PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
madafaka85 kaže...

Bas si morao piknut: 

The Order: 1886
Infamous Second Son

Killzone Shadow Fall

Knack

Infamous: First Light
Let It Die
Abzu
Bloodborne
No Man's Sky
DriveClub
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet and Clank Remastered
Galak-Z
Shadow of the Beast

Tearaway Unfolded

The Last of Us Remastered
The Last Guardian
Until Dawn
Gravity Rush 2
Nioh

E sad da li su super....

Bolje da si šutio nego da si napisao ovaj popis. Svako ima svoje veselje, ako neko hoće konzolu kupit će ju, a ako hoće PC kupit će njega. Ja sam općenito protiv ikakvih eksluziva jer to samo odvaja igrače i tjera ljude da kupuju određenu platformu na temlju ucjene, bolje neka naprave kvalitetnu platformu nego da takvim metodama moraju privlačiti kupce.

A za tvoj popis... Kao prvo, Galak Z, No Man's Sky, Abzu, Tearaway Unfolded i The Last of Us nisu eksluzive za PS4. Tearaway Unfolded ima istu priču, likove i svijet kao i original samo je ubačen poneki level, Last of Us je PS3 igra, a ove druge dostupne su na gotovo svim platformama. 

Infamous Fist Light je standalone DLC, a ne igra. 

The Order: 1886 nemoj niti spominjat jer sam tu igru čekao mjesecima, a kad sam počeo igrat već je počeo ending igre. Jedan od najvećih failova u zadnjih godinu, dvije. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
9 godina
maherDP kaže...

Da li je istina da je ps4 jailbreakan 
vidio sam par videa na YT
pa nezz dal da to napravim da ne sjebem konsolu

Da, PS4 JE jailbreakan.

Imas li ti sto od toga? Apsolutno ne, jer nigdje (osim za 1.76) ni neces naci cfw ni jailbreak, nikakav gugl, ni jutube filmici tu nece pomoci, piraterija je jos daleko od obicnog korisnika, ako je ikada i bude u onoj mjeri na koju smo navikli. 

Jednog dana mozda, danas NE.

Sto se cijena igara po trgovinama tice, ova spomenuta nije jedini primjer, danas sam obisao par lokalnih dilera informatikom i igrama, cijene su besmislica. Ono sto mi je upalo u oko - just cause3 - 535kn, uncharted4 - 499kn, until dawn 449 kn, te moj osobni favorit uncharted  3 po cijeni 499kn ...dakle, ne nathan drake collection, vec uncharted 3, a dobri "stari" last of us jos uvijek ima cijenu od 320kn.  a u jednoj trgovini su sve igre za ps4 po ultra povoljnih 499,99, bez obzira radi li se o npr. gta5, ili nhl14,fifa14.....

Istina, ima i svijetlih primjera, 100-200kn za starije naslove poput PES16, fifa15, w:ob, ali opcenito - jedna velika besmislica.

15 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...
madafaka85 kaže...

Bas si morao piknut: 

The Order: 1886
Infamous Second Son

Killzone Shadow Fall

Knack

Infamous: First Light
Let It Die
Abzu
Bloodborne
No Man's Sky
DriveClub
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet and Clank Remastered
Galak-Z
Shadow of the Beast

Tearaway Unfolded

The Last of Us Remastered
The Last Guardian
Until Dawn
Gravity Rush 2
Nioh

E sad da li su super....

Bolje da si šutio nego da si napisao ovaj popis. Svako ima svoje veselje, ako neko hoće konzolu kupit će ju, a ako hoće PC kupit će njega. Ja sam općenito protiv ikakvih eksluziva jer to samo odvaja igrače i tjera ljude da kupuju određenu platformu na temlju ucjene, bolje neka naprave kvalitetnu platformu nego da takvim metodama moraju privlačiti kupce.

A za tvoj popis... Kao prvo, Galak Z, No Man's Sky, Abzu, Tearaway Unfolded i The Last of Us nisu eksluzive za PS4. Tearaway Unfolded ima istu priču, likove i svijet kao i original samo je ubačen poneki level, Last of Us je PS3 igra, a ove druge dostupne su na gotovo svim platformama. 

The Order: 1886 nemoj niti spominjat jer sam tu igru čekao mjesecima, a kad sam počeo igrat već je počeo ending igre. Jedan od najvećih failova u zadnjih godinu, dvije. 

Na kojoj drugoj platformi su dostupni Uncharted 4, Bloodborne, TLG, Until Dawn, Gravity Rush 2 i Nioh ? Na ps slimu jel 

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
PlayStation 4

e decki ajmo dosta o prepucavanju koji je bio vec masu puta i sjebo topic kod nekih tema 

moderatori helou !

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 20:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
TibzzX kaže...

Nema veze što je dječja igra, igra je jednostavno loša. A klinci bi umlatili milijun sati u bilo kaj jer su klinci. Kad se sjetim na kakve idiotarije od igara sam trošio vrijeme kao klinac samo se nasmijem. Knack je meme, na redditu se ekipa masivno sprda od igre jer je jednostavno loša, i kaj je najtužnije poznata je po tome što je loša.

Ratchet & Clank je isto igra primarno za djecu, ali je toliko dobra da svi uživaju u njoj i to je ono što fali Knacku.

A vidiš, moji klinci su odustali od R&C nakon pola sata. Ja još nisam probao pa ne znam, pretpostavljam da je dobar zato sam i kupio.

Stvarno nemam pojma po čemu je to Knack loša igra, a memei po internetu me ne zanimaju. Nisam povodljiv i znam sam prosuditi što mi je dobra igra, a što nije. Naravno, to ne znači da moraju iste biti dobre i tebi, naravno da neće biti.

Jedna je od prvih igara za PS4, nije bila u razvoju 5 godina kao neke druge, borba je zabavna i super izgleda. No brainer za ubit vrijeme, točno to i očekujem od konzolnih igara.

Meni je Uncharted 4 npr. full loša igra, Minecraft Story Mode ima bolju priču od njega. Priča u Unchartedu 4 je čisti holivudski kliše, a to je jedino što je i bitno u toj igri. Ionako smo se svi složili da ne brijemo na grafiku.

Kada sam uzeo PS4 prve igre koje sam uzeo bile su LB3 i Knack, knack sam presao nakon godinu dana koliko mi je dosadan bio. Dojmove na netu sam citao tek nakon sto sam ga prvi puta izbrisao od dosade. RnC ,kao sto sam u jednom postu prije napisao, me vratio 11 godina unatrag na PS2 i demo disk koje sam igrao satima. Ovaj novi sam presao 3 puta jer je stvarno fenomenalan, stvarno se nadam da ce poslije Crasha isto ili slicno napraviti s Jack&Dexterom.

MadeInCroatia
17 godina
Ghost777 kaže...

Kada sam uzeo PS4 prve igre koje sam uzeo bile su LB3 i Knack, knack sam presao nakon godinu dana koliko mi je dosadan bio. Dojmove na netu sam citao tek nakon sto sam ga prvi puta izbrisao od dosade. RnC ,kao sto sam u jednom postu prije napisao, me vratio 11 godina unatrag na PS2 i demo disk koje sam igrao satima. Ovaj novi sam presao 3 puta jer je stvarno fenomenalan, stvarno se nadam da ce poslije Crasha isto ili slicno napraviti s Jack&Dexterom.

Pa ok, ja ne kažem da Knack mora biti svima super, al isto tako nemoš reći da je to kategorički loša igra, jer nije. Tehnički je vrlo dobro napravljena, priča je solidna, je repetitivna je, al skoro sve igre su repetitivne dok te prođe početno oduševljenje.

To je tipična konzolna igra, gdje možeš upaliti bilo koji level i odigrati ga kad hoćeš.

Meni je Witcher 3 bio ultimativno dosadan, osim par questlineova koji su vrhunski. Ali od svih 125 sati ulupanih u tu igru sa svim expansionima ne bih mogao nabrojati više od 10 sati kvalitetnog contenta od kojeg mi je zastao dah. Odigrao sam sve i generalno mi je dosadna igra. Najzanimljiviji su cutsceneovi u kojima ništa ne igraš. Al neću reći da je loša igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 21:06 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Yooka-Laylee nadam se da ce ovo isto zablistat kao legendarni spyro the dragon i Banjo-Kazooie 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo sam rekao da je dosadan, meni osobno a bome i dobrom djelu ljudi. Dosta puta mi je pao ispod 30 fpsa tako da ne znam koliko je dobro izveden s obzirom da je launch title i ps4 ekskluziva. Ovo za w3 si ubo u osinje gnjezdo, meni ne smeta svako igra sto mu se svidja kao sto si/smo se vise manje svi slozili. 

p.s. nadam se da w3 nisi igrao na ps-u 

MadeInCroatia
10 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
JozoBozo121 kaže...

Na kojoj drugoj platformi su dostupni Uncharted 4, Bloodborne, TLG, Until Dawn, Gravity Rush 2 i Nioh ? Na ps slimu jel 

Nisam mislio na te, nego kad sam nabrojio pet igara, objasnio sam da su dvije dostupne na drugim platfomama, a ostale tri (Galak Z, No Man's Sky i Abzu) su dostupne na drugim platformama. Na to se odnosio ostatak rečenice.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
Ghost777 kaže...

Samo sam rekao da je dosadan, meni osobno a bome i dobrom djelu ljudi. Dosta puta mi je pao ispod 30 fpsa tako da ne znam koliko je dobro izveden s obzirom da je launch title i ps4 ekskluziva. Ovo za w3 si ubo u osinje gnjezdo, meni ne smeta svako igra sto mu se svidja kao sto si/smo se vise manje svi slozili. 

p.s. nadam se da w3 nisi igrao na ps-u 

Da, nedo bog da kažeš da ti je W3 dosadan, al za Knacka to isto reći nije bed, hehe :-P 

W3 sam počeo na PS4, al sam se iznervirao zbog 30FPSa i dropova. Tada sam negdje prodao prvi PS4, kupio pošteni PC i odigrao ga na PCu kako i treba :-P

Knack radi čisto ok, ali da, ima par mjesta gdje su veći FPS dropovi. Na Pro je malo bolja situacija.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
PlayStation 4

Da dodam na onaj popis gore, cini se kao GOTY  1998 di ces bolje.

MadeInCroatia
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

eto ja sam ps1 kupio radi re1 wipeouta i crasha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 1
9 godina
PlayStation 4

gledao sam ovo nabrzinu, mozda nesto nisam dobro skuzio, ali ispadne da ni nema toliko velike pomoci od tog boosta?

sve se to vrti unutar par frejmova, jasno mi je da ponekad samo 1fps manje moze nervirati, ali ne kuzim sto to tocno predstavlja, jer logikom jaci hardvare=bolje performanse, covjek bi mislio da s obzirom da je pro hardverski jaci, nece mu trebati neki "turbo" mod, posebice ne za starije naslove. 

Uostalom, zar do frejm dropova ne dolazi zbog (hajmo to tako nazvati) lose optimizacije, a ne zbog slabog hardvera, barem u slucaju ps4 konzole?

Ili sony priznaje da ni pro hardver ne moze drzati korak, kao sto ni obicni nije (izgleda) mogao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Damir22 

Nisi dobro skužio.

Pro u starim naslovima emulira stari PS4. Ako bi na starom PS4 padao framerate, padao bi i na Prou.

Boost rješava taj problem na način da ne emulira stari PS4, već koristi u potpunosti svoj hardver da zadrži zaključan framerate.

PSN - DeniZg80
9 godina
Da,nisam uspio pazljivo pogledati,mjestimicno sam vidio da pro drzi frejmrejt dok na obicnom padne,zato i pitam u cemu je fora. Tnx!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja neznam sto ste ocekivali od boosta 60lock kod svih aaa od kad je izasao

pa nije ps-pc unatoc sto pro malo jaci od obicne 4-ke

uostalom poklonjenom se konju ne gleda u zube 

tako da sony sa ovim boostom 

p.s lock 30 na konzoli i pc su potpuno razlicite stvari

jer na telki to izgleda gladje radi samih tehnologije iste npr interpolacija,motion engie etc.

dok na pc-u moras koristit g-sync,free sync ,adapt da bi 30fps-a bilo igrivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 14:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pro je Puno jači, ali problem sa Boostom je što može koristiti samo jedan GPU zbog kompatibilnosti. Da može oba GPUa koristiti vjerujem da bi se mnoge stare aaa igre dale vrtiti u 60fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

2 gpu-a? mislis apu+gpu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ljudi moji točno mi fali za play onih jednostavnih igara koje se mogu igrati u društvu kad se nađemo kod nekog u kući,  tipa da ima split screen, jer fifa i MK su dojadile malo :/

ako tko zna koju igru nek napiše :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

Ljudi moji točno mi fali za play onih jednostavnih igara koje se mogu igrati u društvu kad se nađemo kod nekog u kući,  tipa da ima split screen, jer fifa i MK su dojadile malo :/

ako tko zna koju igru nek napiše :)

imaš beach buggy racing, nevjerojatno kolko ju igram sa ekipom kad nam dojadi fifa i ostalo... ako neko još ima koju split screen igru for fun neka podijeli :D

ps. čitao sam nešto da novi gran turismo dolazi u split screen (nezz koliko je to točno)..

15 godina
PlayStation 4

Jel ima ko problema sa ruterom odnosno sa otvorenim portovima na istom.(B-net)

Konkretno u pitanju je igra For Honor, na zatvorenoj beti sam igrao normalno na PC-u,a sad u otvorenoj ne mogu ni na PC-u ni na PS4.

Kaže NAT: Strict

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Kad smo kod tih jednostavnijih i najzabavnijih igara, kakva je situacija s tekkenima?

Zadnji koji sam igrao je na PS2, a sad tražeći nailazim na neku zbrku oko navodnog Tekkena 7 koji je trebao izaći prije koji dan?!

Jel ima neko konkretnije informacije oko te igre?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

teken 7 ce bit odlican po svemu od prijasnjih bas su se potrudili

a jos ce i podrzavat vr sto je meni bitno ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...

Kad smo kod tih jednostavnijih i najzabavnijih igara, kakva je situacija s tekkenima?

Zadnji koji sam igrao je na PS2, a sad tražeći nailazim na neku zbrku oko navodnog Tekkena 7 koji je trebao izaći prije koji dan?!

Jel ima neko konkretnije informacije oko te igre?

2.6. izlazi, official

Ayee!
17 godina
hummer0 kaže...

Jel ima ko problema sa ruterom odnosno sa otvorenim portovima na istom.(B-net)

Konkretno u pitanju je igra For Honor, na zatvorenoj beti sam igrao normalno na PC-u,a sad u otvorenoj ne mogu ni na PC-u ni na PS4.

Kaže NAT: Strict

Pitaj b.net jel su te stavili iza carrier grade NATa, to b.net redovito radi jer nema dosta public IP adresa, pa više usera sharea dinamičku public IP adresu.

Ako jesu, možeš ih tražiti da ti daju samo tvoju.

17 godina
PlayStation 4

Jel igra/igrao netko Steep?

Strašno je kako mi ta igra izaziva bijes i užitak u isto vrijeme. Jedan tren mi dođe da zakucam kontroler tisuću puta u zid, a drugi tren mi je zakon.

U principu mi je igra skroz opuštajuća, ali bih tukao likove koji su dizajnirali challenge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

igrao sam alpha betu i delet nakom 15min

nije me dojmila previse...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

igrao sam alpha betu i delet nakom 15min

nije me dojmila previse...

Beta je bila glupa, radila je na 30FPSa. Release je na 60.

Brijem da je ovo najbliže sportskom DarkSoulsu koliko replayaš i koliko nervira :-)

17 godina
PlayStation 4

imam druge prioritete koje mislim igrat

a ovo kad padne na 100tinjak kn-a dac cu mu drugi sansu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 19:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice