PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.465.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Shivi kaže...

Pitanje oko Sleeping Dogs igre, trenutno je 37,99kn, koliko je igra zanimljiva i zabavna? Da li te dugo drzi i vuce da ju predes do kraja ili dosadi nakon par sati? Gledao sam malo po netu i djeluje mi zabavno, ali kao sto sam spomenuo, ne bih htio da mi dosadi nakon par sati igranja...

Ima dovoljno zanimljivu glavnu priču i jedan od življih gradova uopće. Ali ne očekuj GTA jer ovdje fokus definitivno nije na free roamu. Ono što ju razdvaja od većine je fokus na melee borbu. Ako si ko klinac uživao u Bruce Lee i Jackie Chan filmovima onda ne možeš fulati. Borba je stvarno odlična i zabavna čak i nakon 20-30 sati igre. Ako te taj dio baš i ne interesira, onda je već upitno. Ali s obzirom na cijenu mislim da se isplati riskirati. Pogotovo ako je Definitive Edition na akciji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Odakle onda najpovoljnije uzeti igre tako sa tim racunima,a da su pouzdani ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Najbolje ti je da ako poznaš nekoga ko ima plejku i puno kupljenih digitalnih igara da podjelite account-e, ja sam recimo to napravio sa kumom i djelimo igre.

On vidi sve moje kupljene igre ja vidim njegove i možemo obadva igrati istu igru u isto vrijeme recimo PES igramo zajedno jedan protiv drugog.

15 godina
PlayStation 4

4mal, probao ping pong?

Zabavno je ali kao da osjetljivost jacine udarca bas i ne valja ponekad. Tracking mi se cini ok.

Na us storeu je 15 usd. Mislim da sutra stize na hr.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

nisam ali pratim ovak'j kanal i fora izgleda 

p.s jesi probao dexed?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 22:21 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...
doky01akablava kaže...

Najbolje ti je da ako poznaš nekoga ko ima plejku i puno kupljenih digitalnih igara da podjelite account-e, ja sam recimo to napravio sa kumom i djelimo igre.

On vidi sve moje kupljene igre ja vidim njegove i možemo obadva igrati istu igru u isto vrijeme recimo PES igramo zajedno jedan protiv drugog.

E tesko,vec bi ja to tako rijesio,zato trazim nekog pouzdanog da uzmem tipa Uncharted 4 u digitalnom obliku pa kad mi dojadi prodam dalje...

14 godina
doky01akablava kaže...

E tesko,vec bi ja to tako rijesio,zato trazim nekog pouzdanog da uzmem tipa Uncharted 4 u digitalnom obliku pa kad mi dojadi prodam dalje...

Pa kupi onda fizičku...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
doky01akablava kaže...

Pa kupi onda fizičku...

Pa kaj nije bolje i jeftinije kupiti ukradeni acc?  Volimo raditi stvari koje istovremeno ne volimo da netko radi nama. Čudne smo biljke.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni se opet ovo desava  error code (WS-37397-9) drugi put u roku od 3 mjeseca , banuju me idioti a ne znam ni razlog ni sta ni zbog cega :(

mc

0 0 hvala 0
17 godina
matafix kaže...

Meni se opet ovo desava  error code (WS-37397-9) drugi put u roku od 3 mjeseca , banuju me idioti a ne znam ni razlog ni sta ni zbog cega :(

Jučer je kolegi s posla banalo karticu s kojom je pola sata prije kupio igru (prvi puta) za novu playku koju je upiknuo u struju. 

Nakon toga je PSN nešto srao i valjda klasična spika nakon par failed pokušaja, block kartice.

Mene je isto jučer navečer PSN zezao, htio sam produljiti PS+, al je bacio neku grešku. Prije par dana također, malo malo neki PSN maintenance.

Više mi nije ni smiješno kako su užasni s tim PSNom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 11:53 (Bitanga).
10 godina
PlayStation 4

A kad sam ja govoril da uopce nema smisla koristit karticu na psn.... 

Kupis si bon negdje online, ukucas ga i to je to. Nemas nikad problema i mozes koristit Paypal.

I nakon svih tih hakiranja raznih servisa kao PSN zasto uopce bilo kojem vjerovat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 12:10 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Zavrsio re7  nakon 12 sati ...ufff totalni andrenalin rush u vr-u

sad se bacam na dlc 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Santana kaže...

A kad sam ja govoril da uopce nema smisla koristit karticu na psn.... 

Kupis si bon negdje online, ukucas ga i to je to. Nemas nikad problema i mozes koristit Paypal.

I nakon svih tih hakiranja raznih servisa kao PSN zasto uopce bilo kojem vjerovat.

Di se može kupiti HR bon sa Paypalom? Ovi naši web shopovi nemaju Paypal, a strani ne prodaju HR bonove koliko vidim 

Osim ako postoji neki bon koji nije region locked?

Inače, ja sam valjda jedan od rijetkih koji nikad nisam imao problema sa karticama i slično. Prvi dan kad sam kupio PS4 dodao sam si Visu i od onda sve radi bez problema. 

17 godina
blowfish_cro kaže...

Inače, ja sam valjda jedan od rijetkih koji nikad nisam imao problema sa karticama i slično. Prvi dan kad sam kupio PS4 dodao sam si Visu i od onda sve radi bez problema. 

Da. čudno... i meni od prvog dana master radi bez problema. Primjetio sam da mi ne šljaka jedino kada nemam novca na njemu. To je valjda isto ok.

12 godina
doky01akablava kaže...
hummer0 kaže...
doky01akablava kaže...

Imam ti ja digitalni Rise of the Tomb Raider, pa ako te zanima, to ti je ala Uncharted? :)

MT22
10 godina
Marijano22 kaže...

Imam ti ja digitalni Rise of the Tomb Raider, pa ako te zanima, to ti je ala Uncharted? :)

You must be funny at parties.

16 godina
Cemu generaliziranje kolega ?
Nisam pobornik toga niti bi kupio da znam da je ukradeni account,ne znam na osnovu cega si zakljucio da bi koristio ukradeni racun ?

Nisam upucen u krade i prevare oko toga,samo bi prosao povoljnije.

Ako uzmem za 200 kn koristeni fizicki disk,mogu li dobiti 150 kn nakon sto odigram ?
15 godina
doky01akablava kaže...
Nisam pobornik toga niti bi kupio da znam da je ukradeni account,ne znam na osnovu cega si zakljucio da bi koristio ukradeni racun ?

Ako uzmem za 200 kn koristeni fizicki disk,mogu li dobiti 150 kn nakon sto odigram ?

Evo ti na popustu. 179 kn

https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/uncharted-4-a-thief%e2%80%99s-end-digital-edition/cid=EP9000-CUSA00917_00-UNCHARTED4000000

Navali ekipaaaa

https://store.playstation.com/#!/en-hr/february-savings/cid=STORE-MSF75508-FEBRUARYSAV16/1

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 15:19 (hummer0).
17 godina
doky01akablava kaže...

Kako točno možeš znati da acc nije ukraden? Pa neće ti prodavač reči, evo majstore samo za tebe ukradeni acc po povoljnoj cijeni. Tko god ti prodaje takav acc velika je vjerojatnost da je ukraden. Što se tiče prodaje korištenog diska, svaka roba ima svoga kupca. Ako si sretan možda ga prodaš za 250kn ako nisi možda za 100kn. Tko to može znati? No znam da nikada od nikoga ne bih kupio nikakav acc... na kraju uvijek bude po onoj narodnoj, najjeftinije u konačnici ispadne najskuplje.

10 godina
PlayStation 4

Ja sam witcher 3 kupio novi za 360kn cim je izaso.

Odigro sam ga i prodo za 360kn :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Santana kaže...

Ja sam witcher 3 kupio novi za 360kn cim je izaso.

Odigro sam ga i prodo za 360kn :D

i ja sam gta V prodao za iste pare za koje sam ga i uzeo =)

PSN Tokioplastic292
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jednom sam kupio Dragon Age Inquisition za 100 kn, nikad ga taknuo i prodao za 200 kn 

Što se tiče ove akcije, PES 17 za 150 kn mi zgleda odlično. Mislim da ću si uzet ako me Fifa još koji put naživcira 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipa, zanima me vaše mišljenje u vezi jednog online shopa. To je; https://psngames.org/

Sada, to funkcionira na temelju kupovine psn računa, te stavljanja tog acc na primary te onda igru igraš na svom acc. Moje pitanje je, jesu li ti acc ukradeni i ako jesu, mogu li ja popiti ban ako ga kupim?

Hvala puno i pozdrav! 

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Hvala, kompletno sam zaboravio na to haha. :)

Zeppe :D
15 godina
neaktivan
@Zeppe

Bjezi od toga.
Ja sam jednom uzeo igru i nakon 2mjeseca i 20 dana account se zakljucao. Platio paypalom pa sam tamo i pokusao dobiti novce nazad no nista od toga. Psn.org mi ponudio da kupim istu igru s 30% popusta sto nisam htio.
Sto dalje od njih.
17 godina
PlayStation 4

Jel ima netko na PS4 Pro tko igra The Crew Ultimate Edition, da li radi na 60 FPSa ili na 30? Nisam uspio naći da li je bio neki patch.

Znam da je prije bilo na 30, al vidim neke videe na youtubeu i čini se ok ili me oko vara, teško je reći.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Po ovome popisu nije nikakav patch za the crew izaso...
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1324251

1 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Znaci ne mogu kupiti igru sa Visom od PBZ-a,nema sanse,dobijem error kad probam na kompu,a preko moba mi izbaci da nemam 3D kod nekakav za verifikaciju,a kad pogledam u postavkama pise da mi kartica prolazi za kupovinu na Playstation storeu.

Do kada je akcija uopce na Uncharted 4 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Znaci ne mogu kupiti igru sa Visom od PBZ-a,nema sanse,dobijem error kad probam na kompu,a preko moba mi izbaci da nemam 3D kod nekakav za verifikaciju,a kad pogledam u postavkama pise da mi kartica prolazi za kupovinu na Playstation storeu.

Do kada je akcija uopce na Uncharted 4 ? 

Jedino preko playke nisi probao :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice