PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
Daj skicni da li ti je registriralo Missed Charges?

http://www.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/playstation-4/5342487.aspx

Da, ovaj pokušaj danas je registriran kao Missed Charges. I nemam stavljenu županiju pod County. Ali strah me išta mijenjat da ne bi prestalo radit i preko plejke. Poznavajuć robusnost i pouzdanost PSN-a, sve je moguće. 

Mah, isprobat ću to što si napisao pod linkom, ali pričekat ću prvo dan-dva da se ovaj Missed Charges malo "ohladi". 

14 godina
PlayStation 4

Napokon mi je uspjela kupnja kupio Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands - Deluxe Edition al ima 45GB za skidat

1 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

Sad sam pokušao preko računala kupit igru, odaberem je, stavim u košaricu, odaberem plaćanje  te mi dođe kao na slici odaberem "prihvaćam" i zatim dobijem sivi ekran..... dal zna tko u čemu je problem?

Nemaš aktiviran VISA online plaćanje?

Znam da sam za RBA Maestro online plaćanje morao skočiti do banke da mi to riješe.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
DeniZg kaže...

Znam da sam za RBA Maestro online plaćanje morao skočiti do banke da mi to riješe.

nakon šta sam je unio na računalu, kupio sam igru preko PS i platio te je sve prošlo uredu, igra se preuzima

12 godina
Gale92 kaže...
DeniZg kaže...

nakon šta sam je unio na računalu, kupio sam igru preko PS i platio te je sve prošlo uredu, igra se preuzima

Odlično.

Sad obavezno aktiviraj 2 step verification ako već nisi.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
JozoBozo121 kaže...

Pa obično mi je draži malo psihički horor nego jumpscareovi i slično, ali da horor mi je ok. Akcijske igre i izazove obožavam tako da onda ću uzeti. Javim dojmove, ali kako sam odigrao tek 10 sati horizona, mislim da će malo pričekati. A i Fallout 4 nisam još ni započeo tako da imam puno posla. 

Preporučam ti da pogledaš neke video clipove gameplaya na Youtubeu ili pročitaš malo detaljnije o njoj prije nego odlučiš. Ja sam recimo nakon desetak sati odustao i ne mislim se više vraćati, to nije igra nego čisti mazohizam. Desetak sati možda zvuči dosta, ali zapravo nije. Šest-sedam sati sam dolazio do prvog checkpointa, a sljedeća tri-četiri umirao pod nogama prvog bossa. Pisao sam već ovdje o tome, pa nema smisla da ponavljam, samo sam htio da čuješ i onu drugu stranu. Nekima je igra sjajna i najbolje što su ikad igrali, dok su drugi poput mene odustali. Igra definitivno nije za svakoga, pa ne bih htio da se zezneš kao i ja i baciš novac. Da je bar mogu prodati, ali je digital...

14 godina
PlayStation 4

ako nekome treba 20% off kupon na US PSN-u, nek mi se javi na PM, kupon vrijedi do 31.03. 

btw flash sale je od jucer na US PSN-u pa mozete i s tim kombinirat 

edit: kupon otisao clanu ursusc355 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.3.2017 8:49 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

@Q-Tip

Prva zona je teška za početnike, ali kasnije bude lakše. 

Ako netko želi da mu pomognem, javite mi se navečer ako me vidite da sam online (bez obzira što igram).

11 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
JozoBozo121 kaže...

Pa obično mi je draži malo psihički horor nego jumpscareovi i slično, ali da horor mi je ok. Akcijske igre i izazove obožavam tako da onda ću uzeti. Javim dojmove, ali kako sam odigrao tek 10 sati horizona, mislim da će malo pričekati. A i Fallout 4 nisam još ni započeo tako da imam puno posla. 

Preporučam ti da pogledaš neke video clipove gameplaya na Youtubeu ili pročitaš malo detaljnije o njoj prije nego odlučiš. Ja sam recimo nakon desetak sati odustao i ne mislim se više vraćati, to nije igra nego čisti mazohizam. Desetak sati možda zvuči dosta, ali zapravo nije. Šest-sedam sati sam dolazio do prvog checkpointa, a sljedeća tri-četiri umirao pod nogama prvog bossa. Pisao sam već ovdje o tome, pa nema smisla da ponavljam, samo sam htio da čuješ i onu drugu stranu. Nekima je igra sjajna i najbolje što su ikad igrali, dok su drugi poput mene odustali. Igra definitivno nije za svakoga, pa ne bih htio da se zezneš kao i ja i baciš novac. Da je bar mogu prodati, ali je digital...

Ja je imam u fizickom obliku, i svjedno je nitko ne zeli kupit, brijem da prodajem COD ili slicno odmah bi ju prodao.

PSN - brdjanin85
10 godina
madafaka85 kaže...
Q-Tip kaže...
JozoBozo121 kaže...

Ja je imam u fizickom obliku, i svjedno je nitko ne zeli kupit, brijem da prodajem COD ili slicno odmah bi ju prodao.

Ja sam ga prodao bez problema nakon kaj sam igru prosao 5-6 puta. 
Sad mi je zao i gledam da si uzmem digitalnu igru ponovo. 

To mi je jos uvijek naj igra ove generacije.

13 godina
protjeran

o kojoj igri pričate ?

13 godina
protjeran
Spike1983 kaže...

ako nekome treba 20% off kupon na US PSN-u, nek mi se javi na PM, kupon vrijedi do 31.03. 

btw flash sale je od jucer na US PSN-u pa mozete i s tim kombinirat 

edit: kupon otisao clanu ursusc355 

Kupio 3 igre odjednom i sa kodom od 20 % popusta uštedio prilično novaca...hvale vrijedan potez člana Spike1983 ... Ljudino hvala još jednom i živio

17 godina
ursusc355 kaže...

o kojoj igri pričate ?

O glupom Bloodborneu :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
Bitanga kaže...
ursusc355 kaže...

o kojoj igri pričate ?

Glup su ti wildlands i division :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.3.2017 16:18 (Santana).
9 godina
PlayStation 4

I ja sam skoro odustao od nje, a ispala mi daleko najbolja igra generacije...sad kad gledam unatrag, jedini razlog frustracije na početku je taj što sam silio igru, a ne pokušavao naučiti je igrati...igra koja ti iz temelja promjeni mišljenje može biti samo genijalna...a sve je promjenio jedan video od EpicNameBro lika s youtuba...odmah sam počeo primjenjivati taktiku, promatrati gdje se ko nalazi i kako reagiraju...i jako važna stvar, nisam igrao druge igre, da izmemoriram kontrole i da mi uđu u refleks...jer kad nešto stisneš dok se to ne dogodi, nema druge akcije, mnogo puta sam poginuo u gužvi jer nisam imao grif s kontrolama...i tako sam završio s najboljim igračim iskustvom unazad par godina, a skoro odustao...znači može se, jer sam osobno totalni njub za DS igre...proći Gascoignea je ključ prolaska igre...

A i da mi se klinci smiju za godinu dvije da su ga prošli, a tata nije, e to mi stvarno ne treba 

1 0 hvala 1
15 godina
Santana kaže...
Bitanga kaže...
ursusc355 kaže...

o kojoj igri pričate ?

Glup su ti wildlands i division :P

Igre su super ovu prvu kupujem čim pojeftini!  .... drugu imam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.3.2017 22:11 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...

Upravo ti je na akciji, 350kn umjesto 550kn. Ja igram na PCu, ima dosta za igrati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Upravo ti je na akciji, 350kn umjesto 550kn. Ja igram na PCu, ima dosta za igrati.

Ma kupiti ću PC-verziju na instantgamingu 300 Kn ( nejde mi baš sa kontrolerom),al sad mi se ne uklapa u proračun imam 2 rođendana u 4. mj. i krizmu. A sin hoće owerwatch za rođkas

Ne stignem sve što sam kupio odigrat. Doduše uz posao i 3 djece i previše buljim u komp i PS4. Što bi rekli Prljavci sve je lako kad si mlad.

15 godina
PlayStation 4

Sigurno je o ovome bilo dosta govora, ali vas molim, bez ljutnje.

Interesira me samo 1080p gaming, sto da uzmem, slim ili pro ? Uzimam u ducanu, pa gledajte i razliku u cijeni.

Najvise me interesira razlika u izvodjenju buducih igara, jer ovo sad mi ne izgleda kao razlika od 1000kn.

17 Slim
15 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

Interesira me samo 1080p gaming, sto da uzmem, slim ili pro ? Uzimam u ducanu, pa gledajte i razliku u cijeni.

Najvise me interesira razlika u izvodjenju buducih igara, jer ovo sad mi ne izgleda kao razlika od 1000kn.

Ako je za full hd onda slim, ako želiš ulog u budućnost pro.

Ja osobno znam da necu tako brzo na 4k pa mi je slim i više nego dovoljan.

Inače imam jedan ps4 slim 1tb tj bundle driveclub+uncharted 4+the last of us remastered za 2700 i hrvatskim jamstvom novi pa ako tko želi može mi se javiti na PM.

15 godina
neaktivan
Definitivno ps4 pro.
I ja igram na 1080p i brze ucitavanje i poboljsana grafika uz boost mode na pro-u su dovoljan razlog za kupnju pro-a.
17 godina
PlayStation 4

ps4 obican se nece moc sa buducim aaa naslovima nosit kao pro na FHD-u tako da pro 

se uzme imao ti 4k ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 9:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Ja kad sam igrao Pro na 1080p TV-u, nisam baš osjetio da mi se isplatila kupovina.

4K je ipak druga priča.

Ulaganje u budućnost je tak, dosta relativno.

Za 2-3 godine sigurno ide PS5, pa cijela priča kreće ispočetka.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
zabranjeniples kaže...

Vise manje zavisi o tebi, jesi li vise console gamer, pc ili podjednak. 

Osobno otkada sam nabavio ps4 igram podjednako na obje platforme iako pc koristim za mnogo vise stvari nego ps4. Isto tako kada odigram neku igru na ps4 (npr watch dogs2, gtaV) i pogledam kako ista izgleda na PC-u padne mi mrak na oci koja je razlika.

Za mene osobno pitanje je ps4 slim ili pc, barem sto se 1080p tice. Ps4 u nekom bundelu s igrama je definitvni best bang for the buck,

MadeInCroatia
17 godina

tada da ali sada sve vise igre iskoristavaju boost tehnologiju 

pa sve vise ima pro smisla za fhd.

17 godina
4mal kaže...

tada da ali sada sve vise igre iskoristavaju boost tehnologiju 

pa sve vise ima pro smisla za fhd.

Svakako je bolje pro nego ne-pro na full HD. Ne znam zašt o tome uopće moramo diskutirati.

Prednosti su već sada osjetne, a samim time u budućnosti (bliskoj) se mogu očekivati i još veće.

17 godina
Ghost777 kaže...

Isto tako kada odigram neku igru na ps4 (npr watch dogs2, gtaV) i pogledam kako ista izgleda na PC-u padne mi mrak na oci koja je razlika.

Tako sam ja probao open betu ForHonora, prvo na PS4, pa na PCu. Nikad ju ne bih kupio kako sada stvari stoje, a pogotovo nikad na PS4 :-)

14 godina
DeniZg kaže...

ako se ne varam PS5 ide već dogodine.... LINK

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
DeniZg kaže...

ako se ne varam PS5 ide već dogodine.... LINK

Zivi bili, pa vidjeli.

Osobno ne vjerujem, da ce doci prije 2019. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

Ako se nabavi pro model za pristojne novce to je to, ali ja osobno nikada nebi dao 3+ soma kuna za njega.

S druge strane tko ima relativno dobar pc a zeli plejku radi eksluziva iskreno ne vidim svrhu pro modela.

Zaboravljamo da konzolu drze igre a ne hardver, ja bi rade uzeo obican slim za cirka 2 soma a ostatak ulupao u igre.

Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice