PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
4mal kaže...

igrao sam alpha betu i delet nakom 15min

nije me dojmila previse...

Beta je bila glupa, radila je na 30FPSa. Release je na 60.

Brijem da je ovo najbliže sportskom DarkSoulsu koliko replayaš i koliko nervira :-)

Igram ja , i slazem se sa tobom u potpunosti, kaj je najgore jos ni ne kuzim na koju sad planinu moram ic sa svojim levelom, pa ono gustam voznjom po planinama dok ne naletim na neki challenge. Nekad me izbaci iz takta i izbrisao bi je odmah, a nekad probudi u meni neki ZEN...

PSN - brdjanin85
10 godina
PlayStation 4

Da nemam PS4 ove godine nebih imao što igrati.

Od multiplatform naslova ima nekoliko Ubisoftovih igara koje su znamo kakve (sranje), vjerojatno COD, BF koje isto ne igram.

Ostalo mi je ekskluziva koje još nisam odigrao: Ratchet & Clank, Driveclub, TLOU, Killzone.

Kakva će biti vaša godina, što vas privlači od nadolazečih igara ili možda onih koje još niste zaigrali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...
4mal kaže...

Brijem da je ovo najbliže sportskom DarkSoulsu koliko replayaš i koliko nervira :-)

Igram ja , i slazem se sa tobom u potpunosti, kaj je najgore jos ni ne kuzim na koju sad planinu moram ic sa svojim levelom, pa ono gustam voznjom po planinama dok ne naletim na neki challenge. Nekad me izbaci iz takta i izbrisao bi je odmah, a nekad probudi u meni neki ZEN...

Nisam uopće skužio kakve veze level ima s nečim osim što unlocka progress. Ja kroz menije odabirem challenge, onaj mountain view je zbunjujuć.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
11 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Da nemam PS4 ove godine nebih imao što igrati.

Od multiplatform naslova ima nekoliko Ubisoftovih igara koje su znamo kakve (sranje), vjerojatno COD, BF koje isto ne igram.

Ostalo mi je ekskluziva koje još nisam odigrao: Ratchet & Clank, Driveclub, TLOU, Killzone.

Kakva će biti vaša godina, što vas privlači od nadolazečih igara ili možda onih koje još niste zaigrali?

Pa trenutno sam se navuko ne znam na koju foru, al jesam na Fallout 4. A od  nadolazecih posto onaj T-COM-15 cod jos vrijedi u SD, prednarucio sam Horizon Zero Dawn i Tom Clancys Ghost Recon Wildlands. Krajem treceg mjeseca jos cu ubost Mass Effect Andromedu, i za kraj godine ako izade Red Dead Redemption 2, i mozda ako bude ista vrijedilo Destiny 2.

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...
4mal kaže...

Nisam uopće skužio kakve veze level ima s nečim osim što unlocka progress. Ja kroz menije odabirem challenge, onaj mountain view je zbunjujuć.

Pa ono na neke planine ne mozes ic ak nisi recimo level 10, al da moja je greska kaj sam cijelo vrijeme koristio taj mountain view, pa sam se gubio. Probat cu to preko menija.

PSN - brdjanin85
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali je potrebno mjenjati vezu iz NAT 3 u NAT 2. Kod mene je to nasumicno, otvarao sam port ove ali nekad je veza jednostavno NAT 3 a nekad NAT 2.  Vise manje nemam problema s trazenjem protivnika niti online mp om osim u PES 2017 koji je stvarno anno dok nadjes protivnika. Sad nznam dali je to problem u mojoj konekciji ili samoj igri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Jel ima ko problema sa ruterom odnosno sa otvorenim portovima na istom.(B-net)

Konkretno u pitanju je igra For Honor, na zatvorenoj beti sam igrao normalno na PC-u,a sad u otvorenoj ne mogu ni na PC-u ni na PS4.

Kaže NAT: Strict

Pitaj b.net jel su te stavili iza carrier grade NATa, to b.net redovito radi jer nema dosta public IP adresa, pa više usera sharea dinamičku public IP adresu.

Ako jesu, možeš ih tražiti da ti daju samo tvoju.

A prčkao sam po ruteru i prešlo na Moderate, ali neznam jel samo od sebe ili sam ja pomogao.

13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Dali je potrebno mjenjati vezu iz NAT 3 u NAT 2. Kod mene je to nasumicno, otvarao sam port ove ali nekad je veza jednostavno NAT 3 a nekad NAT 2.  Vise manje nemam problema s trazenjem protivnika niti online mp om osim u PES 2017 koji je stvarno anno dok nadjes protivnika. Sad nznam dali je to problem u mojoj konekciji ili samoj igri. 

Kolko ja znam NAT3 nije poželjan za gaming, želiš imat NAT2. U vezi portova, ja sam stavio ip adresu od konzole u DMZ tako da su svi portovi otvoreni.

17 godina
L1nNk kaže...

Problem je u igri i PSNu. Već smo pričali o tome. Na PCu nikad nisam imao probleme s NATom niti sam za ijednu igru morao portove u ruteru otvarati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina

Duplić

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 21:01 (hummer0).
16 godina

rocket league za ekipu vrhunska igra

15 godina
AngryBird kaže...
L1nNk kaže...

Kolko ja znam NAT3 nije poželjan za gaming, želiš imat NAT2. U vezi portova, ja sam stavio ip adresu od konzole u DMZ tako da su svi portovi otvoreni.

Bitanga kaže...
L1nNk kaže...

Problem je u igri i PSNu. Već smo pričali o tome. Na PCu nikad nisam imao probleme s NATom niti sam za ijednu igru morao portove u ruteru otvarati.

Pa to te ja pitam sad je sve open fala frend.

Bitanga meni je bio problem i na Ghost recon close beta isto Uplay igra na PC

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 21:05 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...

Jel mogu tako napraviti i za PC, ili DMZ ide samo za jedan uređaj?

Znam, zato sam ti rekao da pitaš operatera. Jer znam da B.net ima dvostruki NAT... jedan kod sebe, i jedan kod tebe.

Što god ti napravio kod sebe neće ti vjerojatno pomoći ako si iza NATa i kod njih, jer nad time nemaš kontrolu.

Osim ako si prčkao nešto po ruteru ranije pa zeznuo nešto... ne vidim zašto bi na PCu imao probleme osim da je problem u aplikaciji/igri. NAT type problemi nisu tvoji problemi, nego su problemi u lošoj arhitekturi igre ili servisa koji se koriste. Kada client otvori konekciju prema serveru tada ruteri u lancu znaju kuda trebaju rutati pakete. Ako se pokušava obrnuto, tada je ruter zbunjen i aplikacija se pravda krivim NAT typeom, a ustvari je krivo isprogramirana. Čačkanjem po ruteru samo možeš više problema napraviti pogotovo ako ne znaš što radiš, a većina ljudi ne zna.

15 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Jel mogu tako napraviti i za PC, ili DMZ ide samo za jedan uređaj?

Znam, zato sam ti rekao da pitaš operatera. Jer znam da B.net ima dvostruki NAT... jedan kod sebe, i jedan kod tebe.

Što god ti napravio kod sebe neće ti vjerojatno pomoći ako si iza NATa i kod njih, jer nad time nemaš kontrolu.

Osim ako si prčkao nešto po ruteru ranije pa zeznuo nešto... ne vidim zašto bi na PCu imao probleme osim da je problem u aplikaciji/igri. NAT type problemi nisu tvoji problemi, nego su problemi u lošoj arhitekturi igre ili servisa koji se koriste. Kada client otvori konekciju prema serveru tada ruteri u lancu znaju kuda trebaju rutati pakete. Ako se pokušava obrnuto, tada je ruter zbunjen i aplikacija se pravda krivim NAT typeom, a ustvari je krivo isprogramirana. Čačkanjem po ruteru samo možeš više problema napraviti pogotovo ako ne znaš što radiš, a većina ljudi ne zna.

Ma evo sa ovim što je predložio Angrybird svi su mi portovi sad otvoreni.

I na kompu sam sad sredio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 21:08 (hummer0).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo da rasčistim situaciju ^^, nezz jel znas ili ne, ali Ip adresu od PC nemoj nikad stavljat u DMZ, nije sigurno.

Ip adresa od konzole može jer je to zatvoren sustav. 

I gledaj da ti je IP adresa na konzoli statička, jer ako je dinamična, može ti router maknut PS iz DMZ-a npr.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

I to još sve radi beta igre... sorry, alergičan sam na to dok ekipa ide kemijati umjesto da prigovara developerima da srede stvar.

Nikad ne bih otvarao portove bez stvarno dobrog razloga (i to samo dok imaš neki server lokalno kod sebe), a pogotovo ne bih stavljao uređaje u DMZ (bez obzira što je PS4 relativno siguran).

Koliko vidim For Honor ima neki tip P2P konekcije, gdje se serveri vrte lokalno kod nekog igrača, što je katastrofa na nekoliko levela.

Zato i postoje ti problemi s NATom. Loše rješenje po meni, ali će uštedjeti pare na serverima pa ih boli briga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 22:32 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Za ove koji traze splti screen igre za zaigrati s drustvom, moja preporuka za: https://store.playstation.com/#!/en-us/games/lovers-in-a-dangerous-spacetime/cid=UP0045-CUSA04075_00-LOVERS0000000000

Tehnicki gledano nije split screen ali je vrlo zabavna, do 4 igraca.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 23:59 (OriginalEXE).

3 0 hvala 3
17 godina
PlayStation 4

mali offtopic jedini put kad sam otvarao portove i radi port fowarding

je bio kad sam jedno vrijeme prije 10ak god. sa jos par fredova pustao live dj setove 

preko traktora putem winamp showcase-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 23:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Za ove koji traze splti screen igre za zaigrati s drustvom, moaj preporuka za: https://store.playstation.com/#!/en-us/games/lovers-in-a-dangerous-spacetime/cid=UP0045-CUSA04075_00-LOVERS0000000000

Tehnicki gledano nije split screen ali je vrlo zabavna, do 4 igraca.

puno hvala, odlicna igra 

15 godina
AngryBird kaže...

Samo da rasčistim situaciju ^^, nezz jel znas ili ne, ali Ip adresu od PC nemoj nikad stavljat u DMZ, nije sigurno.

I gledaj da ti je IP adresa na konzoli statička, jer ako je dinamična, može ti router maknut PS iz DMZ-a npr.

Ok fala maknuo sam sa PC-a.

To mi je i bila prva pomisao da ću na ovaj način previše (otvoriti) portove,al reko da probam fala na savjetima. 

15 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

I to još sve radi beta igre... sorry, alergičan sam na to dok ekipa ide kemijati umjesto da prigovara developerima da srede stvar.

Nikad ne bih otvarao portove bez stvarno dobrog razloga (i to samo dok imaš neki server lokalno kod sebe), a pogotovo ne bih stavljao uređaje u DMZ (bez obzira što je PS4 relativno siguran).

Koliko vidim For Honor ima neki tip P2P konekcije, gdje se serveri vrte lokalno kod nekog igrača, što je katastrofa na nekoliko levela.

Zato i postoje ti problemi s NATom. Loše rješenje po meni, ali će uštedjeti pare na serverima pa ih boli briga.

Razumijem što si htio reći,ali volim prčkat po tehnici makar nisam 100% siguran što radim nekad je to pametno,a nekad naravno nije.

OPS srry nisam vidio da je mora poruka iznad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 0:07 (hummer0).
15 godina

ops

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 0:09 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...
AngryBird kaže...

To mi je i bila prva pomisao da ću na ovaj način previše (otvoriti) portove,al reko da probam fala na savjetima. 

Kako si uopće dodao 2 hosta na DMZ?

15 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...
AngryBird kaže...

Kako si uopće dodao 2 hosta na DMZ?

Pa prvo IP od PS4 onda od PC-a, i obadva su "pozelenila".

AHAHAH Bitanga odma si mi dao palac dole kad sam napisao ono da sam riješio portove  LOL dobar sjedi 5. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 0:20 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...

Pa prvo IP od PS4 onda od PC-a, i obadva su "pozelenila".

AHAHAH Bitanga odma si mi dao palac dole kad sam napisao ono da sam riješio portove  LOL dobar sjedi 5. 

Teško da može raditi na više od jednog hosta osim ako imaš nekoliko public IP adresa, a nemaš.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

NieR: Automata da li ga planira tko uzeti?

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Chaky kaže...

Generalno igra na dan izlaska je 100kn skuplja na konzoli nego na PC-u.

Na PC-u su igre puno brze i na vecim popustima, dok se to pocelo tek nedavno dogadati na konzolama. Prije na konzoli nisi mogao vidjeti popust veci od 60%.

Tek nedavno su igre na vecim popustima, tj. poceo se PSN igrati Steama.

Možda se igraju steama ali prošle godine su zaradili skoro duplo više od steama. Učenik je pretekao učitelja.. Japanci brzo uče.

To sam i ja procitao, ali nisam mogao doci do izvora vijesti.

Steam ne objavljuje svoje financijske rezultate, pa me zanimalo kako su tocno dosli do toga. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

Ljudi moji točno mi fali za play onih jednostavnih igara koje se mogu igrati u društvu kad se nađemo kod nekog u kući,  tipa da ima split screen, jer fifa i MK su dojadile malo :/

ako tko zna koju igru nek napiše :)

Rocket League, Diablo 3, Towerfall: Ascension (nemoj da te pikseli odbiju, zaraza do bola i vjerojatno ces se posvadati s frendovima/frendicama).

Helldivers, Resogun, Alienation i sl.

http://screenrant.com/best-playstation-3-4-coop-games/?view=all

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 9:53 (Chaky).
14 godina
Chaky kaže...
zaki23 kaže...

Ljudi moji točno mi fali za play onih jednostavnih igara koje se mogu igrati u društvu kad se nađemo kod nekog u kući,  tipa da ima split screen, jer fifa i MK su dojadile malo :/

ako tko zna koju igru nek napiše :)

Rocket League, Diablo 3, Towerfall: Ascension (nemoj da te pikseli odbiju, zaraza do bola i vjerojatno ces se posvadati s frendovima/frendicama).

Helldivers, Resogun, Alienation i sl.

http://screenrant.com/best-playstation-3-4-coop-games/?view=all

N++, Broforce, Nidhogg ako ima PS4 verzija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
madafaka85 kaže...

NieR: Automata da li ga planira tko uzeti?

Ja sam odigrao Demo jučer, al ne znam da ću kupiti, previše mi je to apstraktno.

Borba mi se sviđa i nisam nijednom poginuo u cijelom demou, pa mi se nekako čini da nešto ne štima u svemu tome :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice