Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.948.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

25god bez prestanka :D :O

kao što sam rekao...tvoj komp nema logike i zbrda zdola je...kupi si 6670 ddr5 pa ces vidjeti da ces se isto igrati kao sada...ali tko god se igra 25godina zna da to nije igranje...

zato ne trolaj i ne dijeli savjete kada ne znaš i pogotovo ne govori za nas koji se kužimo da nas uzima za rezervu

nhf

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:48 (FakeDeath).
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
FakeDeath kaže...

kao što sam rekao...tvoj komp nema logike i zbrda zdola je...kupi si 6670 ddr5 pa ces vidjeti da ces se isto igrati kao sada...ali tko god se igra 25godina zna da to nije igranje...

zato ne trolaj i ne dijeli savjete kada ne znaš i pogotovo ne govori za nas koji se kužimo da nas uzima za rezervu

nhf

Malo prije rata, znaš kada je počeo rat?

Moj komp nema ispravan oblik misli i metodu spoznaje. Pa da nije igranje, evo prilike da nam svima objasniš što je.

Kad kažem da vas uzme sa rezervom mislim u smislu da gledate kroz drugačije naočale jer i sam kažeš da moj komp nije za igranje ali kako je to moguče, kako?

nhf :D :O lol {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

13 godina

nitko nije rekao da nije za igranje,vec to meni nije igranje...dual core u 2013 (ajde da je sb ili ib) ovako :O... vec da nema smisla stavljati 6850 na takav procesor kada bi isto bilo i sa duplo slabijom i jeftinijom 6670

da, ne gledamo kroz iste naočale ;=)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 22:07 (FakeDeath).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Zekat kaže...
FakeDeath kaže...

nhf

Malo prije rata, znaš kada je počeo rat?

Moj komp nema ispravan oblik misli i metodu spoznaje. Pa da nije igranje, evo prilike da nam svima objasniš što je.

Kad kažem da vas uzme sa rezervom mislim u smislu da gledate kroz drugačije naočale jer i sam kažeš da moj komp nije za igranje ali kako je to moguče, kako?

nhf :D :O lol {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

joj Zekat-e moj...disi dosad{#} ova tema ima vec 400 stranica i ti si sad dosao soliti pamet(treci post u 400str.) netkome tko se ovdje dokazao kao expert za odredeni HW u odnosu na tebe i govoriti osobi koja je postavila jedno jednostavno pitanje da taj isti expert i ostala ekipa vide nesto sto tebi nema smisla ili te isto zabavlja igranje na 20 fps-a a nas s "drugim pogledom kroz naocale" koji igramo na 70,90,120fps-a itd...sta nema potrebe? pretjerujemo?{#} tj da netko igra na fullhd rezi s upaljenim AA iliti MSAA (def. level od AA ali ocigledno nisi to znao) i tebi ostalim nepotrebnim forama...jer se ti trenutno zadovoljavas (igraš se = zabavljas) s 20 fps-a pri 1024x768 u crysisu3 na high{#} i da fakedeath mu je preporucio ok grafu koja moze iskoristiti trenutno njegov komp

i sve iznad toga je nepotrebno bacanje novaca jer razlike nece biti a ti ocigledno to nerazumijes i komentar ti je totalno suvišan u ovoj temi i da si se i malo potrudio(koliko si se potrudio napisati doticnu dubokoumnu recenicu) i pogledo poruke od kolege koji je pitao za pomoc vidio bi da se isti potrudio puno vise od tebe i zatrazio pomoc i oko ostalih komponenti tj da to sve skombinira s nekakvim smislom, a ti se javi u ovu temu s tim dual corom i 6850 jer ta kombinacija i nema nekog smisla(jer bi s quad procesorom+ta Cyclonka u nekim igram dobio duplo veci fps){#}! sry{#} bez ljutnje http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/kako-prepoznati-cpu-bottlenecka-gpu/148619.aspx

no sad sam vec {#} LP!

||| Intel Core™ i7 inside |||
16 godina
neaktivan
Dragi moj Zekat, imam jednog člana familije koji gejma alot i koji je po načinu razmišljanja isti ti, tako da te kužim u potpunosti, no nažalost nisi u pravu. Kad netko spominje da komp nije za igranje ne misli da se na njemu ne može igrati igre, nego misli na to da nije dobro optimiziran za ugodno igranje na trenutno "standardnoj" rezoluciji (što bi bila 1920 x 1080) uz minimalno 30 frejmova po sekundi i (barem) medium postavke. Svim ostalim si samo smanjuješ doživljaj igre i iako je ona i uz redukcije igriva, to jednostavno nije potpuno iskustvo. Najbolji primjer toga je seks uz korištenje kondoma u mračnoj sobi. Nekima to ne smeta i igraju igre na stvarno svakakvim rezolucijama i postavkama, ali takvi ljudi su samo iznimka koja potvrđuje pravilo.
http://vimeo.com/65574650 • http://www.youtube.com/watch?v=zlcJmZwk3oQ
15 godina

Najbolji model 7870-etke iz adma?

http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_217_4_84_229&sort=3a&page=2

Rado bi sapphire ali je dosta skupa a ne treba mi podrška za toliko monitora, te također sam čitao negdje da se mrvicu lošije clocka jer je stock out of the box.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Onda ti ostaje MSI HD7870 iz ADM-a !

Ako se odlucis za neki drugi shop , onda Gigabyte WindForce 3X !

Music As A Weapon !!
15 godina
Haf932 kaže...

Onda ti ostaje MSI HD7870 iz ADM-a !

Ako se odlucis za neki drugi shop , onda Gigabyte WindForce 3X !

3 coolera??{#}  Jel glasna? Nije da mi je to neki faktor, samo pitam

Odličnjava, možda se ipak i odlučim uzeti sve bez grafe, pa onda samo grafu uzet iz nekog drugog shopa.

Hvala lijepa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:32 (fila2208).
13 godina

potpis na gigabyte...ali ako ju hoces pozuri jer je svega 1kom

što znaci "iz nekih od shopova"? :D

giga je jedna od najtiših grafi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:16 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
fila2208 kaže...

3 coolera??{#}

Odličnjava, možda se ipak i odlučim uzeti sve bez grafe, pa onda samo grafu uzet iz nekih od shopova.

Hvala lijepa.

Dosta dobra cijena za nju s obzirom na odlican hladnjak i 3 god. gare ! Ja bih ju uzeo sigurno da sam na tvom mjestu !

Music As A Weapon !!
15 godina
FakeDeath kaže...

potpis na gigabyte...ali ako ju hoces pozuri jer je svega 1kom

što znaci "iz nekih od shopova"? :D

giga je jedna od najtiših grafi...

U stilu, da bi uzeo konfu iz adma, samo grafu iz nekog drugog shopa, tipa protis ili centro di je 1720kn, jer je u admu nema :)

Haf932 kaže...
fila2208 kaže...

3 coolera??{#}

Odličnjava, možda se ipak i odlučim uzeti sve bez grafe, pa onda samo grafu uzet iz nekih od shopova.

Hvala lijepa.

Dosta dobra cijena za nju s obzirom na odlican hladnjak i 3 god. gare ! Ja bih ju uzeo sigurno da sam na tvom mjestu !

Jeje, izgleda odlično i cijena je fantastična! Hvala na preporuci, svakako ću je probati ugrabiti.
još nešto, u protisu piše da ima 36mj. gare u ostalim shopovima piše 24mj.
Dakle 3 godine nudi protis ili je to greška neka?
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:34 (fila2208).
15 godina
fila2208 kaže...
još nešto, u protisu piše da ima 36mj. gare u ostalim shopovima piše 24mj.
Dakle 3 godine nudi protis ili je to greška neka?

Nije greska ! Od nedavno i Gigabyte na svoje proizvode daje 3 god. jamstva ! A i ASUS im se pridruzio !

Neki shopovi nisu valjda updejtali tu promjenu , no ti za svaki slucaj provjeri prije kupnje !

Music As A Weapon !!
12 godina

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12608

Planiram si piknut ovu gore.Dali ju mogu uopce stavit u komp imam xfx-ovo napajanje od 450w i dali mozda mozete preporucit neku drugu grafu koju smatrate da je bolja? (max 2500kn)

0 0 hvala 0
13 godina

koje kučište imaš? jer ta grafa je 27.5cm dugačka...

a i ja bi radje išao na neku gtx760 za manje love...tipa ali opet pitanje jel ti stane u tvoje kučište....

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:11 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FuZe kaže...

Planiram si piknut ovu gore.Dali ju mogu uopce stavit u komp imam xfx-ovo napajanje od 450w i dali mozda mozete preporucit neku drugu grafu koju smatrate da je bolja? (max 2500kn)

Meni je ASUS DC2T privlacnija !

XFX450W ce to drzat ako nebude nekog extremnog OC-anja !

Music As A Weapon !!
13 godina
Haf932 kaže...
FuZe kaže...

Meni je ASUS DC2T privlacnija !

XFX450W ce to drzat ako nebude nekog extremnog OC-anja !

I meni, nisam nikad bio vlasnik DCII hlađenja, no koliko vidim po recenzijama zvjerski je dobro....Mislim da ju ima jedan kolega na forumu.....Samo uvjek ta đebena Asusovska cijena....

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:15 (DarthMarkus).
16 godina
FuZe kaže...

hd7950 ili gtx760

kradem mine iz minskog polja
16 godina

Evo napokon našao grafu s garancijom..

MSI GTX560..stara je god dana, lik kaze da ima garu još 2 godine, tako da je to super. 

Zanima me koliko je jaca ili slabija od hd5870/5850/6850/6870 i da li je dobar izbor.

Hvala

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ona je izmedju 6850 i 6870 i da ok je...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Zanima me koliko je jaca ili slabija od hd5870/5850/6850/6870 i da li je dobar izbor.

Evo ti. LINK

Slabija od HD5870, jednaka HD5850, HD6870, jača od HD6850.

15 godina

Zanima me koja bi mi graficka kartica odgovarala uz procesor Amd fx 8320 ili 8350. Posto uskoro kupujem novi komp, ali ne igram na hd. Rezolucija mi je 1360 sa 768. Novac mi nije toliki problem. Gledao sam da uzmem gtx760 gigabyte verziju. No zanima me tko ima vise iskustva da li se isplati uzimati tako jacu graficku zbog ove rezolucije ili mozda na slabijem modelima necu vidjeti veliku razliku u novim naslovima poput arme3,bf4... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uloži u novi monitor, jeftino se nabave full HD polovi 21'5" ili slično, 500-injak kn, jer ti se na toj rezi, sam si i rekao, ne isplati uzimat jaka grafa. 

A za proc se ne brini, grafe u tom rangu i malo više će raditi bez problema.

Toni
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Problem je sto nikako necu mjenjati monitor. Pa zato pitam koja je najbolja opcija? Komp ce sluziti najvise za gaming i malo za 3d.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa uzmi što bolju grafu ako imaš para,  nije problem {#}. Ne razumijem zašto kategorički nećeš na standardni monitor ako imaš novaca ??

13 godina
neaktivan

Onda uštedi na grafi i uzmi tipa 7850.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da, uzmi neku HD7950 ili GTX760. Umjesto velike rezolucije staviš veći AA i AF. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
thechosenfreak kaže...

Problem je sto nikako necu mjenjati monitor. Pa zato pitam koja je najbolja opcija? Komp ce sluziti najvise za gaming i malo za 3d.

uzmi to šta si mislija jer šta veči fps to bolje

kradem mine iz minskog polja
13 godina

Vrlo bitna stvaka monitor,ako novci nisu problem što te koći da otvoriš širom oči!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
itomic009 kaže...

Pa uzmi što bolju grafu ako imaš para,  nije problem {#}. Ne razumijem zašto kategorički nećeš na standardni monitor ako imaš novaca ??

Navikao sam na ovaj tv koji trenutacno imam, mislim vjerovatno hocu, ali ne ove godine. Btw hvala na savjetima {#}

17 godina
neaktivan

Vjerojatno prostor/stol gdje stoji monitor..

EDIT: Ili ipak ne. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 17:42 (Penryn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice