Nije vam dosta hrpa tema nego i ovdje morate svoje prepucavanje nastavit?!
Ne ne...
F1-IVO je najveci troll na forumu... Ne samo da nema pojam o zivoti i kulturi nego toliko povrsno shvaca svoj posao moderatora da dijeli "pravdu" na thread-ovima koje nije ni procitao.
Tako si meni dao zuti karton, bez da si procitao temu ili cak i moj post u cijelosti, jer sam vrijedjao nekoga??? Mislim da bi bar moderatori trebali biti pismeni ili bar dovoljno profesionalni da bar procitaju temu/post prije odluke o sankcioniranju... Nikad nisam uvrijedio nekog tko to bar nije zasluzio a ako sam ga nazvao imenom to je bilo za njegovu dobrobit, da se malo preispita jel stvarno u pravi ili mozda svi mi grijesimo...
Npr. Hacker-ri je od jucer naucio da cita postove prije nego ih komentira ili citira nekoga ali nije prestao biti troll jer nije procitao moj post koji si ti pobrisao.
PS. poslao bi ti PM ali nemogu pa ti javno moram reci... nhf nadam se...
OT. Svaka rasprava je dobra ma koliko glupa tema bila, ali problem je kad ljudi pocmu pisati gluposti samo da napisu nesto. Pubertetlije na ovom forumu imaju veliku priliku da nauce kontrolirati svoje hormone i mozda da nauce nesto ali Boze sacuvaj...
Moj tata je jaci od tvog tate i moj mob ima "vajfajs" i vise "džibijs" od tvok i vise je 1337 ("nemam pojma sta je ovo ali sam vidio na nekom forumu, a ako me netko napane samo cu mu rec da je retard sto nezna sta je to")...