Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Mene više čudi da se nitko ne boji da će im Sony zalockati indijski account jednog dana ili ekstra otežati pristup i kupovina na njemu.
Jer realno mogu jednog dana i to, pošto je u startu protivno Terms of Serviceu.
Bar vi koji se bojite dugoročnog gubitka kupljenih igara.
Nije direktno vezano, vidio sam u lokalnom intersparu ps5 digital za 450€ i ps5 disk za 500€, nije akcija nego standardna cijena. S obzirom da je novi MSRP 600/650€ ako netko treba novu konzolu čini mi se kao dobar deal.
Ako vam je nestašica Indijskih bonova, probajte napraviti japanski account i preko amazon japan direktno uzimati psn bonove...nije jeftino ko Indija, ali je i dalje dost jeftinije nego kod nas.
Tako ja radim za Switch2, preko revoluta.
Evo za keepa aplikaciju moje iskustvo: tjedan dana nikakve obavijesti re-stocka india psn bodova, jutros u 6:15 prvi put za 8000, 4000, i 2000, uspio sam ubosti 4kom na 4 različita accounta 4000rp, i još dva dodatno 2000rp, jer 8000 mi nije htio proć(neznam zašto). Ugl keepa radi, počeo sam iskreno sumljati u aplikaciju.
Ne garantiram nikome ništa. Instalirajte na mobitelu aplikaciju ntfy i dodajete za pračenje ovo psn-kartice-k7m2xq9
Radi od 07:00 do 22:00h prati samo 2000 RS. Mogu staviti ako treba i cijeli dan, meni su isključene notifokacije na mobu u ovo vrijeme pa sam tako stavio i na aplikaciji.
Danas mi je prvi put uspješno proradilo
Jebeni Sony, sad kupujem ove indijske bonove ćisto radi kupovine. Nikad ne znaš kad će ih nestati. Baš sam pao na foru.
Jebeni Sony, sad kupujem ove indijske bonove ćisto radi kupovine. Nikad ne znaš kad će ih nestati. Baš sam pao na foru.
Ja sam uzeo da imam za obnoviti godišnju, i kad prve recenzije gta 6 izađu da znam jel uzimam ili ne... Ak ne, ima se gdje trošiti, ili će ostati za iduću godinu za pretplatu.