Pa valentine hladan zrak puse i od rx 470 i kad je clockas, sve je to isto danas. Osim ako nemas itx grafu ili referentne zujalice :D
Bome niti jedna RXa ne može biti na ispod 50 stupnjeva uz ventilatore na cca. 25%.
Pa valentine hladan zrak puse i od rx 470 i kad je clockas, sve je to isto danas. Osim ako nemas itx grafu ili referentne zujalice :D
Bome niti jedna RXa ne može biti na ispod 50 stupnjeva uz ventilatore na cca. 25%.
Pa nismo svi djeca ovdje, neki se igraju od osamdesetih i nemaju strah od hardvera
Podržavam, ali kad vidim kako ti kažeš kako fino hladan zrak puše iz računala, da ventilator na napajanju stoji cijelo vrijeme,
da ventilatore mogu držati na min. uz nula buke, ma svaka kuna se isplati, Volta dolazi uskoro,
ispred nje ASUS ROG 1440P GSync 165 Hz ekran ako sve bude u redu, milina.
Je, ali to zadovoljstvo košta 1000 kn više u odnosu na RX 470 koja je bila tek malo glasnija i toplija. Znači ja uvijek gledam proizvod u okvirima uloženo/dobiveno. Ako opravdava uloženo onda je dobar proizvod. Npr. ja nikada ne bi dao 2500 kn za 1060 pored RX 470 za 1500 da je nisam dobio besplatno. Meni to ne vrijedi 1000 kn razlike. Da li je 1060 bolji proizvod, je ali i skuplji. Ak izađe neka dobra jeftina Vega a ja dobim dobru ponudu za 1060, a znamo da je Nvidija kod nas ko Golf, što starija to skuplja, ode ona odma.
Svatko ima svoja razmišljanja, ja osobno ako ne mogu imati hladnoću i tišinu, jako dobre performanse, radije neću imati ništa,
mogu bez problema biti i bez GPUa, rezati detalje, gledati hoće raditi ili neće se meni ne da, stavim slajdere do kraja i igram,
živcira me kad moram podešavati milijun stvari da bih se igrao možda sat ili dva, ako i toliko dnevno, ne igram često,
ali kad igram, želim upaliti igru i ne brinuti se za ništa, samo se fino opustiti i zaboraviti na posao i neke druge stvari,
ovo zadnje mi je najbitnije od svega.
Pa to isto da, Nvidia se cijeni u Hrvata, ali nisam znao da sam se tolko sjebo s nadoplatom. Probacu mu spustit, iako dolazi s autom do mene (doduse Zg-Zap nije neka udaljenost). Nezz kak je za 20min skocio do ducana i kupio, ali oke.
Ne moze ni nvidia?
U iddle moze i jedna i druga u gamingu nema sile ni jedna moderna jaka grafa za 1080p gaming nece raditi pod tim temperaturama.
mislim, i ak sam zeznul sa ovom kupovinom gtx 1060, briga me, bar sam malo presao na nvidiju pa da vidim i ja to cudo sta svi hvale
Valentin
uzmi moju grafu pa ces imat performasne,hladnocu i tisinu
Ne moze ni nvidia?
U iddle moze i jedna i druga u gamingu nema sile ni jedna moderna jaka grafa za 1080p gaming nece raditi pod tim temperaturama.
GTX 1070 G1 Gaming 1950 MHz uz dva Noctua industrial ventilatora 140 mm na 700 okretaja na upuhu te jedan otraga na ispuhu na 900 okretaja,
BF1 Ultra postavke, Suez mapa Conquest sa 64 igrača, i7 4790k 4.6 GHz H110i GT, Vsync ugašen i FPS otvoren do kraja, cca. 120, uz padove do 100.,
bez trune prašine uz temperaturu sobe cca. 15 do 18 stupnjeva, jako volim hladniju prostoriju.
Valentin
Misliš da nisam odmah bacio oko na nju kad si slike stavio??? Ajoj, odmah je stranica FutureIT bila otvorena,
samo i vrag mi ne da mira jako u posljednje vrijeme, budim se često po noći, a to nije dobro.
ps. mislim da neću izdržati.
GTX 1070 G1 Gaming 1950 MHz uz dva Noctua industrial ventilatora 140 mm na 700 okretaja na upuhu te jedan otraga na ispuhu na 900 okretaja,
BF1 Ultra postavke, Suez mapa Conquest sa 64 igrača, i7 4790k 4.6 GHz H110i GT, Vsync ugašen i FPS otvoren do kraja, cca. 120, uz padove do 100.
http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_1070_g1_gaming_review,9.html
Ni blizu 50C
Eto, ja ti kažem kako je to kod mene.
Nikada ja nisam vidio te temperature niti približno.
ps. ne tvrdim da to nije istina, znam da kod mene dva ventilatore od 460 kn pušu direktno po njoj,
iz Fractala R5 su svi kavezi izvađeni van odmah kod slaganja, nema nikakvih zapreka između.
za prodat? onda da
Normalno, kako bi drugi rekli, traži više ako ide.
Pa to isto da, Nvidia se cijeni u Hrvata, ali nisam znao da sam se tolko sjebo s nadoplatom. Probacu mu spustit, iako dolazi s autom do mene (doduse Zg-Zap nije neka udaljenost). Nezz kak je za 20min skocio do ducana i kupio, ali oke.
Ak si dogovorio onda se toga i drži, ak treba pojedeš govno i ostaneš čovjek. Nemaš ti njemu sad kaj probavati spustit cijenu ak ste se dogovorili. Rikeč je zakon, barem meni.
Ak si dogovorio onda se toga i drži, ak treba pojedeš govno i ostaneš čovjek. Nemaš ti njemu sad kaj probavati spustit cijenu ak ste se dogovorili. Rikeč je zakon, barem meni.
Potpis na sve.
A ja onda nisam dobro skužio, iako ni ti nisi jasno naznačio namjeru.
Kako je kolega rekao, previše novaca je to ako kupuješ.
Ne moze ni nvidia?
naravno da ima!
evo ti gpu s najboljim zracnim hladnjakom!
gtx 980
mislim da je ta kartica i vise nego dovoljna da sve zivo tjera ne u 60 vec 100+fps-a!lp
naravno da ima!
Možda je čovjek mislio na aktualne modele jednoga i drugoga tabora.
Ajme kako je ta kartica ružna jako. :D
4 venta holy shit
Ali u seriji 1000 nema sanse da ce je i ova 4 venta ohladiti, to je totalno vanserijska grafa
Samo da obavijestim.. Prekasno sam stavio anketu jer je covjek vec kupio grafu. Digao sam se prekasno, nisam popio kave i eto, donio takvu brzu odluku. Lekcija naucena, trebao sam mu reci da saceka i tu odmah pitati, ali necu plakati radi 200kn.
Inace, zamijenio sam se s istim likom s kojim se mijenjao i XXX. Kod njega je bila zamjena polovna MSI Armor 470 za polovnu Gigu 1060 6GB ili tako nesto.
Malo je bilo smijesno kako je Nitro 480 bila tiha pod Furmarkom i Valleyem koje sam prvi put pokrenuo da se uvjeri da sve valja, dok je u obicnoj Doti2 grafa zujala i isla do 81 stupnja dok joj nisam stavio fps limit.
do kraja mjeseca svi forumasi ce imati nvidia gpulp
do kraja mjeseca svi forumasi ce imati nvidia gpulp
a da, zanimljivo, svi govore kak je RX puno bolji, a na kraju ce bit obrnuto haha (ajme, pretvaram se u nvidia fanboya
)
Zakaj ne kad su besplatne
Ne moze ni nvidia?
BF1 Ultra postavke, Suez mapa Conquest sa 64 igrača, i7 4790k 4.6 GHz H110i GT, Vsync ugašen i FPS otvoren do kraja, cca. 120, uz padove do 100.,
bez trune prašine uz temperaturu sobe cca. 15 do 18 stupnjeva, jako volim hladniju prostoriju.
Valentin
Misliš da nisam odmah bacio oko na nju kad si slike stavio??? Ajoj, odmah je stranica FutureIT bila otvorena,
samo i vrag mi ne da mira jako u posljednje vrijeme, budim se često po noći, a to nije dobro.
ps. mislim da neću izdržati.
evo jedan dobar rivju, tj jako ih malo sto se tice ovog modela
kupi neces pozalit
Znam da se zezate sa prelazenjem na Nvidiju, no svejedno moram napisati da me nije smetala RX serija, nego buka koja je isla preko HyperX sluski u obicnoj Doti2. Problem je rjesen sa fps limitom i vsyncom, ali bi isti problem imao sa npr. Witcher3 kojeg cu kad tad prelazit i gdje necu imati kaj ogranicavati fps. Znaci, da mi je netko nudio MSI 480 bih isto uzeo. Btw. nisam MSI fan, nego volim tihe komponente. I jos jednom, dao sam dogovorenih 200kn, da nebi bilo da sam pregazio rijec. Sretno mu majnanje, ak cita ovo.
Ti doplatio a meni ostalo viska 200kn...ja utopio svoju za 2700 platio 1060 6gb gaming x 2500...rx 480 sam kupio za 1919 i sef mi vratio pdv od skoro 400 kn...jer sam uzeo na firmu..tak da me u konacnoj racunici gtx ispala 1319 kn....bila bi jos jeftinija za 500kn da sam se sjetio uzet i za gtx 1060 r1....da sam to napravio ispala bi me819kn ak me matematika dobro sluzi....
~1050kn, ne 820, ako računaš 25% pdv.
edit: 820 ako računamo od 2500kn
Ja sam 480 kupio za 1750kn.. Nemam pojma kako si i kome utopio za 2700kn, ali bravo. Inace, imao sam 4GB varijantu s Hynix memorijom, ti si mozda imao Samsung 8GB koja je napetija za minere. Ja nemam bas zivaca za trgovinu, a i nisam se pravo razbudio kada me zvao s nepoznatog broja. Dok ja skuzim tko je sto je.. Trebao sam jednostavno sacekati 10min nakon prvog poziva da dodjem sebi, ali nvm. Ne vrijedi plakati za prolivenim mlijekom.
Nope 4gb hynx msi gaming...sve u svemu dobar deal...i ovako me super ispala gtx..necu se bunit...jeftinija od najjeftinije s 3 gb..tako da ja sam happy...u nv kuca samsung mema