Pozdrav,
moze preporuka graficke od 500-800kn max,
polovna naravno na njuski?
Bila bi uparena sa i5 2400....
Pozdrav,
moze preporuka graficke od 500-800kn max,
polovna naravno na njuski?
Bila bi uparena sa i5 2400....
Potrazi R9 280/280X ako nema pogledaj R9 270/270X
Vec sam snimio R9 270!!
Dali sa tom grafom i i5 2400 mogu igrati novije igre, tipa battlefield, GTA...?
Mozes, na nekim medium/high detaljima ovisno na kojoj rezi igraš i koliko ti je "dovoljno" fps-a :)
Vec sam snimio R9 270!!
Dali sa tom grafom i i5 2400 mogu igrati novije igre, tipa battlefield, GTA...?
naravno da mozes, no detalje ces morati drasticno smanjiti!lp
Ok hvala!
Kad bi se odlučio za RX 480 da li da idem onda isto na NITRO+: https://www.centro.hr/sapphire-video-card-amd-radeon-rx-480-nitro-gddr5-4gb-256bit-1306mhz-2000mhz-pci-e-3-0-x16-hdmi.aspx
Imam DELL P2414H. U vezi spajanja, da li bi bilo bolje sa DVI-D ili sa DisplayPort-om
BTW, za koju cijenu bi mogao stavit ovu svoju GAINWARD GTX 750 Ti 2GB, 2 i pol godine staru na njuškalu?
Može netko dat savjet
Bok svima
Imam nekoliko pitanja vezanih uz graficke kartice pa bih vas molio ako mi mozete odgovoriti..
Kupujem laptop za faks, namjena je tehnicko crtanje 3d oblika i slicno. Trazim laptop cijenom oko 5k kn.
Rekli su mi da mi je potreban procesor i5, 8 gb rama i "dobra graficka". I sad ja ne znam sta tocno podrazumijeva dobra graficka
Model koji mi je najvise upao u oko je dell s navedenim karakteristikama i amd r7 karticom (m445, 2gb), a drugi je asus s nvidia 920mx.
Koja je od tih kartica bolja i je li mi to uopce presudno kod izbora?
Hvala unaprijed!
@Karlek
Dotični webshop je uredan maksimalno, kupio sam mnogo laptopa u njih i nikakvih problema nije bilo...
Uplatiš putem uplatnice ili na banci i kod tebe je za dva dana.
Hvala svima na savjetima.Uzet cu Sapphire RX480 NITRO+
Pozdrav svima..
Ovako, imam jedno pitanje: trenutno imam grafu Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4gb i zanima me dali bi se isplatilo nabavit još jednu takvu pa stavit ih u SLI ? U kojem rangu bi takve dvije grafe bile tj. kojoj grafičkoj bi parirale ili bile bolje/jače npr. od 1070,1080 ?
Hvala na odgovorima
1070, no to ti je sve zbagirano...sli/cfx podrska ti je svakim danom sve gora i manja...ovim tempom kako mi se cini bude uskoro i ugasena...jednostavno neisplativo za gaming!lp
istina, u pravu si.. Odustajem od toga. Dali mi može netko preporučiti neku grafu do 2500 kn u Linksu, neku rx 480 ili koju drugu a da je dobra. gtx 1070 mi je izvan budžeta za ovu godinu
Pozdrav svima..
Ovako, imam jedno pitanje: trenutno imam grafu Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4gb i zanima me dali bi se isplatilo nabavit još jednu takvu pa stavit ih u SLI ? U kojem rangu bi takve dvije grafe bile tj. kojoj grafičkoj bi parirale ili bile bolje/jače npr. od 1070,1080 ?
Hvala na odgovorima
1070, no to ti je sve zbagirano...sli/cfx podrska ti je svakim danom sve gora i manja...ovim tempom kako mi se cini bude uskoro i ugasena...jednostavno neisplativo za gaming!lp
istina, u pravu si.. Odustajem od toga. Dali mi može netko preporučiti neku grafu do 2500 kn u Linksu, neku rx 480 ili koju drugu a da je dobra. gtx 1070 mi je izvan budžeta za ovu godinu
Preporuka: xfx-rx-480-gtr-black-edition, ovo bi sebi uzeo da sad uzimam!
zpo!
Ja ti imam R9 270 uz Intel Q9400.
Fallout 4, full hd reza, high detalji, 35-70 fpsa, rijetko padne ispod 30.
Witcher 3, full hd reza, med detalji, cca 30-50, pada tu i tamo ispod 30, ali je igrivo bez problema.
CS: GO Full HD, Ultra detalji, 150 fpsa cca, ispod 120 nikad ne pada.
Nadam se da sam ti pomogao :D
Ja ti imam R9 270 uz Intel Q9400.
Fallout 4, full hd reza, high detalji, 35-70 fpsa, rijetko padne ispod 30.
Witcher 3, full hd reza, med detalji, cca 30-50, pada tu i tamo ispod 30, ali je igrivo bez problema.
CS: GO Full HD, Ultra detalji, 150 fpsa cca, ispod 120 nikad ne pada.
Nadam se da sam ti pomogao :D
Nema sanse da ti u gradu, pogotovo tokom borbe, ne padne fps ispod 30, cak sam uvjeren da ode i ispod 20 pogotovo ako ti je Godrays Quality na high pa cak i medium uz r9 270...
Tokom borbe izvan gradova ne pada, u gradu pada cak i kada nije borba, ali tipa 25-30, ispod 20 mi nikad jos nije pao.
Hvala na pomoći.. Imam još jedno pitanje za znalce pošto više nisam u toku s tim grafičkama u zadnje vrijeme..
Trebao bih nećaku nabaviti neku bolju grafičku.. Trenutno ima hd7870 i vidim da neke igre štekaju ko lude, npr. ark survival evolved, ovaj zadnji assasins creed,fifa itd. Koja grafička bi njemu odgovarala s obzirom da ima fx 6300 i ne igra na visokoj rezi?
Bitno mi je da igre rade ok, npr Battlefield 1 i ove neke novije koje su izašle.. Neka preporuka za nekih cca 1500 kn isto iz Linksa..
Rx460 ili gtx1050/1050Ti
A dobro, čovjek je pitao za novo što ima do te sume, ma da bi mu ja rađe preporučio, ako već želi mjenjati grafu, da gleda uzeti neki rabljenu R9 380/380X ili čak sam vidio 3mj staru XFX 470 RS za 1.500kn na njusci
nabavljena asus eah5670
Pozdrav, hitno mi treba savjet. Moze li ova graficka kartica raditi na ovoj konfiguraciji koja je dole u slikama, moze li to ovo napajanje sa slika bez rizika vrtiti? Isao bi danas po to jer je mogu dobit za 200kn pa da ne bacam novce bezveze ako ce nesto crknuti.
Moze
Moze
To je 100%?
Ta kartica trosi pod max opterecenjem 66w, tako da nebi trebalo biti nikakvih problema ako je napajanje ispravno
Ta kartica trosi pod max opterecenjem 66w, tako da nebi trebalo biti nikakvih problema ako je napajanje ispravno
Pa nikad nisam imao problema sa napajanjem imam ovo isto sa slike vec godinama, sve uredno radi. Nego ja sam to vise pitao jer ovo napajanje nije neka marka pa sam zato malo nesiguran..
Ma ok je taj LC, narvano da nije neko vrhunsko napajanje ali nije bas ni šrot u rangu MS-a i slicno...
Ma ok je taj LC, narvano da nije neko vrhunsko napajanje ali nije bas ni šrot u rangu MS-a i slicno...
Super, hvala ti puno. Zanima me jos samo jedna stvar, kada ja stavim graficku u racunalo da li moram nesto u biosu mjenjat jer se trenutno koristi intergrirana kartica ili ce ova 6670 odmah biti glavna bez namjestanja?? To sam citao negdje sada ne znam jer se ne kuzim bas u sve to..
Super, hvala ti puno. Zanima me jos samo jedna stvar, kada ja stavim graficku u racunalo da li moram nesto u biosu mjenjat jer se trenutno koristi intergrirana kartica ili ce ova 6670 odmah biti glavna bez namjestanja?? To sam citao negdje sada ne znam jer se ne kuzim bas u sve to..
tribalo bi automatski