Inspiriran igrom Call Of Juarez: BIB napravio sam wall... shotovi su iz igre, ali sam uklonio sve ikone (cross, strelice...)
ZAKOOOOON jako mi se sviđa
Inspiriran igrom Call Of Juarez: BIB napravio sam wall... shotovi su iz igre, ali sam uklonio sve ikone (cross, strelice...)
ZAKOOOOON jako mi se sviđa
evo moj prvi rad na ps cs4, nemoj te se smijati.
edit:neznam zakaj nisu slike od prve stavljene.. ah da krivi format
edit2: evo jos jedna rađena jućer prvi puta u paint.net- trebala bi biti vatra
Odes dodaj sliku sa racunala pa PREBACI pa tek onda poslaji jer ovako nema slike! ;D
edit:neznam zakaj nisu slike od prve stavljene.. ah da krivi format
Ove "kompilacije" slika nisu lose, ali ovaj audi je jadan, jer si samo mjenjao filtere (plastic wrap i jos neki artistic).
evo jedna koju sam juce napravija....
posto sam veliki fan horrora opcenito evo jedna na tu temu...
dole je slika u originalu i preradena ista po uzoru na top secrets...
btw slika nije skinuta s istocka ili kojeg drugog izvora, to mi je bivsa .lol :D
nisan je zato bas preradija za ovakvu temu ali je dobro posluzila XD
komentar koji na sliku ... :)
a kako ti se bivša zove?? ;D
evo jedan ne dovršeni, treba dodaj još neke efekte, texture...grafičkim karticama moram nešto napravit da se pravo spoje sa slikom, dodavao sam burn i blur na rubovima. dajte preporuke!
evo jedne nove danas rađena
tvoje mi se slike svidaju mozes mi reci kako radis to?
evo jedne nove danas rađena
tvoje mi se slike svidaju mozes mi reci kako radis to?
Hvala!
evo ti tutorijal po ćemu sam bil ja radil
pogledaj par takvih sličnih tutorijala i već budeš s vremenom i sam skužil neke cake
evo jedan ne dovršeni, treba dodaj još neke efekte, texture...grafičkim karticama moram nešto napravit da se pravo spoje sa slikom, dodavao sam burn i blur na rubovima. dajte preporuke!
Mene zanima s kojim alatom tako precizno odvojite neki lik od pozadine,imam Photoshop 7.0.
Mene zanima s kojim alatom tako precizno odvojite neki lik od pozadine,imam Photoshop 7.0.
pen tool(p) ti je najbolje. extract ne koristi nikako.
evo jos par sliki danas rađenih
obični filteri...
Perspektivu si promasio pa zato izgleda kao da lebde iznad zemlje u nekom cudnom polozaju.
Perspektivu si promasio pa zato izgleda kao da lebde iznad zemlje u nekom cudnom polozaju.
e to sam i ja mislio jučer kad sam poslije pogledao sliku.
probat ću nešto napravit, rotacija...
e to sam i ja mislio jučer kad sam poslije pogledao sliku.
probat ću nešto napravit, rotacija...
Ma nece ti nista bas puno pomoc, jer su kartice slikane iz odredjenog kuta, to nemozes promjenit (teoretski mozes, ali bi morao odvojiti svaka stranicu u poseban layer, izravnati ju, i onda sloziti karticu ponovno kako hoces).
The PhotoShop KING!!! My wheelz.
hahah dje su mu rucke za otvaranje vrata ?
Zar nisi nikad čuo za shaved doors?! Tuning i te stvari? Uglavnom ljudi to urade, a vrata na daljinski otvaraju!
Evo moj novi rad....Please comment :D
http://i30.tinypic.com/vy5n5h.png
veoma dobrooo zakon..e adapter vidim da se kuzis u ps pa da te pitam kad rezes nes iz slike s cime je najbolje to napraviti?
Najbolje ti je sa pen toolom...I kad opcrtaš lika stisneš desni-make selection i onda ideš Select-Modify-Contract i staviš na oko 2 pixela...Zatim invertaš seleckiju ( Select-Inverse ) i stisneš delete...Kad režeš kosu je malo drugačija procedura :
http://www.computerarts.co.uk/tutorials/2d__and__photoshop/defringing_hair
Evo još jedna slika. Zanimljivo je šta je sve napravljeno uz pomoć besplatnih programa. Skinovi za aute kao i logo napravljeni su u gimpu, pologa na kojoj se nalaze auti napravljena je u Picasi, a za doradu slike korišten je Paint.net.
Veća slika:
sry za offtopic ali koji je photoshop najbolji za pocetnike i koji ce najbolje ici na mom kompu?
sry za offtopic ali koji je photoshop najbolji za pocetnike i koji ce najbolje ici na mom kompu?
za neke jednostavne stvari photoshop elements 7 ili ako hoćeš cs4, lagan za naučit.
Svaki se može naučit uz malo volje i puno tutoriala.