- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad sam upalio PS prvi put, napravio sam profil. Tražio me mail, ime prezime i tako to. Kada sam uključio drugi joystick, tražio je da opet napravim profil, ali samo ime tj nick... Koja je razlika, čemu taj drugi služi? Zašto me tu nije tražio mail?
Dali je to samo ako još neko oće igrati igru, pa da ima svoje save gamove?
Šta trebam napraviti da PS spava, ali da je igra koju sam igrao na pauzi, da se instant može nastaviti igrati. Stavio sam ga na neku power save opciju, no kao da sam ga ugasio.
Šta trebam napraviti da PS spava, ali da je igra koju sam igrao na pauzi, da se instant može nastaviti igrati. Stavio sam ga na neku power save opciju, no kao da sam ga ugasio.
Settings -> Power saving settings -> Set functions available in rest mode -> označi opciju "Keep application suspended".
Kad gasiš PS4, stavi u Rest mode.
tata tata,neka sad je najzanimljivije
Jel se ima gdje kod nas kupiti prazne ps 4 kutije za igre?
To i mene zanima, jer imam TLOU promo, koji mi ne paše sa ostalim kutijama i živcira me.
Vjerojatno ću uzeti tromjesečni PS+ kod, koji dođe u kutiji. Mislim da je iste veličine kao igra.
koliko vas je kostao witcher 3 sve skupa sa tgca

koliko obicno ispadne postarina i kak se placa zanima me jel jos nisam nikad narucivao iz vana a vidim imaju poprilicno dobre cijene za neke malo starije igrice?
Je, iste je veličine. Isto sam napravio da bi boxao Killzone Shadow Fall promo. Možeš kupiti i PSN bon, ista stvar.
Je, iste je veličine. Isto sam napravio da bi boxao Killzone Shadow Fall promo. Možeš kupiti i PSN bon, ista stvar.
Jesi li možda lijepio i preko diska slikicu ili samo printao cover?
Ako imaš neku dobru stranicu sa coverima za print, daj link plz .
Edit: našao sam dobar link s custom coverima.
Ako imaš neku dobru stranicu sa coverima za print, daj link plz .
Samo cover i to sam neš nabrzinu našao preko Googlea. Cover je imao i watermark ali nije mi smetalo, dobro je i ovako.

TGC sad prodaje Bloodborne povoljno (28 funti).
Moraš se ulogirati da nema poreza :)
Moraš se ulogirati da nema poreza :)
Je, istina, bio sam ulogiran, al nisam imao popunjen shipping address. Sad se promijenilo na 28GBP dok sam promijenio shipping address na HR.
Nisam mogao izdržati, a da ne naručim ESO za PS4 (31,63£ sa TGC).
PC verziju sam uzeo povoljno pri prelasku igre na B2P i bila mi je fora, ali mi se nije dalo igrati sa mišem i tipkovnicom (controller podrška preko addona nije bila bogznašto).
Igra je dosta napredovala od izlaska na PC-u prije godinu dana, a vidim da i dalje idu nadogradnje. Čak i bez njih, mislim da nudi jako puno sadržaja za tu lovu (igra je Buy to Play sa cash shopom kao i Guild Wars 2).
Ja sam odustao od PC verzije jer sam čekao PS4 verziju.
Također želim zavaljen bacit na gamepad/konzoli :)
Kupit ću je, svakako.
jeli eso na ps4 bez pretplata,transakcija?jeli dovoljan ps plus za igranje?
Tako je. Nema obavezne pretplate ali ju možeš uzeti ako želiš. Igru kupiš i igraš. Ima shop sa mountovima i kozmetičkim itemima.

Tako je. Nema obavezne pretplate ali ju možeš uzeti ako želiš. Igru kupiš i igraš. Ima shop sa mountovima i kozmetičkim itemima.
kako mislis mozes uzeti ako zelis? sta dobivam ako uzmem?
imam neki problem sa downloadom to mi se dogodilo od zadnjeg updatea znaci nemogu niti jednu igricu skinuti ili updatati zna li neko u cemu je problem??
btw plejka je spojena na internet jel radi normalno ps store..
Dobiješ određeni iznos valute za cash shop na mjesečnoj bazi i pristup svim budućim DLC-ima dok god ti traje pretplata. U suprotnom bi morao jednokratno doplatiti DLC-e.
Svi dosadašnji DLC-i su uključeni u ovu Tamriel Unlimited PS4 verziju.

imam neki problem sa downloadom to mi se dogodilo od zadnjeg updatea znaci nemogu niti jednu igricu skinuti ili updatati zna li neko u cemu je problem??
btw plejka je spojena na internet jel radi normalno ps store..
I meni se dogodila ista stvar pa sam našao na jednom forumu fix. Uglavnom moraš napraviti manual setup za internet connection (u mojem slučaju wi-fi) i sve postavke ostaviti na defaultu. Jedino za primary dns upiši 8.8.8.8 i za secondary 8.8.4.4 i sve bi trebalo proraditi
prodaje neki covjek preko njuskala za 2 kn po komadu , uglavnom evo linka http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/prodajem-prazne-kutije-ps4-igre-oglas-15306430
Gdje se najjeftinije kod nas moze kupiti PS4? Hvala
Gdje se najjeftinije kod nas moze kupiti PS4? Hvala
nov ili polovan?