Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.860
|
čitano: 8.549.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Pa skupi se vas par indijaca i skoknete fizicki tamo, mozda se uspije 12-13€ ustediti.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 21:57 (deepshitcro).
18 godina
Ne, bolje je davati 80 eura za igru ili 120 za godišnju pretplatu. Jer kao, podržavamo naše?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
deepshitcro kaže...
Pa skupi se vas par indijaca i skoknete fizicki tamo, mozda se uspije 12-13€ ustediti.

17 godina
Sony PlayStation 5

Mene više čudi da se nitko ne boji da će im Sony zalockati indijski account jednog dana ili ekstra otežati pristup i kupovina na njemu.

Jer realno mogu jednog dana i to, pošto je u startu protivno Terms of Serviceu.

Bar vi koji se bojite dugoročnog gubitka kupljenih igara.

Moj PC  
3 1 hvala 1
7 godina
Sony PlayStation 5

Nije direktno vezano, vidio sam u lokalnom intersparu ps5 digital za 450€ i ps5 disk za 500€, nije akcija nego standardna cijena. S obzirom da je novi MSRP 600/650€ ako netko treba novu konzolu čini mi se kao dobar deal.

5 0 hvala 2
5 godina
Sony PlayStation 5

Ako vam je nestašica Indijskih bonova, probajte napraviti japanski account i preko amazon japan direktno uzimati psn bonove...nije jeftino ko Indija, ali je i dalje dost jeftinije nego kod nas.

Tako ja radim za Switch2, preko revoluta.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Evo za keepa aplikaciju moje iskustvo: tjedan dana nikakve obavijesti re-stocka india psn bodova, jutros u 6:15 prvi put za 8000, 4000, i 2000, uspio sam ubosti 4kom na 4 različita accounta 4000rp, i još dva dodatno 2000rp, jer 8000 mi nije htio proć(neznam zašto). Ugl keepa radi, počeo sam iskreno sumljati u aplikaciju.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

2 0 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

Ne garantiram nikome ništa. Instalirajte na mobitelu aplikaciju ntfy i dodajete za pračenje ovo psn-kartice-k7m2xq9 

Radi od 07:00 do 22:00h  prati samo 2000 RS. Mogu staviti ako treba i cijeli dan, meni su isključene notifokacije na mobu u ovo vrijeme pa sam tako stavio i na aplikaciji. 

Danas mi je prvi put uspješno proradilo 

https://ntfy.sh/psn-kartice-k7m2xq9

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 11:06 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Jebeni Sony, sad kupujem ove indijske bonove ćisto radi kupovine. Nikad ne znaš kad će ih nestati. Baš sam pao na foru. 

1 0 hvala 0
14 godina
Gajotres kaže...

Jebeni Sony, sad kupujem ove indijske bonove ćisto radi kupovine. Nikad ne znaš kad će ih nestati. Baš sam pao na foru. 

Ja sam uzeo da imam za obnoviti godišnju, i kad prve recenzije gta 6 izađu da znam jel uzimam ili ne... Ak ne, ima se gdje trošiti, ili će ostati za iduću godinu za pretplatu.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice