PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.434.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Da zaboravio sam na njega

No ove godine sanznija konzola je i jeftinija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Arnold Layne kaže...

Da zaboravio sam na njega

No ove godine sanznija konzola je i jeftinija

Što ne znači ništa.

Daj par odličnih ekskluziva i sniženje cijena i konkurencija će letiti s polica

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
Paolo2612 kaže...

Što ne znači ništa.

Daj par odličnih ekskluziva i sniženje cijena i konkurencija će letiti s polica

Ekskluzive su uvjek bile Sony-eva jača strana. M$ ima Halo, Gearse, tu i tamo neki one hit wonder i to je to. Valjda će za Xbone izbaciti koji solidan te svježi IP.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje.

Kad cu radit PSN account znaci napravim ga da mi regija bude US-florida? Onda ce mi preko psn igre biti u dolarima,a ne u eurima i kupovina igri ce prolaziti bez problema?Makar sam naveo da mi regija bude US?

Jer ako ce mi bit neka random americka adresa na accountu oce li onda moja kartica prolazit normalno na PSN storu i dali ce cijene bit u dolarima? ili cu morat samo preko americkog amazona kupovat igre?

Dali se kasnije moze lako prebaciti na svoju regiju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 8:49 (kach).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da, ali digitalne, i moras na amazon.com a ne co.uk
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znaci digitalne igre preko Amazona.com i dali cu moc kupovat digitalne igre sa ps4 preko PSN stora da mi isto budu u dolarima cijene?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako napravis US racun, hoce.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da nije baš tema, ali vi koji ste isto tak odmah kupovali i li prednaručivali PS3 u HRV kad je stigao, kolko je bila cijena tada za PS3 osnovni model?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Oko 4500 ako se dobro sjecam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li itko dobio poziv iz GMC-a ? Imam voucher kod njih, izabrao megabundle, no još nikakvog poziva od njih.

Edit: upravo pričao s čovjekom, mailove ćemo dobiti sutra vjerovatno sutra, za potvrdu o načinu plaćanja.U utorak kreću kuriri prema domovima diljem hrvatske, kako bi konzola bila kod nas u srijedu već.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 16:12 (Branimir82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sam da vas pitam jel ima ko iskustva sa carinom,narucio sam si igricu iz Amerike i dosla je u Hrvatsku i dobio s poziv s carine i poslao sam im sve dokumente,i kazu da ce doci najkasnije za 15 dana, a mozda dode puno prije,pa me zamima ak je netko tak kupovao za kolko dana mu je doslo
13 godina
neaktivan
Jedino sto sam kupovao iz amerike bile su sunčane naocale, trazili su me racun, odnesao sam im, platio carinu+pdv, i na ruke dobio paket.
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sam voucher ali do sad nisam imo ps.. Tak da ne znam nista o PSN.

Ugl nemam namjeru kupovat digitalne igre ali gledao sam malo na ebayu i da se naci dosta povoljno box izdanja. Obicno su neka americka jel moram onda ja imat americki psn ili mogu registirat se na naš, planiram igrat i multiplayer i kupit tu i tamo koji dlc pa da mi sve radi na tim igrama :)

Ma zapravo moze i neki savjet di da se registriram kak da najpovoljnije kupujem igre, jel ima di kod nas da se mogu mjenjat igre ili samo preko oglasnika..

Ajde netko ko je malo bolje upucen neka napise neki tutorial kako se što jeftinije igrati.

Hvala unaprijed :)  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Sam da vas pitam jel ima ko iskustva sa carinom,narucio sam si igricu iz Amerike i dosla je u Hrvatsku i dobio s poziv s carine i poslao sam im sve dokumente,i kazu da ce doci najkasnije za 15 dana, a mozda dode puno prije,pa me zamima ak je netko tak kupovao za kolko dana mu je doslo

Zasto s Amerike? Imas puno europskih stranica na kojima mozes kupiti jeftinije nego kod nas, ovak te igrica s Amerika sa carinom košta isto, možda i više nego kod nas...

XBL - skols1555
13 godina
neaktivan
Napravi US racun, kupuj igre od potvrdenog preprodavaca (preporucam mariio128 na ebayu) i sve regaj na US racunu.
DLC kupuj s amazona americkog ili PSNa, i bit ce ti sve u redu.

To je moj plan akcije, dugorocno se ustedi mnogo novca.

P.s. Mariio128 stavlja na paket oznaku TOY i vrijednost $10 tako da nece doci do carinjenja i pdv-a. Takoder salje tracking broj pa mozes pratiti gdje ke posiljka u bilo kojem trenutku.
13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...
Red Devill kaže...

Zasto s Amerike? Imas puno europskih stranica na kojima mozes kupiti jeftinije nego kod nas, ovak te igrica s Amerika sa carinom košta isto, možda i više nego kod nas...

Kod nas igrica kosta 550 kn a u Europi preko interneta kosta 450 kn ili mozda malo manje a ja sam svoju igricu kupio za 280 kn i nemam nikakve carine jer carina se naplacuje iznad 150€
14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
sk0ls kaže...
Red Devill kaže...

Kod nas igrica kosta 550 kn a u Europi preko interneta kosta 450 kn ili mozda malo manje a ja sam svoju igricu kupio za 280 kn i nemam nikakve carine jer carina se naplacuje iznad 150€

Carina ne, ali PDV da, PDV ti ide na vrijednost koja je veća od 22€.

Procitaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

XBL - skols1555
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel ima jos ko ovdje otvoren US account i kako stvari funkcioniraju?? Ocu cut prvo negativne stvari prije nego krenem radit to.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...
Red Devill kaže...
sk0ls kaže...
Red Devill kaže...

Carina ne, ali PDV da, PDV ti ide na vrijednost koja je veća od 22€.

Procitaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

A neznam kako to ide moja igrica kosta 280 kn i nisam nista platio ni carinu ni PDV,sad samo cekam da mi igrica dode
17 godina
PlayStation 4

Nisi još ništa platio, jer se naplaćuje pri dostavi - čim su tražili dokumentaciju, znaju koliko je koštalo i nemoj se iznenaditi ako ti poštar naplati PDV + dodatne takse (cca 50 kuna).

Usput, to što netko na paketu naznači nižu vrijednost ne znači baš ništa jer carinici nisu glupi i jako dobro znaju koliko nešto košta/vrijedi, pa bi bilo lijepo da pojedinci prestanu širiti krive informacije jer samo izazivaju pomutnju.

Split your lungs with Blood and Thunder

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam jednom naručio svinjsku polovicu, rođak mi je na carini i samo me zovnio da pošaljem R1.Ali moja tetka ima firmu a ne ja, tako da je susid od tetke išao umisto mene jer meni je getriba nešto otišla na golfu, inače golfa sam uzeo mislim 2003, ili 2004, znam da je bilo lito jer su bile vrućine.

Moj PC  
8 0 hvala 2
12 godina
PlayStation 4

LSD ili nesto jace?

6 0 hvala 0
14 godina
archeron kaže...

Da kazu da je garancija 1god. 399Kn je ekstra 2god garancije. 

To znaci da nakon sto Sony dobije gadnu kaznu garancija iznosi 2 + 2 god za one koji kupe i

prod. garanciju. Ako mi na racunu bude pisalo 1god garancije ja cu ih prvi prijaviti inspekciji.

1 godina jamstva od strane Sonyja i 1 godina prava na otklanjanje materijalnih nedostataka.

...kradem avatare
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 18:07 (briatore).
15 godina
PlayStation 4
Jel to jos 77 i pol sati ostalo?
Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

jos samo tri dana :)

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Kažu da ovdje šalju konzole u utorak, dakle isporuka je 29.1. na day 1

www.svijet-igara.hr

...kradem avatare

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako kupim ovaj 3 months membership na amazonu http://www.amazon.com/3-Month-Playstation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK57U/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390757239&sr=1-4 hoću li ga moći aktivirati na hr accountu na PS4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Kako kupim ovaj 3 months membership na amazonu http://www.amazon.com/3-Month-Playstation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK57U/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390757239&sr=1-4 hoću li ga moći aktivirati na hr accountu na PS4?

HR acc samo HR bonovi...

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hocu li ja kad napravim americki nalog moci igrati samo na americkim serverima ili je to isto kao da je eu, hoće li biti problema s pingom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa to si ti prvo rekao kad je to tvoja trgovina.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice