Ta bi bila najbolja, imao sam je na starom kompu X3 450 i tu grafu radilo je sve odlicno, sve iznad trazi 4 jezgre.
Ako ima garancije super
Ta bi bila najbolja, imao sam je na starom kompu X3 450 i tu grafu radilo je sve odlicno, sve iznad trazi 4 jezgre.
Ako ima garancije super
Ako ima garancije super
e i ovdje je x3 450 ;) ,bila je i 5830 prije i nije bilo lose, 6770 bi trebala biti u tom rangu ako se ne varam?
dal vem je ovo sumnjiva cijena?
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gainward-geforce-gtx-560-ti-1024mb-gddr5-oglas-18016642
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gainward-geforce-gtx-560-ti-1024mb-gddr5-oglas-18016642
Ovo je također njegov oglas
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-nvidia-geforce-660-gtx-2gb-oglas-17989718
Puno pregleda a još niko nije kupio, definitivno malo čudno...
Ovo je također njegov oglas
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-nvidia-geforce-660-gtx-2gb-oglas-17989718
Puno pregleda a još niko nije kupio, definitivno malo čudno...
pa da.. A blizu sam, mogu je probati na licu mjesta, ali se bojim ako je przena ili sta vec, to je tesko skontat. Ali za 350 kn ne mogu bolje
otisla je grafa kaze, kaze da mu je bilo hitno pa je dao tako jeftino. steta
a jesi mu mozda spomenuo primporedaju ili isprobavanje prije kupnje? Mozda je to razloga zasto je "prodana" i "bilo je hitno"?
Imam 800kn na raspolaganju za grafičku karticu. U obzir dolazi i polovno, s time da se nalazim u Virovitici, pa mi je isprobavanje po Zg nezgodno.
konfiguracija:
AMD A8 6600k
HD6570
8GB DDR3 1866MHz
120GB SSD + 1TB HDD
FullHD monitor
Igre koje bi se igrale:
GTA IV,V, Minecraft, Fallout 3, Just Cause, Battlefield.
Preporuke - što gledati polovno, što gledati novo?
Neke ponude?
Imam 800kn na raspolaganju za grafičku karticu. U obzir dolazi i polovno, s time da se nalazim u Virovitici, pa mi je isprobavanje po Zg nezgodno.
konfiguracija:
AMD A8 6600k
HD6570
8GB DDR3 1866MHz
120GB SSD + 1TB HDD
FullHD monitor
Igre koje bi se igrale:
GTA IV,V, Minecraft, Fallout 3, Just Cause, Battlefield.
Neke ponude?
HD7870(R9 270), GTX 660,660Ti
konfiguracija:
AMD A8 6600k
HD6570
8GB DDR3 1866MHz
120GB SSD + 1TB HDD
FullHD monitor
Neke ponude?
Od novih r7 260x je između 800 i 900kn
Od polovnih imas:
Ova druga 750ti ima garanciju, od navedenih je 7870 njjača.
Pasala bi gore, mislim da je to i jedino do tih 500kn a da vrijedi nečemu.
Kupio sam spoio preko vga jer nemam dvi-d adapter i ne radi
jel mora ic prekok dvi-d
Jel možeš još jednom ponovit?
Napiši malo više informacija šta si spojio? Ako i grafa i monitor imaju VGA onda mora radit
Jel možeš još jednom ponovit?
Napiši malo više informacija šta si spojio? Ako i grafa i monitor imaju VGA onda mora radit
Spojio sam tu graficku preko vga kabla,ventilator radi
na monitoru nema nista
ostale kompnente rade normalno stara graficka radi
ne znam sta bi moglo biti,ta graficka netreba posebno napajane mozda je to problem
24 ie monitor samo vga izlaz
a jesi probao stare drivere pobrisat, negdje ima za stavit auto detect monitor, restartao si komp ponovi kad je grafička unutra?
to je nešto do software-a 99%
a jesi probao stare drivere pobrisat, negdje ima za stavit auto detect monitor, restartao si komp ponovi kad je grafička unutra?
drivere sam obrisao (driver fusion)
stara graficka je riknula to su potvrdili i u servisu imam crvene crte u biosu ne mogu drivere instalirat odmah se rusi bez drivera radi
Windowsi se uopce nece pokrenuti sa novom nit u bios ne mogu
to za detect monitor ne znam gje je
windows xp je gore
drivere sam obrisao (driver fusion)
stara graficka je riknula to su potvrdili i u servisu imam crvene crte u biosu ne mogu drivere instalirat odmah se rusi bez drivera radi
Windowsi se uopce nece pokrenuti sa novom nit u bios ne mogu
to za detect monitor ne znam gje je
windows xp je gore
Mozda da probam izvadit baterijicu-cmos
apsolutno to probaj da se bios resetira za novi hardware (čak sam mislio da si to probao ) To je prva stvar koju treba uradit kada novi hardware ne šljaka :D
probaj uštekat u drugi port (dvi jelte ako imaš dva), jer neki dvi potrovi ne rade sa adapterom, također koje su fore sa vađenjem baterija, pa svaka ploča ima jumper za resetiranje biosa....
probaj uštekat u drugi port (dvi jelte ako imaš dva), jer neki dvi potrovi ne rade sa adapterom, također koje su fore sa vađenjem baterija, pa svaka ploča ima jumper za resetiranje biosa....
Ima al mnogi ne znaju ni gdje je ni kako izgleda pa je najlakše izvadit bateriju.
Ima al mnogi ne znaju ni gdje je ni kako izgleda pa je najlakše izvadit bateriju.
Nije pomoglo resetiranje
Nemam dvi-d adapter samo preko vga
Ako može pomoć
imam cpu: amd phenom II x945 (3.0 ghz) 4 jezgre
4 gb ddr 2
matična ploča am2+ (neznam točno koja je u pitanju)
trenutna grafička kartica ati radeon 4890 toxic
komp je star nekih 7 godina čini mi se.
grafička me duže vremena zeza, komp po 20 puta moram paliti gasiti da se pokrene a danas je počela artefakte na ekranu i restartirati mi sama od sebe komp.
dakle koju novu iz trgovine (ne bih polovnu) je ok uzeti a da može na ovu matičnu. dakle neka bude jača od trenutne ali da ne košta više od 700 kn ako je moguće takvu naći ili maksimalno 800 kn jer svejedno kroz nekih pola godine mislim novi komp uzimati ali s ovim se ne mogu više služiti. hvala unaprijed.
ako je moguće i po 400-500 kuna naći neku a da je samo nešto malo jača od ove radije bih takvu uzeo.
Ako može pomoć
imam cpu: amd phenom II x945 (3.0 ghz) 4 jezgre
4 gb ddr 2
matična ploča am2+ (neznam točno koja je u pitanju)
trenutna grafička kartica ati radeon 4890 toxic
komp je star nekih 7 godina čini mi se.
ako je moguće i po 400-500 kuna naći neku a da je samo nešto malo jača od ove radije bih takvu uzeo.
MSI GTX 650TI 1GB 600Kn - Pouzdan prodavač
SAPPHIRE 7790 1GB - 550Kn - Pouzdan prodavač
Prva na popisu je najbolji izbor.
a jesi mu mozda spomenuo primporedaju ili isprobavanje prije kupnje? Mozda je to razloga zasto je "prodana" i "bilo je hitno"?
Nisam , samo sam pitao otkud je cijena toliko niska, i da li je prodana. Prodane su obje zapravo. Steta
Pozdrav,
trebao bi mi prijedlog šta uzeti od nekih 350 do max. 400 kn (low end/ low-mainstream end).
ATI Radeon HD 4850 (512mb,gddr3) je dobro obavljala svoj posao pa bi bilo u redu neka dostojna toj, a može i lošija zamjena.
Nesto od AMD-a po mogućnosti, ako ne onda nvidia. U Linksu bi bilo poželjno, ali mogu i ostali shopovi.
Konfiguracija:
MBO: DFI LANPARTY DK X38-T2RB LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3.00 GHz
RAM: 4GB, DDR2 (1066MHz)
GPU: ATI Radeon HD 4850, 512MB GDDR3/256bit, PCIe CrossFireX
PSU: Xilence 480W
Bok
Znam da nije tema za to, al ako tko ima neispravnu 7870 nek mi se javi na pp, bitno je samo da nije brickana, tj bios neuspojesno flashan. Naravno dogovorit cemo se za cijenu
Pozdrav,
trebao bi mi prijedlog šta uzeti od nekih 350 do max. 400 kn (low end/ low-mainstream end).
ATI Radeon HD 4850 (512mb,gddr3) je dobro obavljala svoj posao pa bi bilo u redu neka dostojna toj, a može i lošija zamjena.
Nesto od AMD-a po mogućnosti, ako ne onda nvidia. U Linksu bi bilo poželjno, ali mogu i ostali shopovi.
Konfiguracija:
MBO: DFI LANPARTY DK X38-T2RB LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3.00 GHz
RAM: 4GB, DDR2 (1066MHz)
GPU: ATI Radeon HD 4850, 512MB GDDR3/256bit, PCIe CrossFireX
PSU: Xilence 480W
na taj proc ti ni ne treba nista bolje od 4850 ... ako je krepala, uzmi jos jednu, ili nesto tipa 5670,
Ne namjeravam uzimati preko njuskala ili slicno...tako da je to problem. Ma mogla bi i slabija bez greške.
Za 350kn ne možeš jaču ni tražit nego neku osnovnu čisto da baca sliku. Ako želiš nešto i zaigrat za te pare ostaje ti jedino njuškalo i neka hd 5770 ako uspiješ nać za te pare.