Ok,onda da smanjim flejm.Ne isplati se sad uzimati ps4 jer nema igara vrijednih pažnje. I da koristim ps3 i xbox 360.Nijedna nije modificirana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hranite trola
da da, naravno da imaš. svatko u svakom protiv argumentu ima 56 konzola i konzolaš je od 1848... već viđeno. ajmo dalje
Daj ajde,nemoj da sad moram slikati konzolu da bi tebe uvjerio.Kupio sam je zbog 2 igre. The Last of US i NI NO Kuni.
nemoj trolati vise molim te. pises gluposti. kažeš igre skuplje na konzoli. pa nitko ti nije kriv što si da ne kažem sada kakav, pa ne znas gdje se mogu pronaci popusti, makar i za te 2 igre. naravno nema tpb-a na psn-u pa ne valja.
da mi postaš sliku tko zna kakvu, badava ti, jao imaš prednarudbu, evo ja ti je napravim za 15 minuta i postam je.
dođem u temu pogledat kakve novosti ima o ps-u, nešto o igrama, možda se netko dokopao konzole ono lik propovjeda kako je ps4 neisplativ. who cares? idu li decki iz teme u nvidia 7xx seriju i govore da su neiplative?
e jesi uporan sa te 2 igre jbt.a šta je sa fifom 14 sa potpuno novim ignite enginom za nove konzole,nba live 14 pa ea sports ufc koji dolazi u 3 mjesecu?to su samo neke koje nikad neće doći na pc.da ne govorim da je fifa 14 s ignite enginom space shuttle za fifu 14 na pc-u,ne mogu se uopće stavit u istu rečenicu.a osim toga možda ljudi žele odma ps4 pa zašto ne bi kupili ako imaju love?!i ja ću sebi ubost jedan primjerak čim konzola dođe u hrvatsku.čuj nije isplativo.svašta.
hoćeš ti još dugo popovat ovdje? rekao si što si mislio i dalje trkeljaš - spammaš, a počeo si i vrijeđati. ohladi malo.
Nema razlike. Razlika je samo između US i europske pretplate. Igre su iste.
I da igre za PS4 na PSNplusu možeš "kupit" preko web storea iako nemaš PS4.
nikakva
Isprobao sam oba joyca i najveći (meni) problem je što imam male šake pa mi cijeli dlanovi naliježu na grip, a lijevi i desni grip su pod kutom umjesto skoro paralelni pa su i cijeli dlanovi pod kutom. Triggeri sa rumbleom super, bar u Forzi. PS joyac je u drugoj kategoriji što se tiče ugode držanja tiče bar.
Jel zna možda netko dal će se moći igrat na PSN-u preko hrvatskog računa prije izlaska konzole kod nas?
Jel zna možda netko dal će se moći igrat na PSN-u preko hrvatskog računa prije izlaska konzole kod nas?
Mozes, cak je i HR PSN store vec dostupan s PS4 igrama i nasim cijenama
dečki pitanje: uskoro mi dolazi ps4 i zanima me da li gamepad sa pca može raditi na playki. Konkretno imam 2 komada, Logitech Rumblepad 2 i Logitech F710 wireless
Na koji nacin si ga nabavio kad ti uskoro stize?
dečki pitanje: uskoro mi dolazi ps4 i zanima me da li gamepad sa pca može raditi na playki. Konkretno imam 2 komada, Logitech Rumblepad 2 i Logitech F710 wireless
Vjerujem da ces ti prije nama reci da li radi, nego mi tebi
ogromna razlika u brzini instalacije igara
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/28/game-install-times-on-xbox-one-ps4-compared/
Takodjer bi volio znati :D
Službeno, periferije za PS 3 neće raditi, osim ako ih pojedinačna igra ne podržava. Sumnjam da će joyci raditi.
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/28/game-install-times-on-xbox-one-ps4-compared/
Šokantno. Još jedan dokaz da je Microsoft najmanje mislio na igre kad je slagao konzolu (ilitiga prerušeni w8 htpc)
Ne vidim bas razlog za to.... jedna i druga konzola ima identicne/slicne brzine bluray-a (dosta brze od PS3 bluray pogona).
Nije mi jasno kako Playstation tako brzo instalira igre?
Mislim da sam negdje pročitao da se instalira samo dio igre a ostatak za vrijeme igranja...
kolega mi je otišao poslovno u njemačku pa će mi tamo kupiti, e sad štos je što se neće jos skoro 3 tjedna vratiti doma pa sad križam dane kao na đombometru :)
Da dio igre se instalira, a ostalo za vrijeme igranja. Ali u ovome videu gore igra se je instalirala do kraja. Dakle jako brzo naspram Xboxa jedan.
kolega mi je otišao poslovno u njemačku pa će mi tamo kupiti, e sad štos je što se neće jos skoro 3 tjedna vratiti doma pa sad križam dane kao na đombometru :)
Pa dobro, to nije onda uskoro.
Ja mislio da ces ga imati ovaj vikend.
Vidis dao si mi ideju moj frend putuje svaki tjedan za njemacku trebao bi se dogovoriti s njim samo njemu se to bas nece dat
Mene zanima jedno:
Potvrđeno je da će cijena konzole za nas bez vouchera biti 3.300kn. E sada, npr. hoće li neki dućani poput Infomarka i sl. prodavati po toj cijeni ili
će kod njih biti skuplja da i oni nešta zarade, recimo 3.500 kn. Koje su šanse da se tako nešta dogodi?
I na dan kada dođe u HR 29.1. pa na dalje, bude li dosta količina u slobodnoj prodaji za nas bez predbilježbe ili će zavladati suša
Mene zanima jedno:
Potvrđeno je da će cijena konzole za nas bez vouchera biti 3.300kn. E sada, npr. hoće li neki dućani poput Infomarka i sl. prodavati po toj cijeni ili
će kod njih biti skuplja da i oni nešta zarade, recimo 3.500 kn. Koje su šanse da se tako nešta dogodi?
I na dan kada dođe u HR 29.1. pa na dalje, bude li dosta količina u slobodnoj prodaji za nas bez predbilježbe ili će zavladati suša
ja mislim da ce konzole 29.1 jedino imati trgovine koje su prodavale vouchere... tako da mislim da infomark nece biti tu.... isto tako mislim da nece biti u slobodnoj prodaji vec da ce doc odredjen broj konzola koliko se vouchera prodalo(tako sam cuo)
gledam malo po njuski^^ ima par konzola,jedna od zanimljivijih ponuda je ova...trazi 2k
sifra oglasa:9893861