Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 613.685
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
16 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)

EVo jednog mog pocetnickog rada napravljenog nabrzaka {#}

xZero Logo xZero Logo

7 Jako Lose
21 Dobro za pocetnika
2 Odlicno
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 0:46 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jos jednog rada {#}

1 Odlicno
7 Dobro
16 Lose
xZero Logo || - Color Science xZero Logo || - Color Science
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop image (galerija slika)
4ucker kaže...

Kako sam i obećao, stavljam WIP rada "kodnog imena :P" Goo! Maniac!

Komentari!? Nešto dodati? Izbrisati?

4 Ne, ništa, samo tako nastavi..
9 Paaaa...
U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
protjeran
4ucker kaže...
4ucker kaže...

Iskreno, meni se baš ne sviđa taj stil. Neznam kako se taj stil zove, ali ne razumijem poruku te mi izgleda nekako 'jeftino'. Neznam kako da to kažem :) Ali naravno, to je samo moje mišljenje...

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
4ucker kaže...
4ucker kaže...

Iskreno, meni se baš ne sviđa taj stil. Neznam kako se taj stil zove, ali ne razumijem poruku te mi izgleda nekako 'jeftino'. Neznam kako da to kažem :) Ali naravno, to je samo moje mišljenje...

Well, svatko ima svoje mišljenje... Goo Maniac je samo "glavni lik" onoga što će na kraju ispasti od cijele scene! ;)

EDIT: Da vas pitam, ima li neki način da brush bude veći od 2500px... Ovo mi je nekako malo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 20:18 (4ucker).
16 godina
protjeran
4ucker kaže...
APazinjan kaže...
4ucker kaže...
4ucker kaže...

Well, svatko ima svoje mišljenje... Goo Maniac je samo "glavni lik" onoga što će na kraju ispasti od cijele scene! ;)

EDIT: Da vas pitam, ima li neki način da brush bude veći od 2500px... Ovo mi je nekako malo {#}

Ne razumijem se u photoshop ali šta će ti pobogu brush veći od 2500 piksela :P

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
4ucker kaže...
APazinjan kaže...
4ucker kaže...
4ucker kaže...

Ne razumijem se u photoshop ali šta će ti pobogu brush veći od 2500 piksela :P

Treba mi za "nešto". :) Zadnja slika bi trebala biti 30 000 x 27 000 px... (Ne pitajte zašto)... :)

16 godina
neaktivan

pa smijesno je da radis u takvim dimenzijama.

sacuvaj kao psd ili tiff i u indesignu prosiri na dimenzije koje ti trebaju (tako bar rade graficki dizajneri u pripremi za tisak)...

etikete, ovo je nacija etiketa!
17 godina
ExXxEr kaže...

sacuvaj kao psd ili tiff i u indesignu prosiri na dimenzije koje ti trebaju (tako bar rade graficki dizajneri u pripremi za tisak)...

Nije nimalo smiješno. Ako radiš rad sa dinamičnom scenom i puno detalja, nužnost je raditi u takvim dimenzijama. A sad, koliko si detalja, volje, znanja i živaca spreman uložiti da bi popunio daj prostor.

Ako nastaviš graditi na onom liku, možeš dobiti raznovrsnu tematiku, slično tachisme stilu, samo pazi da si ne uzmeš preveliki zalogaj.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
ExXxEr kaže...

Nije nimalo smiješno. Ako radiš rad sa dinamičnom scenom i puno detalja, nužnost je raditi u takvim dimenzijama. A sad, koliko si detalja, volje, znanja i živaca spreman uložiti da bi popunio daj prostor.

Ako nastaviš graditi na onom liku, možeš dobiti raznovrsnu tematiku, slično tachisme stilu, samo pazi da si ne uzmeš preveliki zalogaj.

Ne brini, biti će nešto sa pričom, kao i svaki tvoj rad... :)

On će ustvari biti "pokretač atmosfere", stroj za proizvodnju raspoloženja, balans dobra i zla... :)

16 godina
protjeran

Stablo i sjena.

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

Stablo i sjena.

Neukopmonirano, bez ikakve realizacije, kad bih morao ocjenjivati dao bih 2.5/10...

...jer ipak sam od tebe navikao na "kvalitetnije" radove...

16 godina
protjeran
4ucker kaže...

Stablo i sjena.

Neukopmonirano, bez ikakve realizacije, kad bih morao ocjenjivati dao bih 2.5/10...

Što stvarno? :D

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Stablo i sjena.

Što stvarno? :D

Da, stvarno... :)

16 godina
neaktivan

Pročitajte interview s Magomedom Dovjenkom, čovjek je fenomenlan

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
eterna luchar kaže...

Pročitajte interview s Magomedom Dovjenkom, čovjek je fenomenlan

Dobar je. Ali oduševio me Peter Maciocha ENJIN svojim radovima prikazanim na istim stranicama. Naravno, gledao sam radove (nije mi se dalo prevoditi tekst). Ipak djela govore o umjetniku.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina

Da li je moguće sliku od rezolucije npr. 800x600 napraviti sliku od 1600x1200 a da se ne gubi na kvaliteti ????

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitch kaže...

Da li je moguće sliku od rezolucije npr. 800x600 napraviti sliku od 1600x1200 a da se ne gubi na kvaliteti ????

Ja mislim da ne jer kad ti sliku rasirivas na taj nacin se rasirivaju pikseli te postaju veci

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ne, previse gledas filmove {#}

doduse, ima programa koji malo popraviju te pixlene, ali naravno, ne u potpunosi...

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
16 godina
Mitch kaže...

Ako je slika u .jpg formatu (npr. skinuta s neta) moraš je pretvoriti u nekomprimirani format (primjeri: bitmapa .bmp ili .tiff, corel photo paint image .cpt, photoshop image .psd...) iste veličine (800x600 pixela, vjerojatno 72 dpi). To radiš u Photoshopu ili Corel Paintu (za ostale ne znam). U istom programu imaš mogućnost Image resample (ja radim u Corelu i vjerujem da i Photoshop ima slične nazive). U Image resample imaš mogućnosti povećanja veličine slike i rezolucije. Povećaš rezoluciju (istovremeno za visinu i širinu tj. Identical values) sa 72 na 144 dpi. Automatski bi se trebala povećati i veličina sa 800x600 na 1600x1200. Ako se veličina ne poveća automatski tada to upišeš ručno (paziš da i dalje ostaje 144 dpi). Možeš koristiti i funkciju Blur (zamućivanje) ako je slika previše zrnata, ali tek pošto je pretvoriš i povećaš. Za još veću kvalitetu možeš rezoluciju povećati i na npr. 300 dpi s time da paziš da ti veličina ostane na 1600x1200 px. Sliku spremaš u jedan od navedenih nekomprimiranih formata. Ako je želiš staviti na net spremi je u .bmp format kako bi je i ostali mogli otvoriti ako nemaju Corel ili Photoshop ili sl.

Prije Prije
Poslije Poslije
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Možeš pomoču plugina za PS "Genuine Fractals". Možeš i s programom PhotoZoom Pro. Ali ne očekuj čuda.

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 10:13 (ROFLOLMAO).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Micek kaže...
Mitch kaže...

Ako je slika u .jpg formatu (npr. skinuta s neta) moraš je pretvoriti u nekomprimirani format (primjeri: bitmapa .bmp ili .tiff, corel photo paint image .cpt, photoshop image .psd...) iste veličine (800x600 pixela, vjerojatno 72 dpi). To radiš u Photoshopu ili Corel Paintu (za ostale ne znam). U istom programu imaš mogućnost Image resample (ja radim u Corelu i vjerujem da i Photoshop ima slične nazive). U Image resample imaš mogućnosti povećanja veličine slike i rezolucije. Povećaš rezoluciju (istovremeno za visinu i širinu tj. Identical values) sa 72 na 144 dpi. Automatski bi se trebala povećati i veličina sa 800x600 na 1600x1200. Ako se veličina ne poveća automatski tada to upišeš ručno (paziš da i dalje ostaje 144 dpi). Možeš koristiti i funkciju Blur (zamućivanje) ako je slika previše zrnata, ali tek pošto je pretvoriš i povećaš. Za još veću kvalitetu možeš rezoluciju povećati i na npr. 300 dpi s time da paziš da ti veličina ostane na 1600x1200 px. Sliku spremaš u jedan od navedenih nekomprimiranih formata. Ako je želiš staviti na net spremi je u .bmp format kako bi je i ostali mogli otvoriti ako nemaju Corel ili Photoshop ili sl.

ROFLOLMAO kaže...
Mitch kaže...

Možeš pomoču plugina za PS "Genuine Fractals". Možeš i s programom PhotoZoom Pro. Ali ne očekuj čuda.

Za takva pitanja imate OVU TEMU

16 godina
neaktivan

simple horror face :D

...living in my own world, in my own illusion...

12 0 hvala 0
16 godina
labrovic kaže...

simple horror face :D

Super, malo povećat opacity i promjenit pozadinu

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
16 godina
neaktivan

namontirao sebe i motor na drugu pozadinu..greske !? {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

NIje loše,fora je, al motor odudara. Previse "bode" oci {#}

Bolje to uklopi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 2:07 (xZero).
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
lg-viewty kaže...

NIje loše,fora je, al motor odudara. Previse "bode" oci {#}

Bolje to uklopi {#}

jel mozes to ti probati, da mi das malo "inspiracije", dam ti copyright {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
16 godina
neaktivan

Probaj nac drugu pozadinu, ne slazu ti se perspektive ;)

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
15 godina

Evo ako netko ima volje i znanja, bio bih mu vrlo zahvalan kada bi mi sredio avatar..

Unaprijed zahvaljujem..

Ako se itko prihvati..neka uredi po svom ukusu, ali mora ostati prepoznatljivo (znači ne neke drastične promjene)..

Evo full size..

Hvala! =)

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo moj jedan, šta ti se ćini. Ako budeš htio uploadat ću ga negdje u punoj rezoluciji.

18 Dobar :)
2 Loš :(
My work My work
iKnow :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice