A meni na netbooku pokazuje sve...
Lista korisnika koji su dali TD, TU i Hvala
- poruka: 50
- |
- čitano: 8.077
- |
- moderatori:
vincimus
Također koristim FF i sve je u redu. Ne znam je li ti žao browsera, ali ti savjetujem da ga promijeniš.
Evo, rekao sam kad naidjem na nesta zesce, posaljem. Nije samo ovo u pitanju kod Chromea, recimo The Pirate Bay mi ne otvara kako treba.
Pređi na FF - u njemu sve radi kako treba!
Razmisljam o tome. I nije to samo BOL, recimo neispravno mi prikazuje i TBP recimo. Ali kod FF mi je problem zauzece procesora opet. Kako god hvala na sugestiji :p
Ja ne vidim ni u jednom browseru. Može pomoć?
Probaj s Operom. Meni sve radi kako treba od zadnje ili predzadnje nadogradnje.
Evo sad sam u Operi, ne vidim ih.
Šta li je ovo? Moji postovi iz ove teme: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/mikroskop-iphone-3gs-iphone-4/59302.aspx
Na prvom piše 18 TU a kada stisnem da vidim imena se broj smanji na 17 i toliko ih i izlista. Na drugom postu slična stvar. U sva 4 browsera koja imam je ista stvar.
Meni na Chrome prikazuje normalno sve...
mozda ima veze i s rezolucijom... na poslu mi je reza 1024*768 i nekad fale tj odu u stranu ti koji su dali TU a doma na rezu 1900*600 je sve ok. i doma i na poslu koristim chrome
Ma na cemu imas 1900x600??????
Ti ne kenjaj, znaš da je mislio na 1600x900
kao sto kolega iznad rece - malo sam se zayebo
Ti ne kenjaj, znaš da je mislio na 1600x900
Malo kulture ti ne bi skodilo. Ne znam na sta misli pa sam lijepo pitao. Mislim da te ovo lijepo zbunilo. Nisi ti navikao tako pricati.
Ljudi stvarno bi mi trebala pomoć, nisu mi prikazani ni u jednom browseru.
Malo kulture ti ne bi skodilo. Ne znam na sta misli pa sam lijepo pitao. Mislim da te ovo lijepo zbunilo. Nisi ti navikao tako pricati.
S obzirom na količinu upitnika meni je zvučalo više kao "Ma što baljezgaš, nemoš imat' takvu rezoluciju". Pa je prilično granični slučaj što se tiče ljepog pitanja. Gotovo bih rekao da izgleda patronizirajuće.
Ali to je tekst, a svi znamo kako tekst loše prenosi ton poruke. Recimo netko bi mogao pomisliti da sam analan, a u biti jesam. ;)
Šta li je ovo? Moji postovi iz ove teme: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/mikroskop-iphone-3gs-iphone-4/59302.aspx
Na prvom piše 18 TU a kada stisnem da vidim imena se broj smanji na 17 i toliko ih i izlista. Na drugom postu slična stvar. U sva 4 browsera koja imam je ista stvar.
Učita ti se stranica dok ti je neko dao 18 TU-ova. Onda se taj sjeti da ti ipak nije trebao dati TU, pa TU makne. Ti stisneš da vidiš popis, broj se refresha i dobiješ što si dobio. Puka slučajnost.
A kao da je i bitno..jedan više manje..
A kao da je i bitno..jedan više manje..
Nije to, zato što se svaki put kad otvorim tu stranicu smanji za 1, evo sad probah i isto je. Ne vjerujem da netko čeka da ja otvorim tu stranicu i onda klika TU
Naravno da nije bitno, jedan više-manje, nego sam napisao zato što je očito nekakva greška na forumu. Nebitna, ali je i dalje greška
ispričavam se što pokrećem staru temu, ali imam jedan prijedlog/ideju
zašt i ne registrirani ne bi vidjeli koliko je koji post dobio TU/TD/hvala. neka bude samo broj, koji ne mora bit klikabilan pa da se vidi tko je sve dao, nego samo čisti broj...
ispričavam se što pokrećem staru temu, ali imam jedan prijedlog/ideju
zašt i ne registrirani ne bi vidjeli koliko je koji post dobio TU/TD/hvala. neka bude samo broj, koji ne mora bit klikabilan pa da se vidi tko je sve dao, nego samo čisti broj...
Na razvojnoj instalaciji je već implementirana taj feature, vrlo brzo se će i public.
Na razvojnoj instalaciji je već implementirana taj feature, vrlo brzo se će i public.
ohoo, hvala na brzom odgovoru. jedva čekamo...