Pa zašto misliš da se ne isplati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa zašto misliš da se ne isplati?
isplati se sve što za duplo novaca daje duplu brzinu
Isplati se prelazit s HD4850 na 7770?
Naravno da se isplati.
1000 kn nije malo, a 4850 nije baš preslaba. Vidim da se svi slažu s tim da je 7770 dobra kupnja.
Moze savjet?
Imam intel core2quad 2.50 ghz
Matična intel p45
4 gb rama ddr2
Zanima koja bi grafička do 1500 kn bila najbolja za moj komp molim vas pomozite
Gledaj,imam 3870,i igram igre,pokrećem ih,neke idu na low,neke na medium,rijetko koja na high,i znam da ne mogu staviti u isti ring 7770,sa svojom 3870,ali da pokreće,pokreće. isto tako,i tvoja pokreće,bolje nego moja. No naše grafe nemaju DX 11,dok 7770 ima,što je sami start plus. Vjerojatno bi se mogao nagoditi s nekim za zamenu,tvoja + novac,u zamjenu za 7770,sa,ili bez garancije.
Da je skupa,skupa je,ali da je bolja,definitivno je bolja.
I ne,4870 nije slaba,nimalo. Ali isto tako i može biti slaba. Ovisi protiv koga ju staviš.
Moze savjet?
Matična intel p45
4 gb rama ddr2
predpostavlajam da imas q8300 ili q9300 @ 2.5ghz, trebao bi ga overklokati barem na 3.5ghz i ubost si nesto tipa 6850/7750,70/gtx4601gb/gtx650,ti...sve jace od toga ti se ne isplati jer ce ti grafe biti debelo bootleneckane iako ce ti i ove biti u nekim igrama bootleneckane ali budes se jos ljepo naigrao s manjim detaljima u svakom slucaju...LP
zasto ova grafa?hladenje je lose ventovi su bucni za te novce ima puno boljih modela!uostalom covjeku je proc prespor
ako se ne kuzis zasto onda pises bezveze?
zasto ova grafa?hladenje je lose ventovi su bucni za te novce ima puno boljih modela!uostalom covjeku je proc prespor
O čemu ti točno? Daj svoj prijedlog ili zauvijek šuti.
Moze savjet?
Matična intel p45
4 gb rama ddr2
predpostavlajam da imas q8300 ili q9300 @ 2.5ghz, trebao bi ga overklokati barem na 3.5ghz i ubost si nesto tipa 6850/7750,70/gtx4601gb/gtx650,ti...sve jace od toga ti se ne isplati jer ce ti grafe biti debelo bootleneckane iako ce ti i ove biti u nekim igrama bootleneckane ali budes se jos ljepo naigrao s manjim detaljima u svakom slucaju...LP
stedi novce i kupi novi komp!prodaj ovaj dodaj pare i ljudi ce ti ovdje sloziti konfu da se mozes igrat ne isplati se kupovati grafa za tvoju sadasnju konfu
GB HD 7850 2GB OC(besplatna dostava).
Kad već ima te novce neka bocne HD 7850.
O čemu ti točno? Daj svoj prijedlog ili zauvijek šuti.
portio informatika gigabyte radeon 7850 2 gb rama oc!1439 kn pametnome dosta zar ne?;)
procesor je q8300 jel mi mozete rec onda koja bi bila bolja zato sto uskoro kupujem grafičku..molim vas nerazumijem se bas u kompjutere nesto previse..
I koji bi ventilator sa strane bio dobar cijena=efikasnost
i hladnjak za procesor al da nije preko 250 kn ..molim vas samo to
procesor je q8300 jel mi mozete rec onda koja bi bila bolja zato sto uskoro kupujem grafičku..molim vas nerazumijem se bas u kompjutere nesto previse..
I koji bi ventilator sa strane bio dobar cijena=efikasnost
i hladnjak za procesor al da nije preko 250 kn ..molim vas samo to
bacas novce citaj sta ti ljudi pisu!!!
GB HD 7850 2GB OC(besplatna dostava).
Kad već ima te novce neka bocne HD 7850.
to je to bravo!:)
Pošto namjeravam kupiti grafu HD6850 naravno rabljenu za "sitne"novce zanima me dali ću u kombinaciji sa AMD Phenom II X4@3.5Ghz moći igrati današnje najnovije igre tipa FC3,BAT3.BIO:I...u FullHD rezi na High detaljima bez"dropanja"?Pitam čisto iz znatiželje.
NE. Uz kompromise kod detalja da, ali sve NA FULL NE. Da je tako nitko ne bi kupovao jače kartice.
Daj radije šuti jer očito nemaš pojma što govoriš. Imam tu grafu i ovo što si ti napisao ne stoji. S obzirom da se uz nju još dobiva Far Cry 3 i Hitman Absolution za tih 11 kn više od Gigabyte-ice, mislim da se nema što previše razmišljati.
Daj radije šuti jer očito nemaš pojma što govoriš. Imam tu grafu i ovo što si ti napisao ne stoji. S obzirom da se uz nju još dobiva Far Cry 3 i Hitman Absolution za tih 11 kn više od Gigabyte-ice mislim da se nema što previše razmišljati.
Ma pusti, vidiš da unky zna najbolje. Ipak je on bio prvi u redu kad se pamet dijelila. Nije vrijedno sekiracije.
the man! malo procitaj recenzije na netu i sve ce ti biti jasno od svih 7850 s dva hladnjaka xfx serija je uvjerljivo najlosija!
molim te nema potrebe za trolanjem hvala!
the man! malo procitaj recenzije na netu i sve ce ti biti jasno od svih 7850 s dva hladnjaka xfx serija je uvjerljivo najlosija!
Mislišovako nešto?
The Gigabyte card cools the best, but is very noisy. The XFX card is the most silent, but also very expensive.
zavisi sve od recenzije!sto se tice gigabyte kartice ona nikad nece ici na vise 70% okretaja stoga buka je zanemariva!:)
Pozdrav,
trebao bih pomoc oko odabira graficke kartice. cijena 2000 kn a ako ima razlika do 500 necu umrijeti.
Znaci meni su rekli da uzmem graficku vtx 7870 hd 2gb ( nek tahiti - sto god da to je , valjda cip ). Sad vi meni recite sto da ja uzmem na kraju jer ovu je kak ti tesko nabaviti.
Sto se tice ostalih komponenti je: maticna exterem 3 asrock, i5 3570k, hd 1tb blue, ocz 128 gb, ddr3 8 giga ( Kingston DDR3 8GB 1600MHz (2x4) HyperX, KHX1600C9S3P1K2/8G ), Kućište Fractal Design Define R4 ( rekli su mi i da uzmem z11 zalmana, ja sam nasao z12 ), Napajanje Seasonic SS-650G, 650W, Napajanje Seasonic M12II-750Bronze, SS-750AM ( jos si razmisljam koje ). Jos jedino moram viditt koji hladnjak za procesor. Molio bih za pomoc hvala
Ove VTX trenutno nema kod nas !
Uzmi Sapphire HD7870 2GB Dual Fan ili ako se mozes protegnut do XFX HD7950 3GB DD !
EDIT : molim kolegu koji se ne slaze samnom , da nebude kukavica i da dâ bolju preporuku od mene !
trenutno imam Athlon 64 X2 AM2 3800+ na 2000 MHz, na matičnoj DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 sa 4GB rama i NVIDIA GeForce 8600 GT 256mb DDR3.
Trebam nešto jače, najvise za rad u Photoshopu. S vremenom cu zamjeniti i proc i maticnu, postepeno. Mislio sam uzeti neku graficku rabljenu s njuskala u rangu do 500kn.
Navodno da se na ovoj maticnoj moze osposobiti SLI, u modu 2 x 8X. Da li da uzimam jos jednu geforce 8600 pa da ih probam upariti, ili da uzimam neku jacu maticnu i koju?
btw planiram uzeti ovu maticnu ili neku slicnu u tom rangu:
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-970fx-extreme4-socket-am3-am3-oglas-7786984
pa mi opet igra uparivanje kartica i u buducnosti.
Mislišovako nešto?
The Gigabyte card cools the best, but is very noisy. The XFX card is the most silent, but also very expensive.
Hahaha, još piše da je XFX najtiša a Gigabyte najbučnija od svih 7850. Još dok mu kažem da je tako jer posjedujem XFX-ovu on tvrdi suprotno, koji troll
hm.... bas si troll iskreno zalim te!!u drugim recenzijama pisu druge stvari!uostalom za te novce koje je kolega the man rekao gigabayte daje jos tvornicki overclock sto xfx nema!!!
hm.... bas si troll iskreno zalim te!!u drugim recenzijama pisu druge stvari!uostalom za te novce koje je kolega the man rekao gigabayte daje jos tvornicki overclock sto xfx nema!!!
Hahaha, ja troll... Ti zbilja misliš da si tvorničkim OC-om dobio nešto više i jače? Pa ja i bilo koji laik to doma s AB-om, Trixx-om napravi šta ovi, jao meni s kim raspravljam. I da ti još jednom napomenem, s XFX-ovom karticom dobiš FC3 i Hitman Absolution.
Obe su kartice super, dosta spama.
XFX je bolja ponuda radi vouchera.
Obe su kartice super, dosta spama.
XFX je bolja ponuda radi vouchera.
Da, super su, nitko nije ni rekao da gigabyte ne valja ali šta on priča ne stoji. Zanimljivo je da sam mu baš ja u HD7850 temi preporučio da uzme ovu XFX ili Gigabyte i uzeo je već znamo koju i sad ju brani ko ne znam šta a ovu XFX (pa ni druge) nije ni probao a pljuje po njoj. Čisti troll i ništa drugo.