- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlicno napravljeno
Jeli na taj deviantart besplatan upload?Jeli se samo regati triba?
Besplatan je,samo trebaš napraviti account.Dakako,ima i opcija kupnje premium accounta.
Besplatan je,samo trebaš napraviti account.Dakako,ima i opcija kupnje premium accounta.
Vidio sam da ima i za download stvari,sto je s tim?
Ako je ponuđen download,onda je besplatan.To je sve user-generated content,tako da se ništa ne brini.
Ako je ponuđen download,onda je besplatan.To je sve user-generated content,tako da se ništa ne brini.
tenkju na informacijaman
predobra DOWNLOAD :))
Sve je super, samo mi je jedan detalj upao u oko. U refleksiji na prozoru (staklenoj stjenci) zgrade se ne vidi to crveno na sredini...
Sve je super, samo mi je jedan detalj upao u oko. U refleksiji na prozoru (staklenoj stjenci) zgrade se ne vidi to crveno na sredini...
Namjerno sam išao da nije na cijelom prozoru totalna refleksija.Ako pažljivo pogledaš(ako nisi),vidjet ćeš da narančasta refleksija "blijedi" prema lijevo.Samo sam ovu glavnu refleksiju prejako naglasio,pa ne izgleda najbolje jer nema lijepog prijelaza nego je preoštar.Vjerojatnu ću popraviti uskoro.
Namjerno sam išao da nije na cijelom prozoru totalna refleksija.Ako pažljivo pogledaš(ako nisi),vidjet ćeš da narančasta refleksija "blijedi" prema lijevo.Samo sam ovu glavnu refleksiju prejako naglasio,pa ne izgleda najbolje jer nema lijepog prijelaza nego je preoštar.Vjerojatnu ću popraviti uskoro.
Nema veze totalna ili ne totalna refleksija, meni smeta sto se u staklu uopce ne vidi to crveno, sto bi trebao bit glavni objekt na slici. Vidi se samo nekakva crvena izmaglica, koja ne predstavlja bas ovo vatreno "stvorenje".
A misliš na odraz ptice?Totalno sam zaboravio to dodati.Dobro da si mi rekao.
dajte, molim za objasnjenje kako s jedne slike stavljat na drugu, stvarno nez, a ko moze detaljno
dajte, molim za objasnjenje kako s jedne slike stavljat na drugu, stvarno nez, a ko moze detaljno
Pa lipo zabilježiš ono šta oćeš onda Edit/Copy Merged i onda na drugoj slici Edit/Paste
a kako zabiljeziti? cs 5 u pitanju
a ja koristim CS3 ali više manje ti je to isto najpreciznije ti je s pen toolom i kada završiš držiš ctrl i klikneš na layer i dobiješ selekciju i onda Edit/Copy Merged i na drugoj slici Paste.
a kako zabiljeziti? cs 5 u pitanju
Ja najvise oznacavam u rezimu quickmask: aktivira se pritiskom tipke q, potom kistom prelazis preko djelova koje zelis oznaciti. Preporucam ovaj nacin (iako pen jest precizniji ali zahtjeva dosta prakse) ;)
Sry na duplom posto (nesto mi se nije htjela ucitat slika u proslom za edit..)
Iznova radim jedan hedder za forum, mislim da je negdje oko 70% gotov, molim savjete sta popraviti, promjeniti i mozda dodati(?)...
Imajte na umu da jos nisam zavrsio mis (nacrtat cu mu kabal do ruba slike).
Ovi rubovi na mišu su loši, ne mogu biti tako prozirni, koristi pentool za selekcije
Iznova radim jedan hedder za forum, mislim da je negdje oko 70% gotov, molim savjete sta popraviti, promjeniti i mozda dodati(?)...
Ovi rubovi na mišu su loši, ne mogu biti tako prozirni, koristi pentool za selekcije
to sam ja namjerno tako uradio u rezimu layer mask ;) mislim da opcenito nisam misa dobro uklopio u pozadinu
Nađi neki drugi miš..ovaj izgleda kao onaj 20 kunski..
a svi ovi gamerski misevi su poznati svima, i onda bi ispalo kao da je to reklama za mis. mislim da je ovaj ok, mozda cu ga malo doradit da izgleda "vise cool"
wooooow :)
moj novi rad:
http://i35.tinypic.com/6zxxra.jpg
jel itko radi portret iz photoshop top secret?
ja sam počeo prije koju minutu i skica nije nešto..
wooooow :)
moj novi rad:
http://i35.tinypic.com/6zxxra.jpg
jel itko radi portret iz photoshop top secret?
ja sam počeo prije koju minutu i skica nije nešto..
moraš smanjiti brush i onak ne radit iz jedne linije nego crtkat (neznam kak da objasnima :)
ima li u top secretu tutorijal koji barem nešto sitno govori o matte paintingu a da nisu oni dugački tutorijali za portrete?
Nema.Baci oko na d'artiste serijal sa ballisticpublishing.com i video tutorijale Dylana Colea sa thegnomonworkshop.com.
Kako vam se sviđa ?
Meni je fora, početnik sam.
mhm, dobio si fotografiju s previse zasicenim bojama.
Suptilnost je bitna.