PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.465.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
A na koji način bi ti to izveo? Sam XIM funkcionira na principu da "simulira" tipke kontrolera
13 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...
A na koji način bi ti to izveo? Sam XIM funkcionira na principu da "simulira" tipke kontrolera

Da, al mozda Sony ili Ms imaju odgovor, mozda nekako mogu prepoznati što je spojeno, ne znam.

14 godina
AngryBird kaže...

Obzirom da ima ljudi koji žele igrat sa KB/M na konzoli, bilo bi dobro da Sony i MS omoguće devovima da vide tko šta koristi u njihovim igrama, i onda da u igri dev razdvoji KB/M igrače od igrača što igraju s kontrolerom. Najpoštenije.

To je previše kompliciranja. Dovoljno se community razbije sa paid DLC-ovima, kamo još i prema načinu kontrole.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
PlayStation 4

Ja sam druga priča, od kad imam PS4 sve igre na PC-u igram s kontrolerom.

Sve tipke su mi nadohvat ruke, vibracije kontrolera mi daju još veći doživljaj, puno je ugodnije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

@DeniZG 

Jel uzimas Nioh ? 

Meni su ga danas poslali pa se nadam da ce doc do petka :)

Jedva cekam :D

Super mi je igra, ali pričekat ću sniženje.

Previše igara, a premalo vremena. 

PSN - DeniZg80
15 godina
TibzzX kaže...

Dajte više prestanite kontroler zvati "joystick". Zna se kaj je joystick a kaj kontroler. Može i joypad, gamepad, sve je bolje od "joystick".

kaj ti ne igras igrice sa joystickom?

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

hahahaha pawned 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...
Santana kaže...

@DeniZG 

Jel uzimas Nioh ? 

Meni su ga danas poslali pa se nadam da ce doc do petka :)

Jedva cekam :D

Super mi je igra, ali pričekat ću sniženje.

Previše igara, a premalo vremena. 

Ja sam se odlucil za nju ispred drugih igara jer znam da cu nju ovak i onak najvise igrat.

Al bas to sad je odjednom previse igara doslo, a premalo vremena.

12 godina

Evo Nioh dobio 9.6 na IGN-u.

A na Metacriticu drži jako visokih 88%.

Nisam očekivao toliko dobre ocjene.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Niti ja. Jedine slabije ocjene su od ljudi kojima je igra bila preteska.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ezio 3D blu ray u VR-u isssss premocno 

Bio sam bolestan pa ovo nisam ranije komentirao... Ja bas nisam odusevljen cinematic modeom. Nemogu preci preko cinjenice da je u cinematic modeu rezolucija virtualnog ekrana jako niska. Da je display 4k, to bi vec bilo nesto. Ali mozda ga spasi "imerzivni" 3d.

PSN - darklydexter
12 godina
Ezio kaže...
4mal kaže...

Bio sam bolestan pa ovo nisam ranije komentirao... Ja bas nisam odusevljen cinematic modeom. Nemogu preci preko cinjenice da je u cinematic modeu rezolucija virtualnog ekrana jako niska. Da je display 4k, to bi vec bilo nesto. Ali mozda ga spasi "imerzivni" 3d.

Navodno je sa novim 4.50 beta firmwareom jako poboljšana kvaliteta slike u cinematic modu.

Javite nam ti i 4mal kad uspijete isprobati (bilo kroz betu ili kad firmware bude live).

To je jedan od fićra koji me jako zanima.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...
4mal kaže...

Navodno je sa novim 4.50 beta firmwareom jako poboljšana kvaliteta slike u cinematic modu.

Javite nam ti i 4mal kad uspijete isprobati (bilo kroz betu ili kad firmware bude live).

To je jedan od fićra koji me jako zanima.

jel ima bete negdje za skinuti za nas koji nismo u programu?

Da, citao sam da je poboljsana i bas me zanima koliko. Vjerojatno se radi o nekom boljem antialiasingu.

PSN - darklydexter
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislite da bi se dao naći Playstation Pro kojeg netko želi mijenjati za obični PS4 uz nadoplatu? 

1 0 hvala 0
16 godina
Da li je pouzdano ovo ? Pikiram Last of Us i Uncharted 4,a cijene su pristupacne
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
doky01akablava kaže...
Da li je pouzdano ovo ? Pikiram Last of Us i Uncharted 4,a cijene su pristupacne

Takve stvari bi uzimo samo od ljudi kojima vjerujem. Znaci sa nekih manjih foruma gdje se ekipa zna i slicno. 
Ovo ti je macak u vreci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 22:34 (Santana).
15 godina
Santana kaže...
doky01akablava kaže...

Takve stvari bi uzimo samo od ljudi kojima vjerujem. Znaci sa nekih manjih foruma gdje se ekipa zna i slicno. 
Ovo ti je macak u vreci.

Ne znam baš koliko je ovo sigurno. Jer kad ti on da svoje podatke i ti skineš igru moraš biti logiran sa njegovim acc da bi igrao.

Jedino ako ti da da njegov acc staviš primarno na svojoj konzoli onda ćeš moći igrat nakon što se on odlogira. Možda ima neki drugi sistem, ali sumnjam.

17 godina

bjezi od ovakvog nacina 

16 godina
PlayStation 4

Kad ce update?

peglam dark souls 3 vec danima malo po malo i igra je tako dobra. Mozda najatmosfericnija koju sam do sada na ps4 igrao. Bas onako suzdrzavas se ici dalje ili se vratit natrag. Drzi me napetim nonstop.  To druge igre nemaju. Uz bloodborne meni dvije mozda i najbolje igre ove generacije. S tim da jedinicu i dvojku nisam uopce igrao

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo vam zadnja igra za ps4, Nioh. 

Kupis super mega ps4pro i biraš kako ćeš igrat, u last gen peasant rezoluciji 720p ili u last gen peasant framerate 30fps 

https://goo.gl/SPuQdX

2 0 hvala 0
14 godina
Imperator01 kaže...

Evo vam zadnja igra za ps4, Nioh. 

Kupis super mega ps4pro i biraš kako ćeš igrat, u last gen peasant rezoluciji 720p ili u last gen peasant framerate 30fps  

Eeeej, kako Ubisoft kaže: Resolution is just a number. 

12 godina
Kill Frenzy kaže...

Kad ce update?

peglam dark souls 3 vec danima malo po malo i igra je tako dobra. Mozda najatmosfericnija koju sam do sada na ps4 igrao. Bas onako suzdrzavas se ici dalje ili se vratit natrag. Drzi me napetim nonstop.  To druge igre nemaju. Uz bloodborne meni dvije mozda i najbolje igre ove generacije. S tim da jedinicu i dvojku nisam uopce igrao

Trebao si odigrati jedinicu prije trojke.

Kad bi bar napravili remaster DeS i DS1 za PS4, to bih odmah kupio.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje oko Sleeping Dogs igre, trenutno je 37,99kn, koliko je igra zanimljiva i zabavna? Da li te dugo drzi i vuce da ju predes do kraja ili dosadi nakon par sati? Gledao sam malo po netu i djeluje mi zabavno, ali kao sto sam spomenuo, ne bih htio da mi dosadi nakon par sati igranja...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nece ti dosadit ,kupi je 

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Shivi kaže...

Pitanje oko Sleeping Dogs igre, trenutno je 37,99kn, koliko je igra zanimljiva i zabavna? Da li te dugo drzi i vuce da ju predes do kraja ili dosadi nakon par sati? Gledao sam malo po netu i djeluje mi zabavno, ali kao sto sam spomenuo, ne bih htio da mi dosadi nakon par sati igranja...

Igrao sam je 1 sat ....ne sviđa mi se uopće

previše ingame cinematicsa koji se ne može preskočiti...

15 godina
Shivi kaže...

Meni uzas dosada, igrao sam je prije par godina na PC-u

MadeInCroatia
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je Sleeping Dogs bio odličan. Prošao sam ga u dva dana i stalno me vuklo da nastavim s igranjem. 

Ako razni Assassin's Creedovi i Call of Dutyji vrijede par stotina kuna, ovo vrijedi tih 37 kn u bilo kojem svemiru. Za to kupiš 2 pive i popiješ za sat vremena, ovdje imaš 15-20 sati što raditi :)

3 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Kakav online sistem ima assetto corsa? Jel cemu?

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Da me prebaciš s 55" 4k na crno bijeli tv dijagonale 39 cm dok igram Bloodborne mislim da ne bih skužio...toliko mi je dobar.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice