PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.433.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Pa to si ti rekao kad je tvoja trgovina

12 godina
PlayStation 4

Sorry na double post,post je bio namijenjen Briatoreu

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas sam rezervirao konzolu u Sophoslabu u CCO West i kažu da konzolu mogu podići već sutra.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel ima tko da je prednaručio u Technomarketu?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Dobio sam od gmca mail da nemaju dovoljnu kolicinu mega bundle paketa pa da u znak isprike nude osnovni paket + promo igru. A ako se uzme dualshock dodatni onda izgleda nema isprike jer to bi bio paket br 2 ili 3 koji ionako ukljucuje promo igru. A promo igra koju daju uz osnovni paket kao ispriku je knack. Glupost.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 18:48 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam ni ja upao u megabundle ekipu, ali nije do GMC-a.Nema veze, kamera mi je ionako bila osrednje napeta, kao i Killzone.Dodatni DS4 i konzola 2999kn, meni sasvim ok, i uzet ću odma DS4 charging station.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ok, 300 kn popusta je jos uvijek tu. Ali knack me ne zanima uopce. Radije bih onda dodatni ds i killzone, sto bih i dobio da se nisam odlucio na najskuplji paket.
Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Do devet bi trebali dobiti mail sa linkovima na sve artikle, uključujući igre.Vjerujem da će biti i Killzone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam isto popušio... Ovo je dobra lekcija na više ništa ne uzimam preko gmc-a jer očito imaju nesposobnu ekipu, mogli su bar onda ponudit da se uzme neki od drugih paketa jer Knack me ne zanima a uzeo bi paket s killzone-om, ali to naravno ne nude. Uglavnom moje novce oni više nikad neće vidjet.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kolko ce kostat taj charging station?

al iskreno ne vidim ni svrhu bas dal se tak brze puni?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nix1100 kaže...

Ja sam isto popušio... Ovo je dobra lekcija na više ništa ne uzimam preko gmc-a jer očito imaju nesposobnu ekipu, mogli su bar onda ponudit da se uzme neki od drugih paketa jer Knack me ne zanima a uzeo bi paket s killzone-om, ali to naravno ne nude. Uglavnom moje novce oni više nikad neće vidjet.

Nije GMC kriv, nego glavni dobavljač koji je sad, doslovno danas, odlučio ograničiti količine Megabundle paketa svim partnerima a zadržavajući ih sebi.Inače, jasno je da je riječ o ograničenim brojkama dostupnosti konzole koja je rasprodana diljem europe.Sa GMC-em imam samo odlična iskustva i mogu reći da u nekoliko telefonskih razgovora koje sam imao sa njima u vezi vouchera i PS4 paketa - momci su profesionalci, uz veliku dozu ljudskosti.

16 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...
Nix1100 kaže...

Nije GMC kriv, nego glavni dobavljač koji je sad, doslovno danas, odlučio ograničiti količine Megabundle paketa svim partnerima a zadržavajući ih sebi.Inače, jasno je da je riječ o ograničenim brojkama dostupnosti konzole koja je rasprodana diljem europe.Sa GMC-em imam samo odlična iskustva i mogu reći da u nekoliko telefonskih razgovora koje sam imao sa njima u vezi vouchera i PS4 paketa - momci su profesionalci, uz veliku dozu ljudskosti.

Mene ne zanima ko je koga zajebo, oni su ponudili bez da je itko spomenuo išta o ograničenim količinama ili bilo čemu, jednostavno kad postoji bilo kakva mogučnost da neće imat dovoljno paketa i da neće moći isporučit trebali su stavit mogučnost dodatno izbora u slučaju da nema prve opcije da možeš uzet drugu. Tako se to profesionalno radi, a ne ovako ja sam bio spreman platit za najskuplji paket, a dobio sam najlošiju opciju. Tako da ne znam di je tu ta njihova profesionalnost. Moji savijet svima izbjegavajte kod njih uzimat bilo šta u prednarudžbi, kupujte samo stvari koje imaju na lageru. 

12 godina
PlayStation 4

Sto se tice ovoga dodatnoga jamstva dal ga mogu ic produzit za cca dva tjedna il ga bas moram kad kupujem konzolu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja sam upravo naručio svoj Mega Pack iz Santa domenica (valjda dobro napisao) i sada čekam jel imaju ili ne.
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Itko dobio mail od gmc jutros ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nis kod mene jos.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa jel ide tko danas na norijadu u WestGate? Ili ćete čekati sutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja idem sutra ne stignem danas. Sutra u 10 sam tam :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sjeća li se tko kako su točno rekli ovi iz SD-a ako smo odlučili sutra podići konzolu, možemo doć u bilo koje doba il ima određeno?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

eto rješen mega bundle kod GMC-a! Karticom plaćeno, brzo i jednostavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
*LN* gogi kaže...

eto rješen mega bundle kod GMC-a! Karticom plaćeno, brzo i jednostavno.

kad si kupio voucher?

Potpis!
15 godina
zrimo kaže...

Hocu li ja kad napravim americki nalog moci igrati samo na americkim serverima ili je to isto kao da je eu, hoće li biti problema s pingom?

ovo i mene zanima, ako napravin US PS+ acc oću li moć birat na kojin serverima igran, neman nikakvih iskustava sa multiplayeron na PSu

17 godina

u bilo koje doba se moze doc sto se tice west gate-a,preporucaju popodne da se izbjegna guzva {#}

15 godina
PlayStation 4

jel treba uzimati vertical stand ili stoji i bez toga? mislim da sam negdje procitao da može i bez.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

jel treba uzimati vertical stand ili stoji i bez toga? mislim da sam negdje procitao da može i bez.

Ja sam sebi uzeo, ovaj je malo bolji od onog od PS2 primjerice, jer ima locking mehanizam.Uzeo sam još i charging dock, da se lipo pune DS-ovi preko noći :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 16:56 (Branimir82).
15 godina
Branimir82 kaže...
Ezio kaže...

Ja sam sebi uzeo, ovaj je malo bolji od onog od PS2 primjerice, jer ima locking mehanizam.Uzeo sam još i charging dock, da se lipo pune DS-ovi preko noći :-)

mislim si da je potreban samo radi veće stabilnosti. a kak ja konzolu držim iza tv-a, možda mi ne treba.

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Branimir82 kaže...
Ezio kaže...

mislim si da je potreban samo radi veće stabilnosti. a kak ja konzolu držim iza tv-a, možda mi ne treba.

I moj je iza tv, ali računam da 170 kuna nije neka para, a kasnije možda prevacim konzolu na drugu/riskatniju poziciju, pa da sam miran.Dodatnu garanciju sam također uzeo, jer primjerice laser za Ps3 je 850kn sa ugradnjom, tih 400kn vrijedi za extra 24 mjeseca garancije.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali trebamo imati PS Plus za igrat multiplayer? Ukoliko je potreban samo za neke igre, dali je potreban za Kill Zone Shadowfall , COD Ghosts , BF4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da za sve multiplayere a pogotovo za cod i bf 

11 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...

mislim da za sve multiplayere a pogotovo za cod i bf 

Well fuck... dodatan trosak :(