Pa to si ti rekao kad je tvoja trgovina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry na double post,post je bio namijenjen Briatoreu
Danas sam rezervirao konzolu u Sophoslabu u CCO West i kažu da konzolu mogu podići već sutra.
Jel ima tko da je prednaručio u Technomarketu?

Nisam ni ja upao u megabundle ekipu, ali nije do GMC-a.Nema veze, kamera mi je ionako bila osrednje napeta, kao i Killzone.Dodatni DS4 i konzola 2999kn, meni sasvim ok, i uzet ću odma DS4 charging station.

Do devet bi trebali dobiti mail sa linkovima na sve artikle, uključujući igre.Vjerujem da će biti i Killzone.
Ja sam isto popušio... Ovo je dobra lekcija na više ništa ne uzimam preko gmc-a jer očito imaju nesposobnu ekipu, mogli su bar onda ponudit da se uzme neki od drugih paketa jer Knack me ne zanima a uzeo bi paket s killzone-om, ali to naravno ne nude. Uglavnom moje novce oni više nikad neće vidjet.
Kolko ce kostat taj charging station?
al iskreno ne vidim ni svrhu bas dal se tak brze puni?
Ja sam isto popušio... Ovo je dobra lekcija na više ništa ne uzimam preko gmc-a jer očito imaju nesposobnu ekipu, mogli su bar onda ponudit da se uzme neki od drugih paketa jer Knack me ne zanima a uzeo bi paket s killzone-om, ali to naravno ne nude. Uglavnom moje novce oni više nikad neće vidjet.
Nije GMC kriv, nego glavni dobavljač koji je sad, doslovno danas, odlučio ograničiti količine Megabundle paketa svim partnerima a zadržavajući ih sebi.Inače, jasno je da je riječ o ograničenim brojkama dostupnosti konzole koja je rasprodana diljem europe.Sa GMC-em imam samo odlična iskustva i mogu reći da u nekoliko telefonskih razgovora koje sam imao sa njima u vezi vouchera i PS4 paketa - momci su profesionalci, uz veliku dozu ljudskosti.
Nije GMC kriv, nego glavni dobavljač koji je sad, doslovno danas, odlučio ograničiti količine Megabundle paketa svim partnerima a zadržavajući ih sebi.Inače, jasno je da je riječ o ograničenim brojkama dostupnosti konzole koja je rasprodana diljem europe.Sa GMC-em imam samo odlična iskustva i mogu reći da u nekoliko telefonskih razgovora koje sam imao sa njima u vezi vouchera i PS4 paketa - momci su profesionalci, uz veliku dozu ljudskosti.
Mene ne zanima ko je koga zajebo, oni su ponudili bez da je itko spomenuo išta o ograničenim količinama ili bilo čemu, jednostavno kad postoji bilo kakva mogučnost da neće imat dovoljno paketa i da neće moći isporučit trebali su stavit mogučnost dodatno izbora u slučaju da nema prve opcije da možeš uzet drugu. Tako se to profesionalno radi, a ne ovako ja sam bio spreman platit za najskuplji paket, a dobio sam najlošiju opciju. Tako da ne znam di je tu ta njihova profesionalnost. Moji savijet svima izbjegavajte kod njih uzimat bilo šta u prednarudžbi, kupujte samo stvari koje imaju na lageru.
Sto se tice ovoga dodatnoga jamstva dal ga mogu ic produzit za cca dva tjedna il ga bas moram kad kupujem konzolu?
Itko dobio mail od gmc jutros ?
Nis kod mene jos.
Pa jel ide tko danas na norijadu u WestGate? Ili ćete čekati sutra?
Ja idem sutra ne stignem danas. Sutra u 10 sam tam :)
Sjeća li se tko kako su točno rekli ovi iz SD-a ako smo odlučili sutra podići konzolu, možemo doć u bilo koje doba il ima određeno?
eto rješen mega bundle kod GMC-a! Karticom plaćeno, brzo i jednostavno.
eto rješen mega bundle kod GMC-a! Karticom plaćeno, brzo i jednostavno.
kad si kupio voucher?
Hocu li ja kad napravim americki nalog moci igrati samo na americkim serverima ili je to isto kao da je eu, hoće li biti problema s pingom?
ovo i mene zanima, ako napravin US PS+ acc oću li moć birat na kojin serverima igran, neman nikakvih iskustava sa multiplayeron na PSu
u bilo koje doba se moze doc sto se tice west gate-a,preporucaju popodne da se izbjegna guzva
jel treba uzimati vertical stand ili stoji i bez toga? mislim da sam negdje procitao da može i bez.
jel treba uzimati vertical stand ili stoji i bez toga? mislim da sam negdje procitao da može i bez.
Ja sam sebi uzeo, ovaj je malo bolji od onog od PS2 primjerice, jer ima locking mehanizam.Uzeo sam još i charging dock, da se lipo pune DS-ovi preko noći :-)
Ja sam sebi uzeo, ovaj je malo bolji od onog od PS2 primjerice, jer ima locking mehanizam.Uzeo sam još i charging dock, da se lipo pune DS-ovi preko noći :-)
mislim si da je potreban samo radi veće stabilnosti. a kak ja konzolu držim iza tv-a, možda mi ne treba.
mislim si da je potreban samo radi veće stabilnosti. a kak ja konzolu držim iza tv-a, možda mi ne treba.
I moj je iza tv, ali računam da 170 kuna nije neka para, a kasnije možda prevacim konzolu na drugu/riskatniju poziciju, pa da sam miran.Dodatnu garanciju sam također uzeo, jer primjerice laser za Ps3 je 850kn sa ugradnjom, tih 400kn vrijedi za extra 24 mjeseca garancije.
Dali trebamo imati PS Plus za igrat multiplayer? Ukoliko je potreban samo za neke igre, dali je potreban za Kill Zone Shadowfall , COD Ghosts , BF4?
mislim da za sve multiplayere a pogotovo za cod i bf
mislim da za sve multiplayere a pogotovo za cod i bf
Well fuck... dodatan trosak :(