koliko vrijedi sapphire trix r9 290 stara mjesec gana, uredna garancija?
vidim najniza cijena u ducanima za cash je 2600.
pa koliko treba snizit cijenu na prodaji 20%? znaci za 2100 bi bila ok cijena?
Pa 500 kn dole za mjesec dana staru grafu je ok. Ako ti kupuješ onda bi uvijek htjeo da je i niže a ako prodaješ da je više. To je tako standardno . Pošto se sada generalno sve prodaje jako loše prije da će cijena na dole nego na gore.
Ljudi imam pitanje kad bih mijenjao procesor i matičnu,dali bi mi se sve obrisalo sa kompa ili ne?
Znači svi folderi igre i tako to,jer neki govore da bi neki da ne...naime ovi koji kažu da nebi govore jer je to sve u storage devices stavljeno a to nema nikakve veze sa procesorom i matičnom,dok drugi kažu da bi i da bih trebao backup sve što imam..a to nisam nikad radio :/
S kompa ti se sve briše samo ako formatiraš hard, neće se samo obrisat. E sad, kao što je rekao kolega. Čim mjenjaš ploču preporučljivo je brisat particiju na kojoj ti je sustav radi drivera i radi kompatibilnosti i da ne bude nekih problema kasnije. To ne znači da moraš brisat komplet hard nego samo particiju na kojoj ti je sustav. Čim brišeš sistemsku particiju neće ti radit ni jedna igra iako je instalirana možda i na drugoj particiji pa možeš odmah brisat i to. Sačuvaš samo save game ili back up na Steamu napraviš (ili neki sličan cloud) pa da kad reinstaliraš igre da ne gubiš napredak. Što se tiče ostalih sadržaja tipa multimedija ili dokumenti to ti ostane netaknuto ako ne formatiraš particiju na kojoj se nalaze i tu nema problema.
Pozdrav.
- GPU: nVIDIA GeForce GTX 260
Ako je samo novo u pitanju onda kupi R7 265 a ako se ne bojiš polovnog onda je za te novce (ili mrvu više) najbolje nać dobru polovnu R9 280X i miran si godinama na 1080p monitoru ako nisi picajzla za detalje.