PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
blowfish_cro kaže...
Bitanga kaže...

P.S. sheranje accounta s frendovima nisi dobio, to je abuse.

Kako?

https://www.playstation.com/en-gb/explore/ps4/features/share-play/

Ovo na linku je share play.

Šeranje accounta/igara je nešto drugo (i puno bolje).

PSN - DeniZg80
17 godina
blowfish_cro kaže...
Bitanga kaže...

P.S. sheranje accounta s frendovima nisi dobio, to je abuse.

Kako?

https://www.playstation.com/en-gb/explore/ps4/features/share-play/

I kaj ćeš s time ako nemaš optiku s velikim uploadom? Ja sa 3mbita uploadom ne mogu ni prismrdit bilo kakvom broadcastu ili shareanju gameplaya. Ne da je slika loša na drugoj strani (ajd bar to pa da transkodira da čovjek vidi šta igram i da se možemo zajebavat) nego te fino uljudno izvrijeđa da imaš preloš internet. S druge strane PLEX mi uredno streama video od kuće i mogu pristojno gledati filmove i serije na putu.

BTW, krivo si se izrazio, to nije shareanje accounta, to je shareanje trenutne igre koju igraš i nije baš nešto korisno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 16:17 (Bitanga).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na svakoj strani se raspravlja o shareanju igrama i primary accountovima, svaki put sve isto.

1 0 hvala 1
10 godina
PlayStation 4

Novi Story trailer za Uncharted

Fantastican je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tygaa kaže...

Na svakoj strani se raspravlja o shareanju igrama i primary accountovima, svaki put sve isto.

A neki još nisu shvatili da ne postoji primary account 

15 godina
neaktivan
Tygaa kaže...

te svaki put se javi netko koji sa svojim komentarom ostavi slova mudrosti 

@fileficho polako ponavljanje je majka znanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 17:48 (Jim Carrey).
17 godina
Santana kaže...

Fantastican je.

GOTY odmah sada, na temelju trailera. Savrseno izgleda igra.

13 godina
Santana kaže...

Fantastican je.

VRH! Preorder napravljen, nisam mogao odoljeti 

12 godina

Velika PSVR najava (vjerojatno datum izlaska i cijena) 15/03/2016.

Odličan video u kojem se objašnjava PS VR tehnologija.

Ukratko:

• super niska latencija <18ms
  • polje gledanja (FOV) 100 stupnjeva
  • konzola je jača za 60% od PC-a s istim komponentama

Prema komentarima VR developera, očekujte slične performanse kao da koristite Oculus Rift ili HTC Vive sa Nvidia gtx970 grafičkom karticom.

Još ako cijena bude manja od 400$, prodavat će se ko vruće kifle.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne vjerujem da će taj VR tako dobro prodavati, većina ljudi su casual gameri i igraju s "đojstikom". Kog vraga forsiraju to govno kad sam PS4 nije dovoljno jak u hardverskom smislu, već moraš imat dodatnu konzolicu za taj isti VR.

Bolje bi bilo da naprave novo izdanje Dualshock 4 kontrolera (kao što je MS napravio Xbox One Elite controller), da mu poprave kvalitetu izrade (plastika, guma na palicama itd.) i duljinu baterije eventualno. Ja PS4 jedva da igram, kontroler škripi po rubovima, ko da će se svaki čas slomit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Ne vjerujem da će taj VR tako dobro prodavati, većina ljudi su casual gameri i igraju s "đojstikom". Kog vraga forsiraju to govno kad sam PS4 nije dovoljno jak u hardverskom smislu, već moraš imat dodatnu konzolicu za taj isti VR.

Bolje bi bilo da naprave novo izdanje Dualshock 4 kontrolera (kao što je MS napravio Xbox One Elite controller), da mu poprave kvalitetu izrade (plastika, guma na palicama itd.) i duljinu baterije eventualno. Ja PS4 jedva da igram, kontroler škripi po rubovima, ko da će se svaki čas slomit.

Hype, ko i sa 3D televizorima. VR će biti zakon dok postane bežičan, ovo koliko kablova i accessoriesa ima bilo bi me sramota koristiti. :-P

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ne bi baš rekao kao sa 3d televizorima ovo ima daleko veću budućnost. Trenutno je previše nedostataka da bi se to našlo kod svakog gamera. Na to mislim cijena, nedostatak sadržaja, nije bežično... Za 5-10-15 godina moglo bi postati standard kod gamera sa novim konzolama te jeftinijem hardverom za računala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jim Carrey kaže...

ne bi baš rekao kao sa 3d televizorima ovo ima daleko veću budućnost. Trenutno je previše nedostataka da bi se to našlo kod svakog gamera. Na to mislim cijena, nedostatak sadržaja, nije bežično... Za 5-10-15 godina moglo bi postati standard kod gamera sa novim konzolama te jeftinijem hardverom za računala.

Postat će standard dok postane bežično. Slažem se da ima veću budućnost, al trenutno je meh. Osobno jedva čekam kad budu dovoljno dobri da mi zamjene sve monitore u kući i kad bude postojala aplikacija da mogu programirati na 8 monitora oko sebe samo sa naočalama na glavi. Sumnjam da ću ih onda ikad i skidati. Al trenutno nismo ni blizu tako nečega još.

17 godina
Santana kaže...

Fantastican je.

Video zapis privatan. Vjerojatno zbog ovoga: http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-24-it-looks-like-naughty-dog-used-assassins-creed-artwork-in-the-new-uncharted-4-trailer.

Ovo je nova verzija:

15 godina
AngryBird kaže...

Ja ne bi davao 150 $ za joystick. Ne znam kako tebi skripi ja imam dva komada i odlicni su, robusni, cvrsti i odlicno sjede u ruci.

You don&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;t fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
12 godina

Mislim da PS Move dildači nisu obavezni za VR igranje. Za većinu igara bit će dovoljan DS4.

Inače, vezano uz bateriju na DS4, imam dojam da kad ga spojim na Z2 tablet i koristim za remote play PC igranje, baterija traje sto godina. Kad ga spojim na PS4, traje 5 sati max.

PSN - DeniZg80
12 godina
Ghost777 kaže...
AngryBird kaže...

PS VR nema nikakvu dodatnu konzolu. Crna kutijica koja dolazi uz VR naočale obrađuje zvuk i prebacuje 3D signal u 2D sliku na televizor.

PS4 je dovoljno jak da pokreće svoje PS VR naočale. Što zbog puno kvalitetnijeg API-a  u odnosu na DX11/12, a što zbog različite tehnologije prikaza u odnosu na Oculus i HTC Vive. Sve je objašnjeno u onim linkovima i Youtubu koji sam stavio.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 10:33 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Sto se tice Vr-a radje bi dao 400-600 $ za neki Z tablet ili mobitel kojemu se funkcionalnost ne bi oslanjala samo na igre i playstation. Kada cijena padne i ako bude bilo viska sredstava i volje da se isporba tada cu se odluciti na Vr :D

You don&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;t fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ekipa vrijedi li ps4 s 2 joy i pesom 16 i mortal kombatom 2tisuce kuna?staro 3 mjeseca

0 0 hvala 0
16 godina
live4cro kaže...

ekipa vrijedi li ps4 s 2 joy i pesom 16 i mortal kombatom 2tisuce kuna?staro 3 mjeseca

da... samo jedan joy je 500 kn, ako ima garanciju svakako uzimaj

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Molim pomoć onih koji su već kupovali s base.com-a.

Jučer sam naručio Witcher 3 za PS4 i platio karticom kojom inače plaćam na internetu bez problema.

Na base.com je za igru pisalo da je raspoloživa.

Međutim, prošlo je već 24 sata, a još uvijek za narudžbu piše "Pending". Također, transakcija mi se ne prikazuje u banci.

Kad sam naručio pisalo je da će teretiti karticu kad pripreme igru za slanje.

Da li im stvarno treba par dana da to učine, premda je igra " Available"?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

prije nego pošalju ide lova sa kartice. Ja sam naručio poslije ponoći ujutro kada su poslali uzeli novce. Zašto kod tebe nisu još poslali ne znam ali base nema jednu trgovinu nego ima više njih pa je možda do toga. Pričekaj još malo ako ne dobiješ na email da su poslali kontaktiraj ih

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 19:14 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta mislite kad će se moc igrat piratske igre s obzirom da je failoverflow tim upjesno stavio linux i pokemon igru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

dok god ps4 neće biti od interesa onda neće biti ni piratizacije. To što je neka grupa uspješno probila ne znači apsolutno ništa nego njihova samopromocija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Najavljene su besplatne PS+ igre za travanj 2016.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

Najavljene su besplatne PS+ igre za travanj 2016.

skoro nasjeo

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nego, jeste znali da se može i preko običnog android mobitela koristiti remote play? Netreba nikakav Xperia Z mobiteli,ja igram na svome LG G3 bez problema.

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-android-thread-t3068225 Evo vam i link!

3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
shrikehyp kaže...

Molim pomoć onih koji su već kupovali s base.com-a.

Jučer sam naručio Witcher 3 za PS4 i platio karticom kojom inače plaćam na internetu bez problema.

Na base.com je za igru pisalo da je raspoloživa.

Međutim, prošlo je već 24 sata, a još uvijek za narudžbu piše "Pending". Također, transakcija mi se ne prikazuje u banci.

Kad sam naručio pisalo je da će teretiti karticu kad pripreme igru za slanje.

Da li im stvarno treba par dana da to učine, premda je igra " Available"?

Hvala unaprijed.

Ne, čim prime uplatu šalju jako brzo.

Ja sam fulao CVV broj kod jedne naruđbe, i kad sam nakon par dana išao provjeriti šta je sa naruđbom, pisalo je "ORDER SUSPENDED - Click to review payment details"... Ponovo unio podatke, i onda su poslali sljedeći dan

16 godina
neaktivan

Ma to sam i ja mislio pa sam otkazao prvu narudžbu i ponovio istu takvu, provjerio pet puta sve brojke, sve je dobro, i naručio ponovno Witcher 3 jučer popodne. Evo još uvijek piše "Pending" i na toj novoj narudžbi. Sad sam opet provjerio sve podatke od kartice i sve je dobro, nijedan broj nije pogrešan.

Stvarno ne razumijem.

A treba im cijela vječnost da odgovore na upit, tek maloprije su mi odgovorili na upit od jučer za onu prvu narudžbu, i to samo zaključili da sam otkazao narudžbu pa eto ko mi kriv.

Šteta da ne radi, povoljan novi Witcher...

Još ću malo sačekati, ako neće, onda neće.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možda glupo pitanje, jesi koristio kvačice za podatke kreditne kartice(ime, adresa)?

Ako ne upali, imaš Witchera povoljno i u drugim shopovima:

http://ps4pricecheck.com/item/57

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 14:23 (Rimtu).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice