PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

40ak dolara na e-bay-u

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pogledaj na njuskalu bilo koji 2,5 inca i mislim da brzina treba bit 5400 rpm http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-hdd-ps3-40-gb-oglas-8815723

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 12:10 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
4mal kaže...

40ak dolara na e-bay-u

Super, jel se on ugrađuje u ps 3 ili se izvana prišteka?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ugradi se al to sam umetnes sa strane nije tesko nisam siguran na super slim kak je

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma dobro, to ću još vidit kad ga nabavim. Hvala svima na brzim odgovorima {#}

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

za super slim ti treba ladica a to je imala chipoteka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arnold Layne kaže...
PEXer kaže...

al s tim mozes odigrat svaku igru besplatno

ukrast svaku igru *

sry al ja sam rađe legit

ak imas 2500kn za konzolu +  900kn za to sranje 
onda imas i za igre  

nije bas tako, ja cu nategnut lovu za ps3 i jailbreak i onda necu imat vise nista, tako da nebi mogo kupit nijednu igru, a zelio bi ih prec jedno 10 jer ima ovih ekskluziva hrpa koje bi htio odigrat. 

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ne kontam za psn+ da li se ovo što je 3mj 109kn mogu preuzet bilo koje igre koje su free i da za stalno ostanu na ps-u ili nakon isteka psn+ igra mora platiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav!

Isplati li mi se kupiti rabljeni ps3 slim 180gb,bez garancije,sa 3 original igre,za 1400 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

strana stranica za kupovinu rabljenih ps3 igara...ako netko zna...ima na gamestopu jeftino al na igru od 6 dolara traže 59 dolara poštarine {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pieuvre kaže...
PEXer kaže...

kupis ovaj od 12 gb i jos hard od 40gb ak ces igrat par igrica ne treba ti 500gb

Znam da bi mi bilo previše 500Gb, ali nisam znao za ovu varijantu. Koliko bi me došao taj hard?

Nađi neki polovni, tako sam i ja napravio. Radi bez problema. samo pazi da uzmes od 5400 rpm

KoKs199
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

kupujem prijenosni hard http://www.protis.hr/products/details/hdd-vanjski-25-500-gb-transcend-storejet-25m3-usb-30-ts500gsj25m3-crni/35561

zanimam me u kojem formatu ga treba formatirat ...pitam zbog veličine file-ova itd ... i dali moram pravit particije ili nemoram ...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

fat32

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

i onda samo trpam igre gore dakle ? ...hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ursusc355 kaže...

i onda samo trpam igre gore dakle ? ...hvala {#}

da
one koje imaju file veci od 4 gb moras splitat, postoji tutorial, stavio sam link koju stranicu prije.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Kolko sam shvatio tu idu HDD što idu u Laptop, 2,5'' i 5400rpm?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Da li se uz 12gb super slim dobije ladica za HDD ili se zasebno mora kupit?
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Ne kontam za psn+ da li se ovo što je 3mj 109kn mogu preuzet bilo koje igre koje su free i da za stalno ostanu na ps-u ili nakon isteka psn+ igra mora platiti?

Kada ti istekne Plus, ne mozes ih igrati. Ali kad obnovis pretplatu, onda ih mozes normalno igrati.

One koje si kupio s Plus popustom, mozes igrati i kad ti istekne pretplata.

Najbolje ti je uzeti s jos jednim frendom godisnju Plus pretplatu, pa podijelite troskove i mozete obojica igrati sve koje dodu free na Plus.

Za Bozic obicno snize pretplatu, mislim da sam ja dao za svoju 270kn.

matić_žu kaže...
Da li se uz 12gb super slim dobije ladica za HDD ili se zasebno mora kupit?

Moras posebno kupiti. Ili kako je jedan forumas prije par stranica napisao, da je uglavio kartice ispod diska da se ne giba {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 9:39 (Chaky).
12 godina
matić_žu kaže...

Preuzimaš igre koje su taj mje4sec free u plus programu.

Njih možeš igrati dok ti traje pretplata. kada istekne pretplata moraš je obnoviti da bi ih mogao igrati, nemožeš ih posebno kupiti i igrati bez plus pretplate.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Evo kako funkcionira 3K3Y na Super Slim

Ako sam dobro pokopčao stvari potrebno je ubaciti bilo kakvu original igricu i kad ju konzola prepozna mi odaberemo bakinu verziju igrice i igramo, a kada želimo drugu igricu treba ponovno učitat originalni dvd, tj eject tipku pretisnuti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

KOja frka moze biti sa bluerayom na FAT konzoli 40gb ako ne zeli CD.e povuc unutra ? Jel se to da popraviti ovako ili moram cijeli blueray kupovat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmi vremena i rastavi ga, možda samo kabel nije spojen dobro, možda se nešto zaglavilo.
Prvo provjeri kabel. Čujeli se unutra zujanje (pogona) kada pokuša povuči cd?

Potpis
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi ja se ispričavam unaprijed na ovom pitanju jer znam da ste več postali. ali nisam bio dugo tu pa ono, samo me zanima preko kojih stranica vi kupujete igre i di vam se čini da je najpovoljnije? Jer mislim da su tu kod nas malo preskupe :) Hvala unaprijed na odgovorima :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Ljudi ja se ispričavam unaprijed na ovom pitanju jer znam da ste več postali. ali nisam bio dugo tu pa ono, samo me zanima preko kojih stranica vi kupujete igre i di vam se čini da je najpovoljnije? Jer mislim da su tu kod nas malo preskupe :) Hvala unaprijed na odgovorima :)

zavvi 

KoKs199
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

igra netko pes 2013 online , il dc universe ? :)

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
atiHD kaže...

ja sam počeo kupovat na ShopTo, imaju dobre ponude i budu akcije

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 20:56 (matić_žu).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Eto naručio sam si PS3 SuperSlim, trebo bi sutra stić, nažalost večeras idem na maturalac. Ugl, igre koje sam zasad kupio NFS MW 2012 i BF3, pa ako tko želi igrat samnom neka mi na PP pošalje svoje ime na PSN-u. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dobar dan ljudi.Nedavno sam kupija  ps3 superslim 500gb polovnog ali ima jos 6 mjeseci garanciju.

Naime  na hdd ima 7 igara i naravno kad sam ja napravija svoj acc. ne mogu ih pokreniti moram ih kupiti.Ok to razumim!

Dok sam play testirao kod momka preko njegovog acc je  radila svaka igra,momak mi je dao svoj acc i  s lozinkom ,kad sam dosao kuci  prova sam se logirati priko njegovog i nisam uspija .

Dakle dali postoji mogucnost da ja te igre pokrenim ili playstation ne dozvoljava ( ima zastitu) ako se  korisnik pokusaje logirati s druge IP idresse.

U medu vremenu sam naravno napravija i svoj profil.

Hvala unaprijd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice