PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
madafaka85 kaže...
toxic kaže...
maks0806 kaže...

Meni samo nije jasno gdje su to točno nepiratske igre toliko skuplje na konzolama nego na PC? I fućkaš snagu pc-a kad sve dobre igre dolaze na ps4 :D

Joj moram na ovo reagirat..

Koje to igre? Pa realno ove igre koja ekipa tu igra vecinom su na pc-u.

Pitanje za tebe ima li ukupno od kada je ps4 izasao 10 super eskluziva?

Ne bih rekao, isto tako na pc-u mozes igrat xbox one igre. Tako da je pc postao puno konkurentniji sto se tice ekskluziva nego je to bio

A te igre na pcu izgledaju puno bolje nego na xbonu

Bas si morao piknut: 

The Order: 1886
Infamous Second Son

Killzone Shadow Fall

Knack

Infamous: First Light
Let It Die
Abzu
Bloodborne
No Man's Sky
DriveClub
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet and Clank Remastered
Galak-Z
Shadow of the Beast

Tearaway Unfolded

The Last of Us Remastered
The Last Guardian
Until Dawn
Gravity Rush 2
Nioh

E sad da li su super....

ovaj popis je katastrofa... no man sky cak nije niti ekskluziva..

ove koje sam prekrizio sam igrao na ps4 i lose su igre.

zapravo tu na tom popisu valja svega 5 ili 6 igara i to je cinjenica.

pogledaj koje ljudi igre igraju na ps4. odes na twitch i zapravo vidis sliku svega.

fifa 2017, bf1, call of duty, nioh, fallout4, destiny, overwatch

dakle svega dve igre ne mozes igrat na pcu od navedenih i to ljudi igraju..

ostale igre cak nisu niti ponovljive.. mozda bloodborne...

ja volim ps4 da ne bi mislio nesto krivo ali fali mi stvarno dobrih ekskluziva..

po mom skromnom misljenju bas i nema nekih  igara trenutno koje bih kupio..

na zalost fps ne volim igrat na konzoli i to igram na pc-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 11:12 (toxic).
17 godina
toxic kaže...

Ne mogu vjerovati da si prekrižio KNACKa :-)

Jedna od boljih i originalnijih "ekskluziva" što sam igrao.

Abzu isto nije ekskluziva, a ni Galak-Z.

Ali slažem se sa tobom, činjenica je da su igre često puno skuplje na PS4 nego na PCu.

No tome je razlog potpuni monopol digitalnog storea. Na PCu ima valjda stotine digitalnih storeova, na PS4 ima jedan jedini (plus US ako netko to koristi, ja ne).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 11:59 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ne mogu vjerovati da si prekrižio KNACKa :-)

Jedna od boljih i originalnijih "ekskluziva" što sam igrao.

Abzu isto nije ekskluziva, a ni Galak-Z.

Ali slažem se sa tobom, činjenica je da su igre često puno skuplje na PS4 nego na PCu.

No tome je razlog potpuni monopol digitalnog storea. Na PCu ima valjda stotine digitalnih storeova, na PS4 ima jedan jedini (plus US ako netko to koristi, ja ne).

prošao sam knacka ali nije mi ostala u pamcenju kao wow igra. i must played naslov.. daleko je to meni od toga.. mozda je stvar ukusa no...

17 godina
toxic kaže...

prošao sam knacka ali nije mi ostala u pamcenju kao wow igra. i must played naslov.. daleko je to meni od toga.. mozda je stvar ukusa no...

Ne možda, nego sigurno je stvar ukusa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

PC je posao totalna multiplayer platforma i prevladavaju "competitive" naslovi (sto je super), ali isto tako to dovodi do toga da nema kvalitetne iskljucivo single player igre, a da istu ne mozes na konzoli odigrat

PS4 sam kupio bas zato da mogu igrati fenomenalne sigle player igre koje ne postoje na PC-u, kao Heavy Rain, Beyond two souls, Last of us, Uncharted, Ratchet, Bloodborne i slicno, da ne govorim o igrama koje izlaze 2017, koje su jos bolje i nece ih biti na PC-u

PC ostaj za igranje, WoW-a, Overwatcha, DOTA i nekih FPS-a, jer je ugodnije to igrati na PC-u

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Knack je fail i sprdnja. Ako dvojka bude išla istim putem studio si može odmah po izlasku igre stavit ključ u bravu.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Stari moj nemaš Last of us, uncharted, ratcheta, god of war, nioh, bloodborne itd itd. Sony ima heritage što se tiče toga i tu je pc nemoćan kolikogod bio jak i superkul

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

e sad bi bilo dosta izvadio sam RE7 disk stavio ga u kutiju i tamo ce biti minimalno mj. dana 

prvo preforsiro sam se sa VR-om 12 sati u 10 dana cistog andrenalina i nocnih mora 

i sad sa jebenim teskim DLC-om od kojih sam samo prosao i to nakon  3 sata bedroom (treba razmisljat glavom 

dosta je napravljen na helpless panika simo tamo foru ufff nebi mu bio u kozi in real life

probao nightmare i dosao do 2 sata til down nakon 10-tog pokusaja 

ukratko mozak mi je sa R7 E overload pa cemo ga malo smiriti bez VR-a i horrora barem par tj. 

sa npr LBP3 

e moj capcom ovog puta si ga dobro zafitiljio po meni iskreno nakon sveukupno sa dlc-om (polu izvrsenim)

natukao 20-ak sati ! jedan od boljih R7E koji na prvu nema dodirnih tocaka sa RE serijalom ali ipak nije tako 

ukratko ultrazdovoljan na svaku potrosenu lipu , ovako se radi igra 

p.s nadam se da nece razocarati Outlast 2 kojeg zeljno iscekujem 

malo sam se raspiso al nema veze 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 15:20 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Stari moj nemaš Last of us, uncharted, ratcheta, god of war, nioh, bloodborne itd itd. Sony ima heritage što se tiče toga i tu je pc nemoćan kolikogod bio jak i superkul

Pa ni ti nemaš Forzu, Gears of Wars 4, Quantum break pa nikom ništa :D

Ili npr. ovo

15 godina
PlayStation 4

Kako mi dignu zivac ovi nasi "trgovci" kao da nemaju apsolutno nikakvu spoznaju sa stanjem na trzistu. Dodjem u Tehnomarket Killzone shadow fall 499 kn, igra je bila lunch title.  Trazim disny infinity starter pack (gubi onlline podrsku 3.3.2017.) na ekupi 550 kn, kupio ga u saturnu za 30 €. Da ne pricam da prodaju ekspanzije za wow i lotro koje su u medjuvremenu postale free. Stvarno bi se mogli korigirat tu i tamo. 

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

kaj nije technomarket pred bankrotom neko je nedavno pricao o njima nisam siguran u ovoj temi ili na BOL.u  

sorry na offtopicu 

p.s kaj se tice fizickih igri kupi tu a mozes dobit jos popust ako upises kod T-10,15 ili 20 nesjecam se vise 

opcenito u SD-u i Svijetu media je najpovoljnije kupit fizicke igre

algoritam oso u krasan rac,sophos lab preskup etc...

prestigli ih konkurencija !

https://www.sancta-domenica.hr/killzone-shadow-fall-ps4.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 15:37 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TibzzX kaže...

Knack je fail i sprdnja. Ako dvojka bude išla istim putem studio si može odmah po izlasku igre stavit ključ u bravu.

Pa to je igra za djecu čovječe. Moji klinci imaju valjda 200 sati na tome. Igra je odlična i meni, ima zanimljive likove i dobru priču i replay value što je danas rijetkost.

Ja bih tako mogao reći za Destiny da je fail i sprdnja i ako bude dvojka nastavila istim putem Bungie može zatvoriti pogone, no to se neće dogoditi. Osim toga Knack nije u istom cjenovnom razredu kao AAA igre, a čak je dobio i PRO support.

Jedino prokletstvo te igre je što je exkluziva.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 16:29 (Bitanga).
17 godina
maks0806 kaže...

Da, PC je full nemoćan što se tiče ekskluziva :-D Ima i Nintendo heritage, veći od Sonya, pa smo svi vidjeli da to nije dovoljno.

Treba još i pametno brijati, ne samo imati heritage.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 16:43 (Bitanga).
17 godina
4mal kaže...

kaj nije technomarket pred bankrotom neko je nedavno pricao o njima nisam siguran u ovoj temi ili na BOL.u  

sorry na offtopicu 

p.s kaj se tice fizickih igri kupi tu a mozes dobit jos popust ako upises kod T-10,15 ili 20 nesjecam se vise 

Da, Tehnomarket se lagano zatvara, a to im se i vidi po stocku već zadnjih godinu dana.

Nisam baš siguran za SD. Cijene su im full paprene, a i ak je neka akcija to je bezveze. Definitivno je najjeftinije naručit izvana ili njuškalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 16:16 (Bitanga).
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

a dobro sad netreba ti ziljun gb-a 

uz ovaj interni sto se tice pro-a od tere je cist ok 

uz kupis neki usb 3.0 od 2 tere i ko bog netreba bit melagoman

a za multimediju postoji plex ili share media DNLA mogucnosti 

meni to ne smeta 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 16:49 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Pa to je igra za djecu čovječe. Moji klinci imaju valjda 200 sati na tome. Igra je odlična i meni, ima zanimljive likove i dobru priču i replay value što je danas rijetkost.

Ja bih tako mogao reći za Destiny da je fail i sprdnja i ako bude dvojka nastavila istim putem Bungie može zatvoriti pogone, no to se neće dogoditi. Osim toga Knack nije u istom cjenovnom razredu kao AAA igre, a čak je dobio i PRO support.

Nema veze što je dječja igra, igra je jednostavno loša. A klinci bi umlatili milijun sati u bilo kaj jer su klinci. Kad se sjetim na kakve idiotarije od igara sam trošio vrijeme kao klinac samo se nasmijem. Knack je meme, na redditu se ekipa masivno sprda od igre jer je jednostavno loša, i kaj je najtužnije poznata je po tome što je loša.

Ratchet & Clank je isto igra primarno za djecu, ali je toliko dobra da svi uživaju u njoj i to je ono što fali Knacku.

17 godina
PlayStation 4

R i C je van konkurencije ! a knack je tek sad dobar sa pro boostom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...
nani kaže...

Jbg, nabavio i ja PS4 Pro. Kupio jedan od onih famoznih iz TCom-a sa igrom za 2500 KN (ne znam da li smijem stavljat link sa njuškala ...) Imam dvoje klinaca 8 i 10 god a i ja bi probao malo ako stignem na red . Iako nemam 4k TV činilo mi se kao OK cijena pa sam uzeo ovaj Pro jer mi je current TV 11 g. star HDReady i sljedeći će sigurno bit 4K. Nadam se da će najagilniji članovi ove teme imat razumjevanja za nas (mene) noob-a i naći vremena da odgovore na pokoje (noob) pitanje 

Prvi savjet ti je sljedeći: ako si mislio raditi sub-accounte za klince, nemoj. Rađe im napravi prave accounte i laži o njihovim godinama.

Parental control je poprilično loš i većina igara pravi probleme (pogotovo EA i Ubisoft igre) za neke bitne funkcionalnosti.

Jednom dok kreiraš child account moš se fućkati, nema šanse da ga promoteaš u pravi account sve dok ti mali ne postane punoljetan.

Hvala na savjetu. I sam sam na to pomislio kad sam malo vidio kako su pojedine igre kategorizirane s obzirom na ograničenja po uzrastu. Ako ću radit normalne acc onda sam mislio po jedan na HR, US i UK? Pa da sam pokriven? 

15 godina
4mal kaže...

sorry na offtopicu 

Hvala, ali kupio sam ga za 80 kn s njuskala.

MadeInCroatia
17 godina
TibzzX kaže...

Nema veze što je dječja igra, igra je jednostavno loša. A klinci bi umlatili milijun sati u bilo kaj jer su klinci. Kad se sjetim na kakve idiotarije od igara sam trošio vrijeme kao klinac samo se nasmijem. Knack je meme, na redditu se ekipa masivno sprda od igre jer je jednostavno loša, i kaj je najtužnije poznata je po tome što je loša.

Ratchet & Clank je isto igra primarno za djecu, ali je toliko dobra da svi uživaju u njoj i to je ono što fali Knacku.

A vidiš, moji klinci su odustali od R&C nakon pola sata. Ja još nisam probao pa ne znam, pretpostavljam da je dobar zato sam i kupio.

Stvarno nemam pojma po čemu je to Knack loša igra, a memei po internetu me ne zanimaju. Nisam povodljiv i znam sam prosuditi što mi je dobra igra, a što nije. Naravno, to ne znači da moraju iste biti dobre i tebi, naravno da neće biti.

Jedna je od prvih igara za PS4, nije bila u razvoju 5 godina kao neke druge, borba je zabavna i super izgleda. No brainer za ubit vrijeme, točno to i očekujem od konzolnih igara.

Meni je Uncharted 4 npr. full loša igra, Minecraft Story Mode ima bolju priču od njega. Priča u Unchartedu 4 je čisti holivudski kliše, a to je jedino što je i bitno u toj igri. Ionako smo se svi složili da ne brijemo na grafiku.

17 godina
nani kaže...

Hvala na savjetu. I sam sam na to pomislio kad sam malo vidio kako su pojedine igre kategorizirane s obzirom na ograničenja po uzrastu. Ako ću radit normalne acc onda sam mislio po jedan na HR, US i UK? Pa da sam pokriven? 

Problem je što neki izdavači, unatoč tome što ti daš djeci prava da mogu igrati šta hoće, se prave pametni i znaju bolje od tebe roditelja što dijete smije igrati, a što ne.

Npr. klinac mi ne može igrati nijednu online komponentu u FIFA17, čak ni Ultimate Team, što je presemiješno. Zašto dijete ne bi moglo igrati nogomet online?

Ili npr, Steep mi se neće pokrenuti pod klincovim subaccountom, jer eto, šta on ima igrati skijanje i snowboarding, valjda Ubisoft zna bolje.

Ima još primjera, pa sam morao kreirati ženi pooseban account (ona ne igra) koji klinci koriste za takve igre. Inače bih morao otvarati nove mail adrese za djecu što ne želim.

16 godina
PlayStation 4

1. Ako igraju na ženinom ti acc ne mogu imat svaki svoje save-ove u igri?

2. Klinci imaju svoje gmail adrese koje bi koristio za prijavu, no hoće li Sony povući njihove godine sa google acc-a? Doduše i tamo su im godine lažirane (18 i 20)

3. Ako može odgovor na ovo sa HR, US I UK račun?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nani kaže...

1. Ako igraju na ženinom ti acc ne mogu imat svaki svoje save-ove u igri?

2. Klinci imaju svoje gmail adrese koje bi koristio za prijavu, no hoće li Sony povući njihove godine sa google acc-a? Doduše i tamo su im godine lažirane (18 i 20)

3. Ako može odgovor na ovo sa HR, US I UK račun?

Hvala

1. Tako je, jedan account = jedan save

2. Nema veze koliko imaju na google accountu, kod registracije unosiš datum rođenja, njega fejkaj samo.

3. Pa ne znam, to je na tebi da odlučiš, ja imam samo HR accounte, ne želim davati lažne adrese.

17 godina
Ghost777 kaže...

Kako mi dignu zivac ovi nasi "trgovci" kao da nemaju apsolutno nikakvu spoznaju sa stanjem na trzistu. Dodjem u Tehnomarket Killzone shadow fall 499 kn, igra je bila lunch title.  Trazim disny infinity starter pack (gubi onlline podrsku 3.3.2017.) na ekupi 550 kn, kupio ga u saturnu za 30 €. Da ne pricam da prodaju ekspanzije za wow i lotro koje su u medjuvremenu postale free. Stvarno bi se mogli korigirat tu i tamo. 

Teško će se korigirati. U startu su igru platili oko 420 kn. U firmi nemaju nikoga tko prati i poznaje gaming tržište. Oni su samo trgovci i ta igra im je još jedan artikal s police koji ima ulaznu cijenu  tevpo njoj slažu maloprodajnu kao i za sve druge proizvode u dućanu. Nema im razlike između miksera i igre  i zato gledam u jednom dućanu fifu 15 za PS4 po cijeni od 499kn. Nažalost to je tako...

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li je istina da je ps4 jailbreakan 
vidio sam par videa na YT
pa nezz dal da to napravim da ne sjebem konsolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maherDP kaže...

Subota, težak dan, nisam nešto raspoložen ali sada si mi uljepšao poslijepodne...

10 godina
maherDP kaže...

Nije istina. Sony je naučio lekciju od trojke i dvojke.

14 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
maherDP kaže...

Nije istina. Sony je naučio lekciju od trojke i dvojke.

haha. mislim da je sony i bio taj koji je pustio "master key" pred sam zalazak konzole.. (govorim o PS3)

HAKOSUKA
15 godina
TibzzX kaže...
Bitanga kaže...

Knack loša igra pa nemoj me žderat. To je stvar ukusa meni je igra super  i sad sam se sjetio da je nisam cijelu prošao. Pa ću ponovo krenuti. Moj ju klinac isto voli, da ne kažem da sam stari gamer sa 45 na leđima tako da igru voli i starija ekipa .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice