Kartica je stigla.Naručio preključe iz portisa i stigla danas ujutro.
Na prvi pogled...vau.Kvaliteta izrade vrhunska.Zaista kvalitetno izgleda(radi se o xfx 7950 oc black edition).
Nakon stavljanja,instalacije 12.8 drivera pokrećem wot,maximum detalji sve max max frejmova 15.
Pokrećem bf3 frejmovi ok ali manje nego ono što vidim po netu i sa ponekim dropovima.
hm...procesor je klokan na 3.4.Odem u bios klokam ga još malo na 3.6 i sve poleti.
E sad.u wot-u mi je kartica na max 60% a imam minimum 40 fpsa.Nije do kartice nije do procesora jer se mnogi po forumu wota žale na malo zauzeće gpu-a poslje zadnjem peča ali je fascinantno to da graf sa samo 60% max igru drži na minimum 40 fpsa.
Upalim ponovo bf3 graficka na 99-100% ali i procesor blizu i sve radi ok.trenutno je procesor na 3.6 i zadovoljan sam ali mi se sve čini da u doglednoj budućnosti uzimam i5 i ploču(bez brige otvorim temu jer nikad nisam imao intela)
Ono što me još oduševilo a to je temperatura i tišina.Dakle ventovi se ne čuju a temp su odlične.Naravno za to je zaslužan i haf932.
Kazes da je overclockom sa 3.4 na 3.6GHz sve poletilo?! Nije to skoro nikakav pomak. Jesi li ga probavao OC-ati na nekih 3.9-4.0GHz? Dobro bi bilo s obzirom da imas HD7950.