Evo, sutra cu dobiti Nintendo DS. Vec imam PSP neko vrijeme i jako sam zadovoljan njime, nisam ni mislio nikada DS nabaviti, ali posto je besplatan, steta je poklonjenome konju u zube gledati ;). Zanima me sada stavljanje igara na njega kad ih skinem s neta. Ono što sam malo ponetu(pa i po ovome forumu) procitao je da mi treba kartica za to cudo pokrenuti. Koju bi mi preporucili? Malo sam gledao neke cijene i bas mi se ne daje soma kuna za neku karticu, pa da vidim prijedloge, te naravno bi bilo super kada bi netko tko zna napomenuo gdje se u Zagrebu moze nabaviti te najpristupaticnije cijene? Cuo sam dobre stvari o onome R4, ali pretpotstavljam da je on i najskuplji?
Zanima me samo za igre, ove druge multimedija sadrzaje mogu dobro na PsP-u pokrenuti. Također me zanima da li ce sto utjecati cinjenica da je stariji model DS-a pretpotstavljam(debela verzija) te vaznije, da je engleski/britanski model. Vec sam nabavio onaj šteker da ga mogu puniti na nasoj struji, ali zanima me da li ce sto utjecati na neke druge komponente?