PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
doky01akablava kaže...

Znaci ne mogu kupiti igru sa Visom od PBZ-a,nema sanse,dobijem error kad probam na kompu,a preko moba mi izbaci da nemam 3D kod nekakav za verifikaciju,a kad pogledam u postavkama pise da mi kartica prolazi za kupovinu na Playstation storeu.

Do kada je akcija uopce na Uncharted 4 ? 

Pa piše ti na onom linku što sam ti dao.

Do 22.02.2017. Kupi negdje PSN bon i onda kupi igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 21:52 (hummer0).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ps4 pro boost mode in action :

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Znaci ne mogu kupiti igru sa Visom od PBZ-a,nema sanse,dobijem error kad probam na kompu,a preko moba mi izbaci da nemam 3D kod nekakav za verifikaciju,a kad pogledam u postavkama pise da mi kartica prolazi za kupovinu na Playstation storeu.

Po meni se niti ne isplati kupovat Uncharted 4 preko PSN-a, pošta je cijena na oglasniku oko 200-250kn s time da odigraš i možeš prodat igru, što sa digitalnom igrom baš i ne možeš...

16 godina
fluj kaže...
doky01akablava kaže...

Po meni se niti ne isplati kupovat Uncharted 4 preko PSN-a, pošta je cijena na oglasniku oko 200-250kn s time da odigraš i možeš prodat igru, što sa digitalnom igrom baš i ne možeš...

Ma i ja sad razmisljam da cu tako napraviti jer nemam bas brzi net,a treba skoro 45 GB skinuti,eto ako netko prodaje neka se javi ( nemojte samo se javljat sa ukradenim racunima da se dezurni 24-satni dusebriznik ne aktivira ) ;)

17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ja koristim Visu PBZ (Ziro racun).

Vjerojatno ti je zablokiralo racun nakon neuspjele transakcije i nakon toga mozes se slikati.

Prati ove upute:

1. Kad se ulogirate preko PC-a na Account, mozete vidjeti pod Transaction History kad je zadnji puta odbijena transakcija (Missed Charges).

- pricekaj bar 24h od zadnjeg Missed Charges, da ti se "otkljuca" kartica

- izbrisi karticu, ispuni adresu bez nasih znakova i obavezno stavi zupaniju pod County (ne pobrkati s Country)

2. Ulogiraj se na PS4. Generalno je lakse kupovati preko PS4, jer te nece traziti dodatnu verifikaciju kao na PC-u.

- kad odes na Chekout, traziti ce te da ukucas podatke, upisi adresu koju si stavio na racun (bez nasih znakova), zupaniju (County) i podatke s kartice

Trebalo bi raditi. Javi kako je proslo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
doky01akablava kaže...
fluj kaže...
doky01akablava kaže...

Ma i ja sad razmisljam da cu tako napraviti jer nemam bas brzi net,a treba skoro 45 GB skinuti,eto ako netko prodaje neka se javi ( nemojte samo se javljat sa ukradenim racunima da se dezurni 24-satni dusebriznik ne aktivira ) ;)

Nije samo problem u tome kaj je racun ukrađen nego kaj ces vjerojatno ostat bez tog racuna i te igre, a novce neces nikad vidjet.

11 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

ps4 pro boost mode in action :

Napokon ima smisla kaj sam ubo PS4 Pro, jer ja sam vec imao base i odlucio riskirat sa novim iako imam 1080p TV. Jos ova podrska za vanjski HDD ,ko zna Sony mozda iznenadi i sa kojom dobro igrom za PS plus...

Ipak Xbone je dobio Project cars za ovaj mjesec.

PSN - brdjanin85
12 godina
PlayStation 4

Danas počinje For Honor open beta.

• CET – 3PM Februry 9 – 2AM February 13
PSN - DeniZg80
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
madafaka85 kaže.

Napokon ima smisla kaj sam ubo PS4 Pro, jer ja sam vec imao base i odlucio riskirat sa novim iako imam 1080p TV. Jos ova podrska za vanjski HDD ,ko zna Sony mozda iznenadi i sa kojom dobro igrom za PS plus...

Ipak Xbone je dobio Project cars za ovaj mjesec.

Mi smo dobili LBP3, što uopće nije loše

17 godina
PlayStation 4

Ja sam skinuo LBP i odigrao par community levela, nije loše nimalo. Samo mi se čini da bi community leveli mogli biti podosta zanimljiviji nego ovi "regularni". 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SinCr0 kaže...

Ja sam skinuo LBP i odigrao par community levela, nije loše nimalo. Samo mi se čini da bi community leveli mogli biti podosta zanimljiviji nego ovi "regularni". 

Navodno su Dark Souls leveli jako dobri. 

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Cackam nesto po mailovima i vidim od 06.09. Sonyev da sam dobio odoborenje za 4.50 beta testiranje...(glupi gmail mi ga je gurnuo pod Promotions koji gotovo nikada ne citam)....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ima tko kod viska da mi poshalje na pm ako nije problem a ako je opet ok i tnx unaprijed 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ima tko kod viska da mi poshalje na pm ako nije problem a ako je opet ok i tnx unaprijed 

Kod za šta?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skup sport PS4 ,RE 7.60 e ,predjes za 2 dana i onda places ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:58 (4mal).
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Skup sport PS4 ,RE 7.60 e ,predjes za 2 dana i onda places ! :)

Ti plačeš i bez da si kupio igru.

Sjaši više, nitko te ne tjera da kupuješ. 

10 godina
neaktivan

Oooooo Macko druze stari, kako je? Jel jos igras fifu?

Sta RE stvarno traje cca 10-12 sati za casual gamera? Jel ima kakvih dodatnih stvari? Multiplayer?

I am over 9000!!!
17 godina
PlayStation 4

nema ali ima dlc tj season pass i stvarno se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

imate kakvu US adresu da se mogu registrirati na us account ako da moze u inbox?

btw kad ce poceti dolaziti bolji naslovi na ps +?

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

imate kakvu US adresu da se mogu registrirati na us account ako da moze u inbox?

btw kad ce poceti dolaziti bolji naslovi na ps +?

1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, USA

17 godina
PlayStation 4

Igrao malo For Honor betu... šta ja znam, nije mi baš nešt duboka igra. Kompleksniji su meniji nego gameplay. Dueli traju malo prekratko.

Nije loša, al brijem da ne vrijedi tih para, jer sigurno dosadi nakon jednog vikenda. Plus još je na 30 FPSa :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Bitanga kaže...

Igrao malo For Honor betu... šta ja znam, nije mi baš nešt duboka igra. Kompleksniji su meniji nego gameplay. Dueli traju malo prekratko.

Nije loša, al brijem da ne vrijedi tih para, jer sigurno dosadi nakon jednog vikenda. Plus još je na 30 FPSa :-D

Ja sam je probao na kompu nije loša sad ću i na PS-u.

Bitanga ti bi umjesto potpisa trebao staviti ispod svake poruke nije 30 FPS-a, malo si previše opterećen sa sitnicama. 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da se i ja nadovežem na kolegin post. I ja sam također igrao betu For Honor i meni je igra top hehe, pošto baš i nema sličnih igara, ali se slažem da borbe nekako premalo traju (možda je to zato jer smo noobsi i samo baratamo sa heavy attack pa zaboravimo na obranu i štit hehe). A sad nezz igrat ću do 12.2. pa ću vidjet dal se isplati kupovat, ali mi se čini da baš i nema puno igrača??

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

sto je tezak dio re7 dlc -a ethan must die koji nije u vr-u 

umro sam 100 puta  u tri sata a jos nisam naso kljuc da se borim u

greenhouseu sa margaretom...dosta za danas hjooooooj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam je probao na kompu nije loša sad ću i na PS-u.

Bitanga ti bi umjesto potpisa trebao staviti ispod svake poruke nije 30 FPS-a, malo si previše opterećen sa sitnicama. 

A čuj, dok jednom probaš bolje teško je s konja na magarca. Imam izbor u platformama, pa ću rađe kupit (ako ću kupit) tamo gdje mi je ugodnije za igrati.

Taman posla da ću dati 500kn i više za igru na 30FPSa.

12 godina
Probao sam i ja for honor na pc-u, cini mi se ok, poslije onog uvodnog dijela nisam opce mogo nac igrace da jos probam, kaj ta igra nema single player
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krenio igrati Final Fantasy XV,long story short,treca besana noc zaredom :))

A sprdao se sa igrom kad sam krenio igrati jer nema nista drugo.

BTW.jel primijenite pad fps u gustom raslinju ili jos kad se pridoda boss fight,PC sindrom ocigledno,ali vizualno stvarno predivan RPG i zapanjujuca arhitektura
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Evo ps 4 vs pro, uncharted 4

Čisto me zanimalo kak to sve izgleda, očito će morat past jedan ps4 pro:)

EDIT:

Ovdje je razlika vidljiva i to dosta..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 11:17 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

nista posebno, onak meh

pro je bolja kupnja zbog stabilnijeg i viseg FPS, ova vizualna razlika  je minimalna

Moj PC  
4 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice