PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedinica mi je bila odlicna sve dok nisu ona cudovista dosla.

6 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
EraserHead kaže...

Ahhh legendarni Jack Carver i Far Cry 1, koja igretina za ono doba.

Zadnji dobar Far Cry je 3... 4 i ovo 10000 B.C. su ko DLC za 3.

Upravo to. Ovaj Primal je pogotvo kao DLC. Najsmijesnije mi je sto ga ubisoft predstavlja kao punokrvni nastavak kad realno ni FC4 nije bio 

12 godina
IvanDado kaže...
EraserHead kaže...

Ahhh legendarni Jack Carver i Far Cry 1, koja igretina za ono doba.

Zadnji dobar Far Cry je 3... 4 i ovo 10000 B.C. su ko DLC za 3.

Upravo to. Ovaj Primal je pogotvo kao DLC. Najsmijesnije mi je sto ga ubisoft predstavlja kao punokrvni nastavak kad realno ni FC4 nije bio 

Koja je razlika između punokrvnog i nepunokrvnog nastavka?

Po čemu je Primal trebao biti DLC, ako traje i ima sadržaje kao i svaki drugi Far Cry?

Ako gledamo logikom da izgleda slično, ima isti engine i mehanike, onda možemo i reći da je Dark Souls 2 trebao biti DLC Dark Soulsa 1. Jer, to su puno sličnije igre, grafički, engine-om, mehanikama itd. 

Dark Souls 3 koji jedva čekamo, na prvi pogled izgleda gotovo isto kao Bloodborne. Teksture i modeli su evidetno kopirani jer From Software isto tako štanca igre godinu za godinom, pa su nam dobre i svi ih hvale.

Ima ljudi koji vole svake godine igrati novi Far Cry ili As.Creed. Ne branim Ubisoft, jer njihove godišnje igre su mi totalno osrednje, samo kažem.

Evo jedna zgodna slika sa Neogafa kako bi Bloodoborne izgledao da ga je Ubisoft radio. Pozz.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Koja je razlika između punokrvnog i nepunokrvnog nastavka?

Po čemu je Primal trebao biti DLC, ako traje i ima sadržaje kao i svaki drugi Far Cry?

Ako gledamo logikom da izgleda slično, ima isti engine i mehanike, onda možemo i reći da je Dark Souls 2 trebao biti DLC Dark Soulsa 1. Jer, to su puno sličnije igre, grafički, engine-om, mehanikama itd. 

Dark Souls 3 koji jedva čekamo, na prvi pogled izgleda gotovo isto kao Bloodborne. Teksture i modeli su evidetno kopirani jer From Software isto tako štanca igre godinu za godinom, pa su nam dobre i svi ih hvale.

Ima ljudi koji vole svake godine igrati novi Far Cry ili As.Creed. Ne branim Ubisoft, jer njihove godišnje igre su mi totalno osrednje, samo kažem.

Evo jedna zgodna slika sa Neogafa kako bi Bloodoborne izgledao da ga je Ubisoft radio. Pozz.

Stvar je u tome sto su FromSoftwarove igre puno kvalitetnije od ubisoftovih igara (DS2 malo manje). I Ubisoft od kad je dozivio onaj veliki hvalospjev od Far Cry-a 3 iscjeđuje franšizu do temelja. Ista stvar je bila sa AC, a sad to rade i s Far Cryom. Nisu to lose igre, nikako, ali postaju vec polako zamorne i mlake.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 22:53 (IvanDado).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dns izlazi Heavy Rain za PS4, navodno must play na prošloj generaciji konzola. Baš ću si ga piknut, nisam ga nikad igrao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 1:41 (AngryBird).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
AngryBird kaže...

Dns izlazi Heavy Rain za PS4, navodno must play na prošloj generaciji konzola. Baš ću si ga piknut, nisam ga nikad igrao.

Meni je to najjace krimi iskustvo bez obzira na medij (film, igra...)

Samo pazi iako ima valjda preko 20 kombinacija zavrsetaka replay value je 0 po meni.
Nema smisla ponovo igrat kad ti je sve jasno.

17 godina
PlayStation 4

Koliko vidim, bit će i bundle Heavy Rain + Beyond Two Souls. Ako niste igrali ni jednu od ovih, a volite avanture - isplativo! :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Već se može u preorderu naručiti Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection,

Nisam igrao Heavy Rain, ali mi ga je brat toliko nahvalio, da sam morao naručiti... a 26 funti za dvije igre stvarno nije puno

0 0 hvala 0
12 godina

Uskoro novi firmware update 3.50.

New Social Features

• Friend Online Notification – Want to know the moment your friends come online? With this update, you can, as we’ve added an option to be notified when members of your friends list sign on the network.
  • Appear Offline – Sometimes you want to play a game or watch a movie without being bothered by friends. Now it’s easier to go incognito as we’ve added the option to appear offline. You can designate if you would like to appear offline when you log-in or at any time from your Profile or the Quick Menu.
  • User Scheduled Event – Time for a play date! We’ve added the ability to schedule a future gameplay session with your friends on the system. When your event starts, users who registered for the event will automatically be added to a party so you can start playing right away.
  • Play Together – This features allows all members of a Party to see what each person is playing so that you can easily join a friend’s game, or start a new game together.

Other New System Features

• Remote Play (PC/Mac) – We’re bringing PS4 Remote Play to Windows PC and Mac. This feature won’t be available to test in the beta, but you can look forward to it soon.
  • Dailymotion – With this update, you’ll be able to live stream directly to Dailymotion on PS4. We’ll also support archiving live broadcasts, like we do for other streaming services.
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 12:33 (DeniZg).
11 godina
odjavljen

O moj Boze napokon friend notification lol. Zasto im je toliko trebalo?

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Radujem se remasterima, ali ne svakom remasteru. Jel je potreban opet Resident Evil 4 remaster? Po koji put to vec izlazi? Igrao sam ga iphoneu,androidu,xboxu 360,pc,ps2 i opet dolazi.Neki remasteri uopce nisu potrebni.

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Meni opcenito smeta sto se izdaje toliko remastera ovu generaciju konzola. Ne sjecam se da je ps3 ovo imao. Ja bi samo Demon Souls remaster ;(

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Remote Play (PC/Mac) da li to znači da se bude moglo sa dualshock 4 igrati na ps4 preko PC kao remote. Koliko su šanse da dualshock 4 može koristit nakon toga pc igre? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jim Carrey kaže...

Remote Play (PC/Mac) da li to znači da se bude moglo sa dualshock 4 igrati na ps4 preko PC kao remote. Koliko su šanse da dualshock 4 može koristit nakon toga pc igre? 

Vjerojatno će DS4 raditi dok god imaš Playstation aplikaciju pokrenutu. Možda ćeš trebati imati BT prijemnik, a možda bude radilo i na kabel.

Inače, DS4 ti normalno radi na PCu sa ds4windows aplikacijom.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Jim Carrey kaže...

Vjerojatno će DS4 raditi dok god imaš Playstation aplikaciju pokrenutu. Možda ćeš trebati imati BT prijemnik, a možda bude radilo i na kabel.

Inače, DS4 ti normalno radi na PCu sa ds4windows aplikacijom.

ds4 radi normalno na pcu bez ikakve aplikacije, doduse ja imam instaliran vec xbox 360 kontroler, te mozda zato nije potrebna aplikacija

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

O moj Boze napokon friend notification lol. Zasto im je toliko trebalo?

Sviđaju mi se izmjene...al zar je toliki problem uvesti foldere!? O custom wallpaperu možemo samo sanjati ili promjeni psn name.

Al dobro, bolje išta nego ništa.

BTW Uncharted 4 MP Beta je dostupna za download na PS storeu.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 20:12 (EraserHead).
11 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Sviđaju mi se izmjene...al zar je toliki problem uvesti foldere!? O custom wallpaperu možemo samo sanjati ili promjeni psn name.

Al dobro, bolje išta nego ništa.

BTW Uncharted 4 MP Beta je dostupna za download na PS storeu.

Joj sve bi dao da mogu promijenit ime. Account mi je star 5 godina i ne znam koji mi je bio kad sam odabrao name xD

Ne znam jer ovo samo meni, ali ps meni (pogotvo store) je strasno sporo. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 20:38 (IvanDado).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ucharted 4 sknut, now just waiting 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa u startu su najavili da će biti za božić... :) Još koja odgoda, i održati će obećanje :P

15 godina
PlayStation 4

Ma samo neka izađe bez bugova i problema sa framerateom. Ove odgode od par tjedana su ok ako ćemo dobiti igru koja radi od prvog dana, a ne da izađe pa moramo čekati patch da bi uopće i počeli igrati, što je slučaj sa dosta igrara danas.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Rimtu kaže...

Pa u startu su najavili da će biti za božić... :) Još koja odgoda, i održati će obećanje :P

Haha

11 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

Ma samo neka izađe bez bugova i problema sa framerateom. Ove odgode od par tjedana su ok ako ćemo dobiti igru koja radi od prvog dana, a ne da izađe pa moramo čekati patch da bi uopće i počeli igrati, što je slučaj sa dosta igrara danas.

Nepotrebna odgoda ako se mene pita. Odgodili su ga skoro pola godine, sta ce im sad znacit tih 2 tjedana. Suti i reci kad si siguran kad ce igra moc doc.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

je li netko igrao wrc 5 i sebastian loeb rally?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Mislim da se nije previše raspravljalo o tome u ovoj temi, pa ću pitati. Trudite li se skupljati trofeje u igrama? Meni je to recimo zgodan dodatak kad su trofeji pametno osmišljeni. Recimo trenutno u The Last of Us se trudim prikupiti sve trofeje jer mi je ta igra remek djelo i volio bi imati platinum trofej. 
Meni je to ok, može se izvući par sati više iz svake igre, a usput zna biti i dosta zabavno ako je dobro osmišljeno.
Ali opet u nekim igrama ti trofeji su tako glupo osmišljeni da se nema smisla uopće truditi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Prije sam skupljao, ukljucujuci i steam achivmentse. Sada igram igru za svoj gust, zbog price, zabave itd. pa sta se skupi skupi, ne pada mi na pamet grindat nes samo da stoji u nekom recordu gdje ne mozes ni vidjeti koliko si vremena proveo u igri kamoli neku dodatnu statistiku.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

uzeo sam ps4 preko njuškala, te sam dobio račun, prazan jamstveni list santa domenice i ponudu s popustima.

zanima me, ukoliko dođe do nekog kvara kome se javljam, te ako bih htio kupiti produženo jamstvo, za što se ono veže, odnosno što mi je potrebno da to uzmem? ne znam baš kako da se izjasnim što želim reći, nadam se da ste shvatili :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

produženo jamstvo kupuješ u sancta domenici možeš i preko web shopa ako si dobio kupone onda imaš popust sa 400 kn na 240 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

mogu li se digitalne igre kupit igdje osim na ps storeu.uzeo bi dirt digitalan ali mi je puno dat 500 kn za digitalnu igru

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...
antimadridista kaže...

Nepotrebna odgoda ako se mene pita. Odgodili su ga skoro pola godine, sta ce im sad znacit tih 2 tjedana. Suti i reci kad si siguran kad ce igra moc doc.

Pitanje dal je to do njih moguce da je strateska odluka posto Ratchet and Clank izlazi 12.4.

Meni ne smeta nit najmanje bolje da cekam gotovu igru nego da moram patcheve cekat.

Ionak uz Ratchet-a izlazi jos i Dark Souls 3 tak da se ima kaj igrat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice