PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

zvonac  a tek boost u starijim igrama!

ps je nadmasio samog sebe 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 11:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
X3M kaže...

nista posebno, onak meh

pro je bolja kupnja zbog stabilnijeg i viseg FPS, ova vizualna razlika  je minimalna

Slažem se u potpunosti. Onaj tko kupuje PS4 Pro je bolji zbog buduće stabilnosti i većeg FPS-a, ali bez 4K TV-a sa brzim odazivom nema nekog velikog smisla niti će se viditi neka velika razlika jer ne sjedimo metar od TV-a da vidimo sve te detalje.

A ako patimo na high end detalje onda je tu skupa igračka zvana PC, pa udri pare na sunce za utra detalje na ultra monitoru.

17 godina
PlayStation 4

nije bas tak usporedjuchi ps pro i 4k pc dosta se priblizio pc-u

a pro uz dobru opt. se moze jos juciea izvuc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

nije bas tak usporedjuchi ps pro i 4k pc dosta se priblizio pc-u

a pro uz dobru opt. se moze jos juciea izvuc...

Nisam htio uspoređivati ultra gaming PC i PS4 Pro, ali ako baš hoćeš PS4 Pro se može sakrit nad ultra gaming PC-jem i to bez daljnje rasprave. 

Od grafičke, rama, diska pa do procesora je sve u korist PC-a i to debelo, ali je zato PC debelo skuplji.

PC opet kompenzira sa drastično jeftinijim orginal igrama, pa i do 4-5 puta jeftinijima nego na PS4, a da ne govorim o piratskima igrama i aplikacijama za đabe.

Sve ima svoje prednosti i mane, PS4 je definitivno car u konzolama i to je činjenica.

Ako ćemo gledati isključivo vizualni efekt, onda PC nudi puno više, ali to je vezano uz jačinu hardware-a, ako para nije problem onda PC nudi veće vizualno iskustvo. Pa u samim igrama na PC-u igre imaju 1000 opcija vezanih uz grafiku, dok PS4 nema nikakve nego su one predodređene od same konzone i proizvođača igre i tu je konzola jako rigidna i ponekad razočaravajuća (30 fps-a, nagli pad fps-a)

Pošto sam već ostario ipak mi je draži PS4, lagano se uvalim u kutnu i peri miško

17 godina
PlayStation 4

donekle se slazem jer sam dosta ulupao u 4k gaming ali pro kod nekih aaa igara polako dobiva funkcije grafickog

sucela u konbama hdra,fps-a i same reze sto je daleko od pc-a ali na tom polju priblizavamu se moras priznati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

donekle se slazem jer sam dosta ulupao u 4k gaming ali pro kod nekih aaa igara polako dobiva funkcije grafickog

sucela u konbama hdra,fps-a i same reze sto je daleko od pc-a ali na tom polju priblizavamu se moras priznati 

Gle, daleko od toga da igre na PS4 ne izgledaju dobro naspram PC-a, ali PC nudi više mogućnosti i bolje vizualne efekte ako imaš moćan hardware. Ja imam običan PS4 Slim i prezadovoljan sam. Moram priznati da dok sam bio mlađi  patio sam da uvijek imam relativno jači hardware da mogu igre igrati svakako na high postavkama, a negdje i ultra, ali jednostavno sa godinama mi to više nije bilo toliko bitno, da se razumijemo itekako volim da mogu igrati na visokim postavkama, ali mi to nije prioritet i ne da mi se bacat novac u tom smijeru. Sad mi je bitniji komfor, da ja malte ne mogu zaleći i igrat i uživati bez brige i pameti i razmišljati kako će mi neka igra izgledati i koje će mi postavke biti optimalne i da li će me driveri izluditi sa nekom igrom.

Ovako ja skinem igru sa PSN ili dam igru na Blu-Ray-u i nema brige kako će mi igra raditi, nego radi kako radi i to je to, sjedi i uživaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 14:40 (MasterOfDisaster).
10 godina
PlayStation 4

Svi smo prosli tu fazu 

Jedne godine sam valjda svaki mjesec imao drugu graficku. Bolje da ne racunam kolko sam novci potrosil na to, a sad na kraju uopce ne igram na PC-u. Imam neki i3 procesor i neku jadnu graficku tek tolko da je dobar za obradu fotografija i web.

A i cinjenica je da sam na PS4 proso daleko vise igara nego na PC u puno kracem roku. 

Jednostavno sve te PC mogucnosti su me ometale i puno mi je ugodnije imat jedan uređaj za rad, a drugi za igranje.

A o tome kak bez neki PS4 ekskluziva nebi mogo ne moram nit pricat...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 14:45 (Santana).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uz konzolu imam i PC koji je jos uvijek sposoban vrtit nove naslove na ultra, ali nekako mi je puno veci gust upalit ps i oderi :D

Na PC-u mi nekako to nije to, jednostavno nemam taj osjecaj...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja da stalno imam na umu koliko igre bolje izgledaju i fluidinije teku na PC-u, bacio bi Ps4 u smece i stavio svoju masinu pod TV, kupio steam link ili izbildao neku pentium/i3 masinu sa 470/480/1060. Ovako ne razmisljam previse o tome, igram jedne igre na PC-u, druge na PS4 i basta.

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jbg, nabavio i ja PS4 Pro. Kupio jedan od onih famoznih iz TCom-a sa igrom za 2500 KN (ne znam da li smijem stavljat link sa njuškala ...) Imam dvoje klinaca 8 i 10 god a i ja bi probao malo ako stignem na red . Iako nemam 4k TV činilo mi se kao OK cijena pa sam uzeo ovaj Pro jer mi je current TV 11 g. star HDReady i sljedeći će sigurno bit 4K. Nadam se da će najagilniji članovi ove teme imat razumjevanja za nas (mene) noob-a i naći vremena da odgovore na pokoje (noob) pitanje 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nani kaže...

...Imam dvoje klinaca 8 i 10 god a i ja bi probao malo ako stignem na red ...

Pocni skupljati novce za jos jednog za sebe 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

Pazario sam Witcher 3 Goty za 165 kn na storeu, sad će bit veselo narednih 2 mjeseca :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 15:22 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Meni samo nije jasno gdje su to točno nepiratske igre toliko skuplje na konzolama nego na PC? I fućkaš snagu pc-a kad sve dobre igre dolaze na ps4 :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Meni samo nije jasno gdje su to točno nepiratske igre toliko skuplje na konzolama nego na PC? I fućkaš snagu pc-a kad sve dobre igre dolaze na ps4 :D

Generalno igra na dan izlaska je 100kn skuplja na konzoli nego na PC-u.

Na PC-u su igre puno brze i na vecim popustima, dok se to pocelo tek nedavno dogadati na konzolama. Prije na konzoli nisi mogao vidjeti popust veci od 60%.

Tek nedavno su igre na vecim popustima, tj. poceo se PSN igrati Steama.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
lobotomac90 kaže...

Pazario sam Witcher 3 Goty za 165 kn na storeu, sad će bit veselo narednih 2 mjeseca :D 

165? Kako 165, meni izbacuje za 199kn

15 godina
TibzzX kaže...
lobotomac90 kaže...

165? Kako 165, meni izbacuje za 199kn

https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/the-witcher-3-wild-hunt-%e2%80%93-game-of-the-year-edition/cid=EP4497-CUSA05574_00-00000000000GOTY4

PS+

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 17:19 (hummer0).
14 godina
Chaky kaže...
maks0806 kaže...

Jos da ga kopiraju i sta se tice performansi i pouzdanosti i gdje bi im bio kraj. Svako koristenje storea na Playstation-u je oblik samokaznjavanja.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 17:49 (OriginalEXE).
17 godina
nani kaže...

Jbg, nabavio i ja PS4 Pro. Kupio jedan od onih famoznih iz TCom-a sa igrom za 2500 KN (ne znam da li smijem stavljat link sa njuškala ...) Imam dvoje klinaca 8 i 10 god a i ja bi probao malo ako stignem na red . Iako nemam 4k TV činilo mi se kao OK cijena pa sam uzeo ovaj Pro jer mi je current TV 11 g. star HDReady i sljedeći će sigurno bit 4K. Nadam se da će najagilniji članovi ove teme imat razumjevanja za nas (mene) noob-a i naći vremena da odgovore na pokoje (noob) pitanje 

Prvi savjet ti je sljedeći: ako si mislio raditi sub-accounte za klince, nemoj. Rađe im napravi prave accounte i laži o njihovim godinama.

Parental control je poprilično loš i većina igara pravi probleme (pogotovo EA i Ubisoft igre) za neke bitne funkcionalnosti.

Jednom dok kreiraš child account moš se fućkati, nema šanse da ga promoteaš u pravi account sve dok ti mali ne postane punoljetan.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 17:50 (Bitanga).
17 godina
doky01akablava kaže...
Krenio igrati Final Fantasy XV,long story short,treca besana noc zaredom :))

A sprdao se sa igrom kad sam krenio igrati jer nema nista drugo.

BTW.jel primijenite pad fps u gustom raslinju ili jos kad se pridoda boss fight,PC sindrom ocigledno,ali vizualno stvarno predivan RPG i zapanjujuca arhitektura

Evo meni baš danas isto stigla sa thegamecollectiona.

Kupio na disku da mogu prodati dok odigram.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
Molim misljenje o just cause3, vrijedi li ista,kakav je single gameplay i sl....?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...
Molim misljenje o just cause3, vrijedi li ista,kakav je single gameplay i sl....?

Igrao sam na PC-u i igra je više manje ono što očekuješ ako si igrao prethodna dva. Puno ludovanja u open worldu. Na PC-u doduše je igra jedno milijon puta bolja jer ima podršku za modove. Nema bolje nego rokati unlimited nuklearke po jadnoj military bazi dok gliedaš iznad njih s padobranom.

Ako ikako možeš odigraj na PC-u. Ako ne, budi spreman na poneko razočaranje tokom igranja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Rise of the tomb raider na PS4 pro izgleda puno bolje nego na obicnom. Cak i na 1080p tv-u. Ne samo radi boljeg antialiasinga nego ima i više detalja ( treba postaviti na 4k bez obzira što je tv 1080p) . Uncharted 4 multiplayer  koji igram svaki dan također bolje (1080p naprema 900p). Ćini mi se da je aa bolji i u igrama koje nemaju patch za pro. Tako da se ipak nisam zaletio sa kupovinom  prije tjedan dana. Pogotovo nakon ovog boost moda kojeg su najavili. Stari ps4 (2014.) će ostat na 4.07 za svaki slučaj. 

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Igra je za klinca, nisam.igrao niti jedan dio,prakticki nisam.ni znao za taj naslov,bas to glupiranje je njemu i zabavno,ali nisam.znao uzeti ili ne,a igranje na pc nije opcija zato me i zanimalo misljenje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...
Igra je za klinca, nisam.igrao niti jedan dio,prakticki nisam.ni znao za taj naslov,bas to glupiranje je njemu i zabavno,ali nisam.znao uzeti ili ne,a igranje na pc nije opcija zato me i zanimalo misljenje

Cijela igra se temelji na tome da se glupiraš, ali velim, na PC-u je to puno puno zabavnije zbog modova. Ali solidan naslov sve u svemu. Vjerojatno će klinac biti zadovoljan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Chaky kaže...

Generalno igra na dan izlaska je 100kn skuplja na konzoli nego na PC-u.

Na PC-u su igre puno brze i na vecim popustima, dok se to pocelo tek nedavno dogadati na konzolama. Prije na konzoli nisi mogao vidjeti popust veci od 60%.

Možda se igraju steama ali prošle godine su zaradili skoro duplo više od steama. Učenik je pretekao učitelja.. Japanci brzo uče.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Malo sam proučavao cijene na game.co.uk, the game collection te zavvi pa me zanima da li oni svi dostavljaju u Hrvatsku te da li ima još kakvih troškova? Te ima li još koja stranica vrijedna za spomenut?

0 0 hvala 0
17 godina
fluj kaže...

Malo sam proučavao cijene na game.co.uk, the game collection te zavvi pa me zanima da li oni svi dostavljaju u Hrvatsku te da li ima još kakvih troškova? Te ima li još koja stranica vrijedna za spomenut?

Pa klikom na navedene stranice brzo ćeš skužiti da li dostavljaju za Hrvatsku. Simulacijom kupovine vidjet ćeš koliki je ukupni trošak paketa.

10 godina
neaktivan
fluj kaže...

Zadnji put kas sam naručivao dostava je bila skoro tri funte. Ali možeš naručiti vise igara, pa ispadne jeftinija dostava po jednoj.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
maks0806 kaže...

Joj moram na ovo reagirat..

Koje to igre? Pa realno ove igre koja ekipa tu igra vecinom su na pc-u.

Pitanje za tebe ima li ukupno od kada je ps4 izasao 10 super eskluziva?

Ne bih rekao, isto tako na pc-u mozes igrat xbox one igre. Tako da je pc postao puno konkurentniji sto se tice ekskluziva nego je to bio

A te igre na pcu izgledaju puno bolje nego na xbonu

11 godina
neaktivan
toxic kaže...
maks0806 kaže...

Joj moram na ovo reagirat..

Koje to igre? Pa realno ove igre koja ekipa tu igra vecinom su na pc-u.

Pitanje za tebe ima li ukupno od kada je ps4 izasao 10 super eskluziva?

Ne bih rekao, isto tako na pc-u mozes igrat xbox one igre. Tako da je pc postao puno konkurentniji sto se tice ekskluziva nego je to bio

A te igre na pcu izgledaju puno bolje nego na xbonu

Bas si morao piknut: 

The Order: 1886
Infamous Second Son

Killzone Shadow Fall

Knack

Infamous: First Light
Let It Die
Abzu
Bloodborne
No Man's Sky
DriveClub
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet and Clank Remastered
Galak-Z
Shadow of the Beast

Tearaway Unfolded

The Last of Us Remastered
The Last Guardian
Until Dawn
Gravity Rush 2
Nioh

E sad da li su super....

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 9:20 (madafaka85).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice