Nova reklama ili malware?

poruka: 9
|
čitano: 1.905
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nova reklama ili malware?

Jesam ja jedini koji ima ovo cudo od reklame u sidebaru ili? http://pasteboard.co/ys9Fflr.png

Pitam jer ovisno o odgovoru primjenjujem razlicita rijesenja (a nadam se da nisam :P).

WordPress ❤

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova reklama ili malware?

Imam ju i ja (Linux Mint 15 + FF).

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...

Imam ju i ja (Linux Mint 15 + FF).

Onda znam sta je, to Drago nakon one zustre rasprave kaznjava nas linux-ase :P

WordPress ❤
14 godina
neaktivan

Ma nebi on, nema šanse. Ima istetoviranog pingvina na desnoj podlaktici (prekrio tetovažu iz mornarice).Smijeh

14 godina
mario.L_hr kaže...

Ma nebi on, nema šanse. Ima istetoviranog pingvina na desnoj podlaktici (prekrio tetovažu iz mornarice).Smijeh

{#}

Jel tebi nestala sad reklama? Izgleda da prati ovu temu {#}

WordPress ❤
14 godina
neaktivan

Je ali očekujem da će se opet pojaviti. Na bug.hr imam omogućene reklame a tu i tamo kliknem na poneku.

14 godina
mario.L_hr kaže...

Je ali očekujem da će se opet pojaviti. Na bug.hr imam omogućene reklame a tu i tamo kliknem na poneku.

Ma nisu reklame problem, neka ih, pomognu u placanju servera, ali ova je stvarno prenapadna i narusava mi layout, toalno neprakticno (iako dobra pozicija s marketinske strane), nadam se da se nece vracati.

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Jesam ja jedini koji ima ovo cudo od reklame u sidebaru ili? http://pasteboard.co/ys9Fflr.png

Pitam jer ovisno o odgovoru primjenjujem razlicita rijesenja (a nadam se da nisam :P).

Imam ju i ja kad isključim adblock. Dok je uključen vidim samo ove između postova.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
moderator
OriginalEXE kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma nisu reklame problem, neka ih, pomognu u placanju servera, ali ova je stvarno prenapadna i narusava mi layout, toalno neprakticno (iako dobra pozicija s marketinske strane), nadam se da se nece vracati.

izgleda da nema više reklame, pa sad ako ne bude za platiti struju, ti si kriv! {#}

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice