PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

Nepotrebna odgoda ako se mene pita. Odgodili su ga skoro pola godine, sta ce im sad znacit tih 2 tjedana. Suti i reci kad si siguran kad ce igra moc doc.

Da se mene pita...

Kill Frenzy kaže...

mogu li se digitalne igre kupit igdje osim na ps storeu.uzeo bi dirt digitalan ali mi je puno dat 500 kn za digitalnu igru

Ima na Njuškalu. 

Legalnih digitalnih imaš samo na CDkeys i sličnim webshopovima gdje su igre išle digitalno bundlane sa PS4 uređajima (np.TLOU, Uncharted Remastered itd.)

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
Santana kaže...

Pitanje dal je to do njih moguce da je strateska odluka posto Ratchet and Clank izlazi 12.4.

Meni ne smeta nit najmanje bolje da cekam gotovu igru nego da moram patcheve cekat.

Ionak uz Ratchet-a izlazi jos i Dark Souls 3 tak da se ima kaj igrat.

Ne smeta ni meni najmanje, samo 2 tjedan da ce im znaci, a pola godine nije, ne znam bas. Uostalom mislim da je to nesto oko izdanja fizikalnih kopija, tako nes nisam siguran. U svakom slucaju moci cu lupat Dark Souls 3 ko lud do tad :D 

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Nepotrebna odgoda ako se mene pita. Odgodili su ga skoro pola godine, sta ce im sad znacit tih 2 tjedana. Suti i reci kad si siguran kad ce igra moc doc.

Da se mene pita...

Kill Frenzy kaže...

mogu li se digitalne igre kupit igdje osim na ps storeu.uzeo bi dirt digitalan ali mi je puno dat 500 kn za digitalnu igru

Ima na Njuškalu. 

Legalnih digitalnih imaš samo na CDkeys i sličnim webshopovima gdje su igre išle digitalno bundlane sa PS4 uređajima (np.TLOU, Uncharted Remastered itd.)

xD

12 godina

Nešto me vuče da uzmem Watch Dogs Complete Edition za 139 kuna na akciji i dodam ga svojoj kolekciji igara koje vjerojatno neću odigrati.

Ima netko da je igrao/prešao, pa da mi proba "prodati" igru?

PSN - DeniZg80
12 godina
DeniZg kaže...

Nešto me vuče da uzmem Watch Dogs Complete Edition za 139 kuna na akciji i dodam ga svojoj kolekciji igara koje vjerojatno neću odigrati.

Ja cu te probati odgovoriti. Meni je dosadnio na niti pola igre. Sve ti je isti kalup samo dekodiras s mobitelom bla bla bla... uglavnom zaobidi nije ni sluga GTA V. neznam ak si igral GTA vjerojatno jesi.

Za te p<re se rade napij negdi za sankom.

10 godina
PlayStation 4

I ja sam igral nesto. Zapelo mi je za oko vise stvari. Užasni likovi , slaba prica i jednostavno drugi developeri ne znaju ozivit grad kao sto to moze Rockstar

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Nemoj uzimat, igra je jednostavno dosadna. Imala je potencijala, i valjda ce ga Watch Dogs 2 iskoristit.

14 godina
PlayStation 4

imam watch dogs i isto nisam preso igru nikad, dosadilo mi nakon cca 3-4 sata igranja i odtad stoji na polici.

valjda bum ga nekad prešo, samo neznam kad xD 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Ja sam ga presao, meni je igra bila ok...Doduse vrlo kratka
battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzmi ako mislis samo jednom odigrati,nema teorije da bi ju ja opet odigrao.Ubisoft je napravio glupost sa tim hyepom cijelim i kada je igra izasla po meni je bila ocajna.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mali offtopic, ali ja sam igru za PC kupio za 1€ prije godinu dana. Toliko o njezinoj vrijednosti 

2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Evo jedan od razloga zasto hejtam zadnje ubisoftove far cry igre:

Far Cry Primal Mapa

Far Cry 4 Mapa

Post od kolege Alex Mercer u Far Cry Primal temi.

2 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ne znam jeli neko vec spomenuo, ali od sutra je dostupna Hitman BETA za sve PS+ korisnike. Biti ce ista kao i ona zadnja kojoj su mogli pristupit oni koji su prednarucili. Dve bete ovaj vikend :)

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Evo jedan od razloga zasto hejtam zadnje ubisoftove far cry igre:

Far Cry Primal Mapa

Far Cry 4 Mapa

Post od kolege Alex Mercer u Far Cry Primal temi.

Klošari jedni, reskin za reskin-om...

15 godina
PlayStation 4

watchdogs singleplayer nisam baš igrao (možda prve 2-3 misije) ali su zato neke multiplayer igre bile jako zabavne. Recimo

.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
AngryBird kaže...

Klošari jedni, reskin za reskin-om...

Ovo se stvarno moze nazvat kao neki prosireni DLC, jel ipak traje kao svaka Far Cry igra, ali ovo je zalosno.

17 godina
IvanDado kaže...

Ne znam jeli neko vec spomenuo, ali od sutra je dostupna Hitman BETA za sve PS+ korisnike. Biti ce ista kao i ona zadnja kojoj su mogli pristupit oni koji su prednarucili. Dve bete ovaj vikend :)

Ne znam zašto se veselite toliko betama.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja se veselim Hitman beti zato sto hocu provjeriti jeli igra ima onaj dobri stari duh, ili je sranje kao Absolution. Uncharted znam da ce bit odlican, ali zasto ne probati? :)

2 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jel kod dark souls igara slican princip mape kao u bloodborneu(prečaci,ponavljanje istog djela mape više puta).nije mi to smetalo kod bloodborna ali ipak više volim raznolikost

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ne vjerujem da ce bit, al po meni je to odlicna stvar. Stvarno vrh level dizajna.
Tocno se vidi kolko to fali Dark Souls-u 2 koji ima 1000 bonefire-a bezveze kao najobicniji pointovi u igri.

Tu međusobnu pozvezanost fanovi prizeljkuju da bude kao u Dark Souls 1

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

hm hm sad  izlaze hitman i uncharted opet ce otici pare jer planiram oba naslova kupiti.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

hm hm sad  izlaze hitman i uncharted opet ce otici pare jer planiram oba naslova kupiti.

Uncharted je tek u 5. mjesecu, tako da ima vremena.

Ja ću pričekat sniženje za Uncharted. Za laganu avanturicu od 10-ak sati sa multiplayerom koji vjerojatno neću igrati, nekako mi se ne da plaćati punu cijenu. Jest da je grafika super i likovi simpa, al' imam što za odigrati do potencijalnog sniženja.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

mudro zboris. mene muci sto zadnje vrijeme jako malo stignem uopce igrat. a najsmjesnije od svega je sto sam se ponovno vratio na bf4.

budala kupio sam AC unity igrao 10min i obrisao. Dom me ceka SW bttlefront nisam jos ni odigrao nadam se ovaj vikend.

1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Kad počinje Hitman beta, ili je već počela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Mozes je skinut, ja jesam bas.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Evo bas prestao igrat betu za Uncharted. Sto reci, ja i frend cijelu vecer uzivali. Nismo stvarno dugo se ovako zabavili. Ja nikad nisam probao Uncharted multiplayer, i nisam imao pojma da ce me ovako zabavit. Definitivno cu ga igrat kad dodje. Bilo je malo problema na pocetko sa trazenjem igri i jojnanja u parti, ali proradilo kasnije.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Evo bas prestao igrat betu za Uncharted. Sto reci, ja i frend cijelu vecer uzivali. Nismo stvarno dugo se ovako zabavili. Ja nikad nisam probao Uncharted multiplayer, i nisam imao pojma da ce me ovako zabavit. Definitivno cu ga igrat kad dodje. Bilo je malo problema na pocetko sa trazenjem igri i jojnanja u parti, ali proradilo kasnije.

Super je beta, sami movement , penjanje je fluidnije od bilo kojeg uncharteda, pucanje također, a grafički izgleda fenomenalno....

Tko će dočekati 5 mj :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Super je beta, sami movement , penjanje je fluidnije od bilo kojeg uncharteda, pucanje također, a grafički izgleda fenomenalno....

Tko će dočekati 5 mj :D

Stvarno je. Barem sa sigurnoscu mogu reci igra godine definitivno. 

10 godina
PlayStation 4

Je bas je super beta. Nisam ocekivo ovak dobar MP.

Izgleda odlicno ,a SP ce izgledat jos i bolje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Očekujem spektakularni završetak jednog od najboljih serijala u gamingu uopće. 

Prednaruđžba je odavna pala, special edition, tu kod nas u svijetu igara. Razlika uz odnosu na onaj najskuplji je da nema figurice drakea- preživit ću. Al bar je steel case tu .

E, da MP stvarno izgleda fantastično. Dosta me podsjeća na TLOU, a tamo je bio jako dobar MP.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice