Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.616
|
čitano: 6.742.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vodič za odabir grafičke kartice
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
forumaš kaže...

Jbte ajde da je ovo isao napisati neki klinac kaj nezna koliko su 2+2, no ici usporedivati cijene na samom izlasku i sada lol, pokusaji ocajnika bez adekvatnih argumenata? jos se meni obracas? đizs 

15 godina

a mogao je imati tak dobru karticu a ne to smeće, samo da je znao da će nvidijine cijene brzo padati i da prve pošiljke kupuju samo neiskusni kupci 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

a mogao je imati tak dobru karticu a ne to smeće, samo da je znao da će nvidijine cijene brzo padati i da prve pošiljke kupuju samo neiskusni kupci 

Pa kad nije sačekao da izađe RX9000 serija i prodajom natjera kožnatog da kreše cijene missing rops/melting cables/driver problem proizvodima

https://wccftech.com/amd-radeon-rx-9070-xt-records-10x-higher-sales-than-nvidia-rtx-5080-at-mindfactory/

vjerojatno od tu tolika mržnja prema RDNA 4 seriji 

4 godine
ibme74 kaže...
forumaš kaže...

Pa kad nije sačekao da izađe RX9000 serija i prodajom natjera kožnatog da kreše cijene missing rops/melting cables/driver problem proizvodima

https://wccftech.com/amd-radeon-rx-9070-xt-records-10x-higher-sales-than-nvidia-rtx-5080-at-mindfactory/

vjerojatno od tu tolika mržnja prema RDNA 4 seriji 

joj daj to je bilo samo na pocetku zbog nestasice, za kaj se ti lovis, reko sam ti drzi se trgovine 

razaranje crvenih na sastavne djelove zadnji kvartal. pogotovo od kad je izasla 5060ti

15 godina

Ljudi sa iskustvom ne plaćaju RTX 5070 Ti 1300 eura poput Borisa.

Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice