PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.451.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
millo kaže...
Shivi kaže...

Kada kupim igru u digitalnom obliku, da li se igra skida sa sonyevih servera ili servera proizvodaca igre? Isto pitanje i za update, ali bez obzira kako je igra kupljena? Cudno mi je jer sam uzeo pes u digitalnom obliku i ff xv u fizickom. FF je imao update od 12gb, pes kada se skinuo (bar je pisalo da je igra skinuta) i kad sam ga pokrenuo pisalo mi je nesto tipa 50% downloaded i izasao sam van. Prosla je noc, FF je skinuo svih 12gb (prije 4 sata), dok je pes bio na 76%??? Mozda ima neke internet postavke za koje ne znam ili?

Neke igre se mogu igrati i dok nije kompletno skinuta, ako sam dobro shvatio

Mogu, tipa pes mozes igrat samo sa barcom i arsenalom, ff me pitao da li zelim igrat bez update, ali me zanima zasto 12gb od ff-a skine za par sati, a tipa 26% pesa (sa 50 na 76) skida prek 12h... Da li to ide sa sonyevih servera ili sa servera proizvodaca pa je tu kvaka?

I am over 9000!!!
17 godina
bukowski kaže...
toxic kaže...

Ja sam konačno jučer baš uzeo svoj ps4 pro.

Sad mi recite tražim li puno za PS4 slim 1tb star 2 mjeseca, 1900 kn? Spreman sam spustiti na 1800 kn.

Tak sam stavio oglas na njušakalu.

Skoro pa nisam igrao slim.

Tvoja je plejka u pitanju, ti sam najbolje znaš koliko ti vrijedi... Nisu ti je forumaši kupili da ih moraš pitati za cijenu...

Sve 5 ali ekipa ovdje zna za koliko bi kupila takav ps4 samim time znam koliko mogu traziti i uspjesno je brze prodati.

Poanta je ta.

16 godina
neaktivan
Internet preglednik mi ide na živicu . Nije ništa brži od onog na ps3. Na kojem firmwareu oni misle to ubrzat pa da ne moram PC više palit . Na pc-u mi opet miš i tipkovnica idu na živicu. Više sam gljivaš
yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jedno brzo pitanje. Oni bonovi za kupovinu u Santa Domenici što su se dijelili sa T-Com-ovoim plejkama da li su se nalazili u kutiji ili su bili isporučivani odvojeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

šteta što sam plus inače bih se tjedan dana naigrao uncharted 4 multiplayera. I da posjedujem modern warfare onda i to. Jer ako warfare onda samo modern warfare

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
15 godina
Wox kaže...
Internet preglednik mi ide na živicu . Nije ništa brži od onog na ps3. Na kojem firmwareu oni misle to ubrzat pa da ne moram PC više palit . Na pc-u mi opet miš i tipkovnica idu na živicu. Više sam gljivaš

Nemoj mi molim te reći da surfaš preko PS4 bez bežične tipkovnice i isključivo sa kontrolerom, jer je to čisti sadizam. Inače ne surfam preko PS4, a bome ni preko Smart TV aplikacije ili mobitela jer mi je to jednostavno ne praktično. Za surfanje isključivo PC i tablet, na ovom drugom uopće ne želim niti mi je praktično.

16 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
Wox kaže...
Int...

Nemoj mi molim te reći da surfaš preko PS4 bez bežične tipkovnice i isključivo sa kontrolerom, jer je to čisti sadizam. Inače ne surfam preko PS4, a bome ni preko Smart TV aplikacije ili mobitela jer mi je to jednostavno ne praktično. Za surfanje isključivo PC i tablet, na ovom drugom uopće ne želim niti mi je praktično.

Nije sadizam ali je mazohizam. A ako netko koristi tipkovnicu i miša u igrama dok drugi koriste gamepad onda je to sadizam. Ali svejedno, nikad mi nije palo na pamet to prikopčat ni na ps3 ni ps4 . I ne vjerujem da je preglednik brži sa time

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 12:43 (Wox).
17 godina
Wox kaže...

Nije sadizam ali je mazohizam. A ako netko koristi tipkovnicu i miša u igrama dok drugi koriste gamepad onda je to sadizam. Ali svejedno, nikad mi nije palo na pamet to prikopčat ni na ps3 ni ps4 . I ne vjerujem da je preglednik brži sa time

Netko tko govori "preglednik" nije ni zaslužio da mu isti radi brže :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 13:30 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iman na ps store 360kn i zelio bih kupiti ps+ pretplatu ali dode 365kn jeli ima neki nacin da je kupin a da ne moram kopovati opet bon u trgovini od 150kn,kartice ne koristim za kupnju

0 0 hvala 0
12 godina
Domo1950 kaže...

Iman na ps store 360kn i zelio bih kupiti ps+ pretplatu ali dode 365kn jeli ima neki nacin da je kupin a da ne moram kopovati opet bon u trgovini od 150kn,kartice ne koristim za kupnju

Kažu da nema glupih pitanja, ali nekad iznimka potvrđuje pravilo.

PSN - DeniZg80
17 godina
Domo1950 kaže...

Naravno da uvijek ima neki način. Recimo za Božić je bio popust. Kada će sljedeći biti ne znam ali možeš pričekati dok ne dođe..

17 godina
PlayStation 4

Ekipa može pomoć oko "eventualne" prodaje

PS 4 Pro (star manje od 2 mj) + PSN do kraja 2017 godine + 4 igre na disku + 1 igra na mediju

Vrijedi li to 2900 Kn ?

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

PS 4 Pro (star manje od 2 mj) + PSN do kraja 2017 godine + 4 igre na disku + 1 igra na mediju

Vrijedi li to 2900 Kn ?

Ja bih rekao svakako.

9 godina
Kazu da svaka roba ima svog kupca,tako da je besmisleno raspravljati o cijenama. Sve se svodi na to koliko se zarko zelis toga rijesiti,ako ti je hitno, uvijek ces traziti manje,ako nije vise...

Pokusaj lako spustis.cijenu ako ne bude islo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

Vrijedi li to 2900 Kn ?

Po mom mišljenju cijena je ok, ali pitanje je da li ćeš uspjeti pronaći nekoga tko želi baš tvoj account i da su mu sve te igre zanimljive (nisi naveo koje su pa je još teže procijeniti).

Od oka na njuškalu se da uzeti sa Watch Dogs 2 za 2500 kuna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
PlayStation 4
imali koja dobra igra za cca 155 kn kolko imam na storeu?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy kaže...
imali koja dobra igra za cca 155 kn kolko imam na storeu?

Pro evolution soccer 2017   

13 godina
PlayStation 4

Moram priznati da sam ugodno iznenađen boost mode-om na PROu-dobio prije par dana betu 4.50...Ponajprije  mislim na GTA V u kojemu više gotovo da i nema frame dropova (prije su bili jako izraženi prilikom jurnjave autom  u prometnoj gužvi) te sada ide  ko podmazano..Dobar posao Sonya.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 21:57 (Purger155).
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
Domo1950 kaže...

Zanimljivo, baš gledam u e-bankingu piše da mi je godišnji PS+ naplaćen 359,99kn, a u mailu od PSNa i na njihovom webu piše 365kn :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Ziga kaže...

Vrijedi li to 2900 Kn ?

A zašto prodaješ?

Ne pitam jer mi treba još jedan uređaj, nego znam da si pričao da si jako zadovoljan?

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na ovom njuškalu se čovjek može dobro nasmijati kakvih sve tekstova oglasa ima.

Jedan od bolji meni...igra je samo otvorena radi probi dali radi 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Mozda uzima NS vidis da trazi cijenu slicnu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Na ovom njuškalu se čovjek može dobro nasmijati kakvih sve tekstova oglasa ima.

Jedan od bolji meni...igra je samo otvorena radi probi dali radi 

Ali najbolje je sto takvi uvijek stave za sto kuna vecu cijenu, a drugi prodaju jeftinije, a zapakirano.

Ja sam isto nasao jednog koji prodaje sa watch dogs 2 za 2900, kao novo zapakirano u naslovu oglasa,

a dolje pise da je samo isprobano dali radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 16:54 (Creatos_3).
15 godina
PlayStation 4

Za one koje zanima kratki osvrt na Disney Infinity.

Uzeo starter pack 3.0 uz koji se dobiju dvije figurice , disk sa 3.0 softwareom, baza koja prenosi fizicke figurice u digitalne junake i playset starwars temiatike.

Naknadno sam uzeo jos dvije dodatne figurice koje se kupuju posebno ili kao playset. Figurice sluze kao  fizicki nacin dodavanja digitalnog sadrzaja te kao zanimljivi ukras kada se ne igras.

Koncept gameplay-a se svodi na playset, koji je ustvarni kampanja u trajanju od nekoliko sati, te od toybox moda koji je kao sto i samo ime kaze koncept kutije igracaka.

Toybox modeove mozete skinuti u igri besplatno te oni mogu sadrzavati od community made kampanja do razno raznih race modova (slicno kao mario kart) i drugo. Mape mozete i samo izradiiti ili uredivati skinute.

Meni jendo od najvaznijih stvari, sve se moze igrati u dva putem split screena bilo da je kampanja ili nekakav toybox mode.

Online podrska za Disney Infinity traje do 3.3.2017. nakon toga sve ce biti isto , osim sto vise necete moci skidati modove i igrati multyplayer no ja sam se osigurao tako sto sam poceo puniti 300 slotova koje imate za downloadat modove.

Sve u svemu meni jako zabavno i zanimljivo, steta sto sam se prikljucio tek na samom kraju. Alternative koje postoje mi se manje svidjaju cisto zbog atmosfere u kojima se nalaze (lego dimensions, skylanders i na wii-u amibo). 

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Zanimljivo, baš gledam u e-bankingu piše da mi je godišnji PS+ naplaćen 359,99kn, a u mailu od PSNa i na njihovom webu piše 365kn :-D

Pa i banka uzima proviziju. Ali obično se cijena prikaže s provizijom uključenom u cijenu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
JozoBozo121 kaže...
Bitanga kaže...

Pa i banka uzima proviziju. Ali obično se cijena prikaže s provizijom uključenom u cijenu.

Ma skonto sam šta je... prošli mjesec sam kupio Uno za 29,99kn, a minimalni wallet top-up je 35kn, pa je ostalo 5,01kn u walletu. Zato mi je sad samo 359,99kn naplatio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 20:02 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
Meni je problem što nemogu ući u router kao administrator..
Samo kao user..
I nemam nikakvih opcija kasnije tj save configuration..
Šta mi je činiti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samo kao user..
Šta mi je činiti?

0 0 hvala 0
15 godina
slk21 kaže...
Samo kao user..
Šta mi je činiti?

Pa nazovi korisničku službu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice