odlicno samo kaka je ono crna mrlja na desnom dijelu slike onako na sredini ? :) nije velika al samo pitam
ajde netko.. ja nisam naso ni jedan zanimljiv.. a daj nije pretezak :DD.
odlicno samo kaka je ono crna mrlja na desnom dijelu slike onako na sredini ? :) nije velika al samo pitam
ajde netko.. ja nisam naso ni jedan zanimljiv.. a daj nije pretezak :DD.
Nova, kako da stavim crni okvir ali da ide iz crnog u prozirno onako kao sa soft brushem (neću sa brushem jer je neprecizno) ?
staviš gradient od crnog prema prozirnom
Nova, kako da stavim crni okvir ali da ide iz crnog u prozirno onako kao sa soft brushem (neću sa brushem jer je neprecizno) ?
staviš gradient od crnog prema prozirnom
ma probao sam na gornjoj slici ali mi se još uvijek vidi donja crta od okvira, i ni sa opacityem neće,
jel zna netko kako da koristim ravnalo sa brushem ?
ma probao sam na gornjoj slici ali mi se još uvijek vidi donja crta od okvira, i ni sa opacityem neće,
jel zna netko kako da koristim ravnalo sa brushem ?
Odabereš brush, shift i klik.
ahh, čini se da jedino tako ide, samo što ja hoću da mi ide uz rub ravno i pointer a ne da bježi
Evo jedan napravljen za 2min
Vidi se da je napravljena za 2 minute :/ da si ulozio mozda jos 2 minute bila bi bolja :)
sta mislite momci da pocnemo neku igru;
jedan postavi neki tut s neta i svi koji hoce odrade i postave outcome, i onda ko skupi najvise TU sljedeci postavi zadatak...? meni se cini interesting...
edit: primjerice stavimo ogranicenje 3 dana da bude dinamicno ;)
jedan postavi neki tut s neta i svi koji hoce odrade i postave outcome, i onda ko skupi najvise TU sljedeci postavi zadatak...? meni se cini interesting...
Al mislis kao cijelu novu temu napravit ili? super se cini al ono koje bi bilo odredeno vrijeme i to?
pa mislio sam da bi bilo bolje da se radi po tutu onda ako negdje neko zapne da mu se pomogne, i tako svi usput i uce ;)
edit: primjerice stavimo ogranicenje 3 dana da bude dinamicno ;)
Ali da postoje određeni limiti
difficulty: normal
approximate time: 30 minutes to 1 hour...
dada, znaci ideja vam se svidja?
vec sam pokretao tako nesto pa skoro nitko nije sudjelovao.. xd
Super ideja. Vjerojatno bi me potaknulo da i ja krenem sa tutovima za PS..=)
Dobra ideja... ali za dobru sliku treba i više od sat vremena :D.
I to ne neke gluposti, moramo se dogovroit šta će bit (ilustracije, foto manipulacije i sl.)
Bilo bi fora da budu Top Secret manipulacije na drugim slikama
Bilo bi fora da budu Top Secret manipulacije na drugim slikama
Trebali bi biti neki ne preteški tutoriali da i početnici u photoshopu mogu naučiti...
EDIT:
@Manbearpig ja bi isto probao radit, ali da bude bilo kakav tutorial u PS-u... ne se dogovoriti jedna tema i onda samo te tutoriale...
ae sad cu da skontam neka pravila i otvaram temu, nadam se da ce izac na dobro ;)
Btw. ne mojte neke preteške tutoriale..malo neka budu zahtjevniji, ali da ih mogu shvatiti prilični početnici poput mene..
Evo i moj rad......zvucnik sam sam radio.......malo sam pozadinu sređivao.......txt nije nesto poseban,ali eto.....
Ne kužim to natjecanje ako sve dobijete na pladnju, i ideju i rad i stockove koje treba samo kopirati.
Dajte malo slobode, dodajte da se smiju koristiti vlastite stvari, nadodavati detalji i slično.
da...i ja mislim tako......
Ne kužim to natjecanje ako sve dobijete na pladnju, i ideju i rad i stockove koje treba samo kopirati.
Dajte malo slobode, dodajte da se smiju koristiti vlastite stvari, nadodavati detalji i slično.
Pa neće svi istu sliku uzeti...
Malo eksperimentisao i napravio grupicu metaka btw, totalno sam zaboravio da sam sinoć oko ponoći radio (druga slika) po jednom tutu...
http://a.imageshack.us/img840/6765/lighter11.jpg
Radjeno po tutorijalu..3 h .. lol
Zbog ovog tutorijala sam naucio svasta sa pen toolom.. Tak da mi je jedan od drazih
EDIT: Tutorijal
http://a.imageshack.us/img840/6765/lighter11.jpg
Radjeno po tutorijalu..3 h .. lol
Zbog ovog tutorijala sam naucio svasta sa pen toolom.. Tak da mi je jedan od drazih
A link za tut?