Ispalti se jer volta nece pretjerano bit brza od Ti modela
Dakle treba cekat voltu Ti za veci % progressa...tako da slobodno zemi...
Ispalti se jer volta nece pretjerano bit brza od Ti modela
Dakle treba cekat voltu Ti za veci % progressa...tako da slobodno zemi...
Još jedno pitanje. Za koliko bi mogao prodati sadašnju grafu? Vidi MOJ PC.
oko 1000 kn
kolko bi mogo dobit za ovu moju grafu?,u super je stanju
oko 1000 kn
Moze bar 1500kn
oko 1000 kn
Moze bar 1500kn
To je već bolje! :) Ja sam računao oko 2000 :)
kolko bi mogo dobit za ovu moju grafu?,u super je stanju
500kn max
To je već bolje! :) Ja sam računao oko 2000 :)
A probaj, al ima ih sta se vec dugo prodaju po 2000kn tako da to 99% nece ici.. A i da se kupit nova 580-ka za slicne novce...
390 i bez majn ludila vrijedi barem 1500kn, ta kartica je trenutno u rangu 980. A kod majnanja je bolja od RX 480/580. Tako da je ludost prodavati ju za 1000kn, cak je i 1500 malo posto je kriza trenutno. Ja bi si ju bolje ostavio nego prodao za tu cijenu. 390/290 su super 1080 res. kartice. Stavi ju za 2000, ako ti se žuri snizi, ali to je bezveze, vjerujem da jos imas i garancije.
290 referentnjace od 95c se prodaju za 1000-1100kn
Može li preporuka grafičke do 500 kn na E8400 koja bi zamijenila pokojnu 4850. Znam da je procesor prastar ali mi treba da privremeno zadovoljim klinca
Može li preporuka grafičke do 500 kn na E8400 koja bi zamijenila pokojnu 4850. Znam da je procesor prastar ali mi treba da privremeno zadovoljim klinca
imaš na njuškalu gtx 750ti za tu cifru
Ekipa isplati li se ovo?
https://www.svijet-medija.hr/art/graficka-kartica-gigabyte-geforce-gtx-1060-3gb-gv-n1060wf2oc-3gd/82257
Jel velika razlika izmedju ove i 6gb za igranje novih igri u full hd-u?
Ekipa isplati li se ovo?
https://www.svijet-medija.hr/art/graficka-kartica-gigabyte-geforce-gtx-1060-3gb-gv-n1060wf2oc-3gd/82257
Jel velika razlika izmedju ove i 6gb za igranje novih igri u full hd-u?
Do 10%, ako fali memorije spustis par postavki i ciao..
Evo novi čalanak na BUGu kaže da NVIDIA diže cijene kartica! Pa to je ludilo! Već su sad brutalno preskupe! Mislim 6000+ kuna za karticu koja ti traje u najboljem slučaju 3 godine, i to ak kupiš zvjer. Ne razumijem kak ima tak puno ljudi koji daju tu lovu za grafu. To je stvarno puno.
Hvala na odgovoru. Da li se do nekih 2000 kn moze kupiti nesto bolje?
Hvala na odgovoru. Da li se do nekih 2000 kn moze kupiti nesto bolje?
Piše ti da nije raspoloživo
Ako možeš pljunut još 300kn imaš ovo klik
Ako ne, onda imaš samo GTX1060 3Gb kao izbor
Bok svima, molio bih vase misljenje. Razlika je nekih 150 kn. Pozdrav
9 | Rx 580 nitro+ 4gb |
---|---|
17 | Gtx 1060 6gb |
Ovisi, to su ti grafe istih performansi, ako tako gledas onda GTX1060 jer ima 2GB VRAM-a vise, ali opet ako bi uzimao kasnije novi monitor freesync ti je puno jeftiniji od gsync-a tako da bi tu radje isao na AMD. Takoder u DX12 igrama ti je bolji izbor AMD.
A realno ako ćeš je mijenjat unutar trajanja garancije, uzmi jeftiniju, razlike u performansama su zanemarive, a u tom roku neće dx12 u potpunosti izgurat dx11 da bi amd imao toliku prednost, niti će 4gb vrama postat toliko ograničenje da ne možeš igrat ako ne kupiš nvidiju.
Nažalost, bit će ih jednako teško prodat jer obje mogu biti korištene za rudarenje, a ljudi smatraju da rudarenje uništava kartice. Bez obzira jesi li ih ti koristio u te svrhe ili ne.
A realno ako ćeš je mijenjat unutar trajanja garancije, uzmi jeftiniju, razlike u performansama su zanemarive, a u tom roku neće dx12 u potpunosti izgurat dx11 da bi amd imao toliku prednost, niti će 4gb vrama postat toliko ograničenje da ne možeš igrat ako ne kupiš nvidiju.
Nažalost, bit će ih jednako teško prodat jer obje mogu biti korištene za rudarenje, a ljudi smatraju da rudarenje uništava kartice. Bez obzira jesi li ih ti koristio u te svrhe ili ne.
S ovim se ne slažem, uzmi sada RX470 i stavi ju na njuskalo za 1.700-1.800kn i napiši da je korištena za rudarenje i opet će otići u roku dan-dva
Sada da, ali kad ih bude 2000 na njuškalu, onda sigurno ne.
Bok svima, molio bih vase misljenje. Razlika je nekih 150 kn. Pozdrav
Polovnu gtx970 sa garancijom a razliku u lovi strpaj u dzep ili uzmi si SSD, a performanse ce ti biti iste.
Hajde linkaj jednu rabljenu GTX970 sa normalnom cijenom i garancijom. Prodaju po 1.500+ kuna bez garancije ili nešto sitno tipa 3-4 mjeseca. Samo budala bi toliko novaca dala pokraj GTX1060 3GB sa 3/5 godina garancije za 1.756kn.
Pozz ekipa...
Prijatelju cvrknila grafa,sta je najbolje za uzeti do nekih 2500kn?
Pozz ekipa...
Prijatelju cvrknila grafa,sta je najbolje za uzeti do nekih 2500kn?
Ovo
https://www.svijet-medija.hr/art/graficka-kartica-palit-geforce-gtx-1060-super-jetstream-6gb-gddr5/77854
ili Ovo
https://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/gv-rx580gaming-4gd/
Nema trenutno nista pametnije od gtx 1060 3gb za tu lovu, prevelika razlika u cijeni je izmedu 3gb i 6 modela, a i radeonke su skupe ko vrag sada tako da nisu isplativa kupnja
Pogledaj si u zotac gtx 1060 3gb sa 5 god garancije
Pozz ljudi namjeravam uzeti GAINWARD GeForce GTX 1060 Phoenix GS pa me zanima jel vridi ta grafa mislin na samoga proizvođača kartica fala lijepa na pomoći :)
Nema trenutno nista pametnije od gtx 1060 3gb za tu lovu, prevelika razlika u cijeni je izmedu 3gb i 6 modela, a i radeonke su skupe ko vrag sada tako da nisu isplativa kupnja
Pogledaj si u zotac gtx 1060 3gb sa 5 god garancije
Tako ce i biti.Cijene jesu poblesale tako da ako oces i nesto jace trebas dat blesav iznos.Ovo je za full hd dovoljno koju god,svakako igra lol i takve pizdarije.
Pozz.
Pozz ljudi namjeravam uzeti GAINWARD GeForce GTX 1060 Phoenix GS pa me zanima jel vridi ta grafa mislin na samoga proizvođača kartica fala lijepa na pomoći :)
Vridi, odlična je (uvijek postoji mogućnost da dobiješ mućak).