BOL - generalni kritički osvrt

poruka: 52
|
čitano: 6.442
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

... iskaču reklame, k'o curama bubuljice, doktore, ima'l lijeka, možda krema neka? ...

Alphazero - http://alphapack.guildlaunch.com

3 0 hvala 0
17 godina

Cijena servera je danas sitnica, ako plaćate previše pređite negdje drugdje, ili na druge tehnologije. Heh, ali vezali ste se na MS platformu i cijeli forum/cms ovisi o MS-u pa nema previše izbora.  Nitko vas nije tjerao na to ;)

Reklame su ok, ali ne da ubiju cijelu stvar ili da ometaju čitanje. Što se tiče tekstova, malo pažnje na čitljivost i točnost ne bi škodilo.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Rekalama više i manje, boli me ... (AddBlock ima BUG na exclude). Čekam dan kad će se na BUG-u reklamirati Victoria's Secret. Miro, ima li kakve šanse za to?

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: BOL - generalni kritički osvrt
mario.L_hr kaže...

Rekalama više i manje, boli me ... (AddBlock ima BUG na exclude). Čekam dan kad će se na BUG-u reklamirati Victoria's Secret. Miro, ima li kakve šanse za to?

prije ćeš naletit na reklamu Udruge Gluhih Nosoroga Bjelovar,negoli victoria's secreta 

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina

Ako se bave istim stvarima, nemam ništa protiv.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
protjeran
vincimus kaže...
WiCkED kaže...
Miro, sve to stoji, netko treba i financirati sve ovo. Ono što nikako nije ok i nikad neće biti ok je glupost koju radite s full screen reklamama. Danas doslovno nisam mogao cijeli dan pristupiti portalu, sve dok nisam svoj laptop prikopcao na full HD monitor i uspio napokon ugasiti reklamu. Naime, u velikoj mudrosti Nike reklama koju vrtite u full screenu ima "ugasi reklamu" u gornjem desnom kutu tamo negdje na 1700 pixela desno. Što naravno dobar dio ljudi koji bi vas htio citati ne vidi jer nemaju tu rezoluciju.

Ne vidim kako ovo može biti istina... Jedan refresh i oglas se sigurno neće opet prikazati. Velim... Prikazuje se jednom po posjetu tako da ova priča o cjelodnevnoj nemogućnosti pristupa baš i ne pije vodu. A čak i da ne klikneš na "Zatvori oglas", sam će se zatvoriti nakon 10-ak sekundi i neće se sigurno više pojavljivati sve dok se ne restarta browser. Mislim da malo previše dramatizirate.

Meni se ta reklama pojavi svaki put. Ali ama bas svaki put. Evo sad otvorio novi tab, ukucam bug.hr i eto Nike patika. Odvratno.

Inace sam jedan od onih koji na vasim stranicama ne koriste adblock ili slicne extenzije. No i tome je dosao kraj. Blokiram ubuduce, jer ovo je stvarno (da oprostite) odvratno. Kad nadjete barem prosjecna programera koji ce znati implementirati ove reklame kako spada onda cu i ja gasiti adblock ponovno. Znam da vam nista ne znaci jedna osoba, no jedna po jedna...

14 godina
Jesam li ja jedini koji na mobilnoj verziji klikne x za ugasit reklamu ugasi je ali mi se onda otvori nike video na yt ili vip ovisno o reklami?
17 godina
Pero Dinamit kaže...
KIKI3ooo kaže...

Nadalje, otkad se ne vidi tko je dao TD/TU je ubilo društveni aspekt foruma za 80%. Meni 100%. Druženje = 0. Osjećam se kao stranac na nekoć "mom" forumu.

S ovime se najviše slažem.

...

Još nisam prežalio izbacivanje te opcije sa foruma i nije mi više isti. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan

Meni osobno ne smetaju reklame (adblock).

Meni smeta mobila verzija foruma, za ovakav ozbiljan forum da je onakva mobilna verzija, mislim stvarno..

Daj, popravite to malo.

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koliko vidim generalno kriticki osvrt se osvrnuo konstantno i iskljucivo na najkovu reklamu, neznam za vas no nakon autorovog uvoda sam ocekivao nadasve iznimno zanimljivu raspravu na kraju smo dobili samo evo da budem poput ostalih najk, najk i jos jednom najk!lp
Intel Core™ i7-4770S inside
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
Koliko vidim generalno kriticki osvrt se osvrnuo konstantno i iskljucivo na najkovu reklamu, neznam za vas no nakon autorovog uvoda sam ocekivao nadasve iznimno zanimljivu raspravu na kraju smo dobili samo evo da budem poput ostalih najk, najk i jos jednom najk!lp

Ma nije samo najk, ima tu i libressa, sper banke, vipa i slicno. {#}

Jucer sam bas imao divno iskustvo na mobilnoj verziji da nakon svakog drugom novog ucitavanja mi iskoci po jedna, predivno {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
neaktivan

kad bi opet uveli da se td/tu može vidjeti,ekipa u ''slike vaseg hardwarea'' bi trebala tjedan dana brisat td-ove,da se ne vidi tko su...

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

Nike reklama je evoluirala! Sad je još ljepša, a potpuno nenametljiva! {#}

Evo, slike i za one koji imaju adblock, pa i ne znaju što propuštaju... {#}

...
Moj PC  
11 0 hvala 4
13 godina
protjeran
Miro kaže...

Nike reklama je evoluirala! Sad je još ljepša, a potpuno nenametljiva! {#}

Evo, slike i za one koji imaju adblock, pa i ne znaju što propuštaju... {#}

htio si napisati "najk" ? ovak ispada da ih opet reklamiras!{#}lp

Intel Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 20:27 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan

nije da me briga,al prodali ste se za krafnu :P

Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
KIKI3ooo kaže...

Zato što, i da sad se stavi novi dizajn, tko zna što može bit za 10 godina. Ali ako se sve vrti na dobrom "enginu", na dobroj platformi - tebe briga što će bit.

Oćeš li napravit svoju temu, oćeš li napravit svoje widgete, svoje pluginove - je potpuno nebitno.

Naravno, iz profesionalne znatiželje, bi probia na screen shoot admin panela, ako se radio o custom uradtku naravno. Eto kad bi moglo bit par SS-ova za godišnjicu portala.

A zašto Wordpress? Plz, to je jedina besplatna/open source platforma koja je dovoljno sazrijela, po pitanju sigurnost, fleksibilnosti, stabilnosti, seo, itd. Jednostavno: I ❤ WordPress :)

Bahahahahahaaaaaha.

Sinko, pojma o pojmu nemaš. 

Ostale gluposti koji si odvalio a ostao živ neću ni komentirati.

Toliko od mene.

Samomrzeći hrvat
13 godina
protjeran

Slažem se sa svime navedenim u prvom postu, osim u vezi CMS-a. Očito ne shvaćaš koliko fleksibilnosti pruža vlasitit CMS, a budući da sam isprobao gotovo sve dostupne (da, i Wordpress) mogu ti reći da ako svaki webmaster s resursima bi prije odabrao napraviti vlastiti CMS. Sada, dizajn je u svojoj 6. godini, ali mora se priznati da još uvijek izgleda lijepo. Iako se nadam da neće preživjeti još 6 godina. Potez ukidanja vidljivh TU/TD, kao što sam već mnogo puta prije rekao, je čista glupost. To mi je bila jedna od najkorisnijih (i najzanimljivijih) opcija na forumu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 20:52 (NiramX).

5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Problem sa vidljivosti TU i TD-ova je u tome što su oni, barem meni, oduvijek bili važni ne sami po sebi, već zbog onoga koji ih je dao. Npr. nedavno sam postavio pitanje vezano za programiranje u prikladnu temu, i jedan fini dečko mi je napisao dosta opširan odgovor i dobio je TD od nekoga. Je li taj TD od nekoga tko programira već 20 godina ili od nekog tko tom dečku konstantno daje TD-ove? Dakle, poanta je u tome da nisu svi TD-ovi jednaki. Prisilno ih činiti takvima je, zbog nedostatka bolje riječi, bedasto.
Some muckety-muck architecture magazine was interviewing Will Wright about SimCity, and they asked him a question something like "which ontological urban paridigm most influenced your design of t
Moj PC  
14 1 hvala 4
15 godina

Bugovci treba vas nabit sa tenisicom.hr u dupe. Nigdje ne klikčem ali samo redirecta svako malo. Ma bravo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rosandić kaže da bi se tako forum fejzbukizirao - ali uopće ne kužim what's the big deal, što je falilo da se vidi tko je dao TD i TU?! Bio je odličan štos, zašto ukidat izvrstan feature!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 13:53 (KIKI3ooo).

4 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...
KIKI3ooo kaže...

Zato što, i da sad se stavi novi dizajn, tko zna što može bit za 10 godina. Ali ako se sve vrti na dobrom "enginu", na dobroj platformi - tebe briga što će bit.

Oćeš li napravit svoju temu, oćeš li napravit svoje widgete, svoje pluginove - je potpuno nebitno.

Naravno, iz profesionalne znatiželje, bi probia na screen shoot admin panela, ako se radio o custom uradtku naravno. Eto kad bi moglo bit par SS-ova za godišnjicu portala.

A zašto Wordpress? Plz, to je jedina besplatna/open source platforma koja je dovoljno sazrijela, po pitanju sigurnost, fleksibilnosti, stabilnosti, seo, itd. Jednostavno: I ❤ WordPress :)

Bahahahahahaaaaaha.

Sinko, pojma o pojmu nemaš. 

Ostale gluposti koji si odvalio a ostao živ neću ni komentirati.

Toliko od mene.

NiramX kaže...

Slažem se sa svime navedenim u prvom postu, osim u vezi CMS-a. Očito ne shvaćaš koliko fleksibilnosti pruža vlasitit CMS, a budući da sam isprobao gotovo sve dostupne (da, i Wordpress) mogu ti reći da ako svaki webmaster s resursima bi prije odabrao napraviti vlastiti CMS. Sada, dizajn je u svojoj 6. godini, ali mora se priznati da još uvijek izgleda lijepo. Iako se nadam da neće preživjeti još 6 godina.

Možete li malo pojasniti zašto? Mislim, prvo sam htio na PM popričat da ne smetamo ali mislim da nije bed da se i drugi malo informiraju. Dakle, zašto bi ja išao pravit svoj CMS pored Wordpress-a. Samo da napomenem da radim sa svim besplatnim CMS-ovima, Joomla, Drupal, Wordpress, PhpBB, Mambo, PHP-Nuke i imam jedan cusom uradak kojeg sam napravio sa kolegom sa foruma ali to je baš bilo specifičan posao.

13 godina
protjeran
KIKI3ooo kaže...

Možete li malo pojasniti zašto? Mislim, prvo sam htio na PM popričat da ne smetamo ali mislim da nije bed da se i drugi malo informiraju. Dakle, zašto bi ja išao pravit svoj CMS pored Wordpress-a. Samo da napomenem da radim sa svim besplatnim CMS-ovima, Joomla, Drupal, Wordpress, PhpBB, Mambo, PHP-Nuke i imam jedan cusom uradak kojeg sam napravio sa kolegom sa foruma ali to je baš bilo specifičan posao.

Prilično jednostavno zapravo. Kod gotovih CMS-ova si osuđen "plesati" kako njihovi programeri "sviraju". Za iole naprednije radnje to je nevjerojatna muka. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice