Nintendo DS kartica

poruka: 7
|
čitano: 4.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nintendo DS kartica

Evo, sutra cu dobiti Nintendo DS. Vec imam PSP neko vrijeme i jako sam zadovoljan njime, nisam ni mislio nikada DS nabaviti, ali posto je besplatan, steta je poklonjenome konju u zube gledati ;). Zanima me sada stavljanje igara na njega kad ih skinem s neta. Ono što sam malo ponetu(pa i po ovome forumu) procitao je da mi treba kartica za to cudo pokrenuti. Koju bi mi preporucili? Malo sam gledao neke cijene i bas mi se ne daje soma kuna za neku karticu, pa da vidim prijedloge, te naravno bi bilo super kada bi netko tko zna napomenuo gdje se u Zagrebu moze nabaviti te najpristupaticnije cijene? Cuo sam dobre stvari o onome R4, ali pretpotstavljam da je on i najskuplji?

Zanima me samo za igre, ove druge multimedija sadrzaje mogu dobro na PsP-u pokrenuti. Također me zanima da li ce sto utjecati cinjenica da je stariji model DS-a pretpotstavljam(debela verzija) te vaznije, da je engleski/britanski model. Vec sam nabavio onaj šteker da ga mogu puniti na nasoj struji, ali zanima me da li ce sto utjecati na neke druge komponente?

0 0 hvala 0
16 godina
Nintendo DS kartica

već sam napisa jedan post o tome, najbolje i najeftinije ti je priko ebaya kupit...

evo link

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:24 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nintendo DS kartica

MA znam, ali imao sam losih iskustava s E-bayem, zato i pitam za direktnu prodaju negdje za ljude koji znaju gdje se moze nabaviti kod nas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nintendo DS kartica

Igre na DS-u nisu regionalno zaključane. Koji DS imaš nema veze (mislim light ili Fat) - jedina razlika je u kvaliteti ekrana (i veličini ofkors). Linkere možeš kod nas nabaviti u sophosu ili console universu, a ako ti se da čekat ili/i želiš ušparati naruči sa deal extrema. Koji linker da uzmeš nemam pojma. Ja osobno imam Acekard2i i DSTT. Isto tako ako naručuješ obrati pažnju na 3-in-1 jer ti on omogućuje igranje GBA igara. I za kraj jedan korisni link: GBAtemp.net -> Portal

Eto....

PS imam i ja psp i mislim da te ds neće razočarat (ma i da je i taj stari debeli) jedino ako se baš ne pališ na grafiku i šajni gadžete.....

EDIT* R4 po mojem mišljenu baš i nije neki izbor. On je tata svih linkera ali je i mrtav i ima valjda 100 klonova. DSTT ti je ista stvat (makar i njega nitko nije update-o vać neko vrijeme; što i nije neki preveliki minus). Prevladava mišljenje da je Cyclo DS najbolji linker. Isto tako računaj na kupnju micro SD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 22:24 (MrJones).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nintendo DS kartica
DarkEternal kaže...

MA znam, ali imao sam losih iskustava s E-bayem, zato i pitam za direktnu prodaju negdje za ljude koji znaju gdje se moze nabaviti kod nas.

kakvih problema... možda ako imaš nekog u njemačkoj da ti kupi pa pošalje
MrJones kaže...

Igre na DS-u nisu regionalno zaključane. Koji DS imaš nema veze (mislim light ili Fat) - jedina razlika je u kvaliteti ekrana (i veličini ofkors). Linkere možeš kod nas nabaviti u sophosu ili console universu, a ako ti se da čekat ili/i želiš ušparati naruči sa deal extrema. Koji linker da uzmeš nemam pojma. Ja osobno imam Acekard2i i DSTT. Isto tako ako naručuješ obrati pažnju na 3-in-1 jer ti on omogućuje igranje GBA igara. I za kraj jedan korisni link: GBAtemp.net -> Portal

Eto....

PS imam i ja psp i mislim da te ds neće razočarat (ma i da je i taj stari debeli) jedino ako se baš ne pališ na grafiku i šajni gadžete.....

EDIT* R4 po mojem mišljenu baš i nije neki izbor. On je tata svih linkera ali je i mrtav i ima valjda 100 klonova. DSTT ti je ista stvat (makar i njega nitko nije update-o vać neko vrijeme; što i nije neki preveliki minus). Prevladava mišljenje da je Cyclo DS najbolji linker. Isto tako računaj na kupnju micro SD.

a priča mi je jedan lik da je on sebi uzea u os za 400 kn, to je puno, a na ebayu možeš za 150 kn...
šta se tiče grafike tu smo sve rekli, ali igrivost je zato tu........
Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Nintendo DS kartica

Ma znam da su igre dobre, igrao sam ih vec na emulatoru. Nije da je emulator sjajan, ali igrice su igrive(presao Phoenix Wright i Castlevania), ali kad vec imam priliku igrati the real deal, zasto ne? Znam da graficki nije ni blizu PsP-u.

Ma samo me zanimalo koji da kupim, gdje da kupim(u gotovini dakle, bez ikakvih narucivanja u Zagrebu), te kolika je cijena i postupak rađenja. Vidio sam onaj neki Youtube link, pa ne znam je li tako sa svima? Samo uzmes tu karticu, unutra stavis memorijsku karticu iste vrste kao sto ide u PsP, zakacis na komp, stavis igre, stavis tu karticu kao igru u DS i igras, ne? Pretpotstavljam da je to sva mudrost? Ne zanima me DS za nista osim igranje igra, tako da me u biti samo zanima oprema koja ce mi to omoguciti, naravno po najprihvatljivijem financijskom trosku, bilo sto drugo je nepotrebno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 22:32 (DarkEternal).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nintendo DS kartica

Na MICRO SD (ta nejde u psp) Staviš frimeware, napraviš folder za igre i igre u to.

U Zg je to dosta skuplje. Za istu cijenu naručiš tri linkera s deal ekstrima....

a koji da uzmeš?

ne znam, nisam pametan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice