FESB vs TVZ

poruka: 13
|
čitano: 5.110
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FESB vs TVZ

Dakle,imam opaku dilemu u vezi faksa.. pošto nisam uzeo višu razinu matike ne mogu upisati FER [kojeg i tako nisam htio] pa su mi ostala ova dva: FESB ili TVZ? Zašto i koji upisati? :D

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FESB vs TVZ

FESB je najsličniji FER-u što se tiče čistog računalstva.

13 godina
neaktivan

Na FERu koliko sam vidio,ima dosta krvavih stvari.. puno fizike npr.. ili koji elektrotehničar mora znati programirati npr?

Nadam se da toga nema na FESBu.

Da računalstvo me zanima.. ta dva faksa su mi prva na listi prioriteta.

15 godina
neaktivan
Morlow kaže...

Dakle,imam opaku dilemu u vezi faksa.. pošto nisam uzeo višu razinu matike ne mogu upisati FER [kojeg i tako nisam htio] pa su mi ostala ova dva: FESB ili TVZ? Zašto i koji upisati? :D

Hvala.

Koji smjer misliš upisat?

Fesb je dosta teži, ali je nakrcan glupostima kao i fer i svi drugi fakulteti. TVZ je više orjentiran na struku i stručne predmete.

13 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Koji smjer misliš upisat?

Fesb je dosta teži, ali je nakrcan glupostima kao i fer i svi drugi fakulteti. TVZ je više orjentiran na struku i stručne predmete.

Računarstvo.

15 godina
neaktivan

Možda smo i budući kolege :D

Neman sad vrimena pisat puno jer su još uvik ispiti, tako da ću ti dat link di možeš pročitat dojmove o 1. semestru na fesbu, napisa je kolega. 

KLIK

13 godina
neaktivan

Ovo ću sad pročitat.. a grad? Posao sastrane? Izlasci? Cure? Kako je taj dio? {#}

Edit: I kolko se FESB plaća? Koliko ih upisuje bez plačanja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 18:28 (Morlow).
14 godina
neaktivan
FESB vs TVZ

ako bude kao dosad svima je prva besplatna, inace FESB >> TVZ

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morlow kaže...

Ovo ću sad pročitat.. a grad? Posao sastrane? Izlasci? Cure? Kako je taj dio? {#}

Za FESB:

To je više individualna stvar. Recimo ja ću reć da je meni grad prej*ben, a netko drugi će reć da je najveća rupa u državi.

Inače pripremi se na višesatno učenje svaki dan ako dolaziš iz bilo koje srednje osim MIOC-a.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
14 godina
FESB vs TVZ

Na TVZu se nemože postat magistar struke koliko ja znam. ( može se ić samo 3 godine )

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
KKristijan kaže...

Na TVZu se nemože postat magistar struke koliko ja znam. ( može se ić samo 3 godine )

postoji i diplomsk studij. Ja sam na njemu

15 godina
seth kaže...
KKristijan kaže...

Koliko to traje i koliko se plaća?

I kako uopće upast na specijalistički?

17 godina
bradonja_85 kaže...
seth kaže...
KKristijan kaže...

Koliko to traje i koliko se plaća?

I kako uopće upast na specijalistički?

svaki semestar je 1 god=4god s tim da se može završit za 3god jer je zadnji semestar samo pisanje diplomskog....traje malo duže jer je prilagođeno poslu i predavanja su četvrtkom, petkom i subotom popodne....cca 7500 je jedan semestar... da bi upao gledaju ti se dvije ocijene iz programiranja i digitalne i imaš 5 smjerova

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice