Ne znam u koju temu da se obratim pa ću tražit pomoć ovdje...
Treba mi pomoć oko RX 6600 XT, naime napravio sam nedavno upgrade sa rx 580 medutim izmedu tih kartica sam ubacio staru gt210 jer sam prodao 580 pa mi je trebala da komp funkcionira dok ne dode 6600xt. Sa DDU sam maknuo sve drivere sa kompa i ubacio 6600 xt i instalirao friške drivere sa amd stranice (22.3.1 verziju). Prvi puta kada palim PC baca mi black screen. Sve radi samo monitor nema slike. Ništa napravim force shut down, palim ga ponovno kad ono nema drivera na PCu, grafičku ne prepoznaje nego piše da nešto od windowsa baca display...
Krenem ja ponovno instalirat drivere sve radi normalno. Friški install sam napravio preko Radeon Softwarea (kojeg sam također skinuo zajedno sa driverom). Normalno radi dok se PC ne ugasi, kad sam ga ponovno upalio ista stvar se dogodila, radeon softwarea nema a grafičku ne prepoznaje tjst pod display baca sliku u prilogu. Ne znam šta sam krivo napravio sumnjam da je do grafičke jer ona radi normalno.
PS. imao sam dvije verzije 6600xt. Gigabyte OC koja je funkcionirala savršeno, nju sam prodao... I sad Hellhound verziju koja me blago rečeno z*jebava