Nova graficka nece pokazati podatke?

poruka: 18
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Eo ovako

Stavio sam novu neku polovnu grafu jer mi je stara pregorila, niti znam koja je.niti kakva samo sam je stavio i jedno 10-15 min se kao updateala.

I sad ja idem uc u igricu i pise da mi pc nije dovoljno dobar. Koliko ja znam moja stara grafa je otvarala fallout 3 bez problema a ova kao nece(ova nova je bolja i novija!). i idem vidit sta je s grafickom a na kompjuteru uopce nema podataka o njoj, ne znam koje update da skinem ili u cemu je vec problem?  

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:33 (RukiPro).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nova graficka nece pokazati podatke?

eo

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:42 (RukiPro).
17 godina

Pa uslikaj s mobom grafu i postavi na forum. Mislio sam da uslikas graficku karticu da vidimo koja je tocno, pa da po tome ti damo linkove gdje ces skinuti drivere za nju

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:45 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel znas barem jel nvidia ili ati/amd? Ako znas odes na stranicu od njih i imas za skinut auto detect za karticu koji ce ti sam naci najnovije drivere

11 godina
neaktivan

saljem slike grafe

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

na njoj nista ne pise tako da nezznam

0 0 hvala 0
17 godina

Daj uslikaj malo onu naljepnicu iza jer se nista ne vidi procitati

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

eo ti pa promatraj

16 godina
odjavljen
RukiPro kaže...

eo ti pa promatraj

Pa lijepo ti pise koja je. Pitanje je jel' i sama ispravna, odnosno zasto se to dogodilo. Ili je i sama neispravna ili je doslo do kurslusa sa driverima od prosle...

17 godina

Znaci radeon 5670 

http://support.amd.com/en-us/download

ovdje su ti driveri pa izaberi za koje windowse ti treba, makar win7 bi odmah prepoznao koja je grafa

Evo drivera win7 64 koliko vidim da imas instalirano

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%207%20-%2064

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 17:32 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Skini ovo samo ce ti detektirati koja je grafa, koji win imas i koji driver ti treba http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 17:35 (ibme74).
11 godina
neaktivan

i dalje nezz sta ali hvala :D

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Znaci radeon 5670 

http://support.amd.com/en-us/download

ovdje su ti driveri pa izaberi za koje windowse ti treba, makar win7 bi odmah prepoznao koja je grafa

Da, ako je ispravna, ali, ako je na njoj na neki nacin otisao BIOS, tada ju ne moze prepoznati.

17 godina

Ocito da je prepoznaje jer mu daje sliku, ali mozda mu radi samo 2d mode, tj izgorila je i nije vise za upotrebu. Imao slucaj sa gtx 780ti 2d mode radi a 3d mode ne, tako da je samo za smece. ali svejedno prepoznaje koja je grafa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Ocito da je prepoznaje jer mu daje sliku, ali mozda mu radi samo 2d mode, tj izgorila je i nije vise za upotrebu. Imao slucaj sa gtx 780ti 2d mode radi a 3d mode ne, tako da je samo za smece. ali svejedno prepoznaje koja je grafa

Pa iz slika je ne prepoznaje - unknown. Mozda je instalira sa defaultnim driverima, kao sto i moju instalira tako dok mu ne stavim prave. Jedino sto bi mogao je napraviti instalaciju od nule, ako ima viska vremena. Ili odnijeti nekome tko se vise razumije. Upisivati u cmd dxdiag ce vjerojatno dati iste podatke kao sto je dobio.

17 godina

Ma po meni je ona otisla, ali moze instalirati drivere od hd5670 koje sam stavio i ako prepozna ok, da je skroz otisla nebi uopce bacala sliku, tko zna sta je sa njom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Ma po meni je ona otisla, ali moze instalirati drivere od hd5670 koje sam stavio i ako prepozna ok, da je skroz otisla nebi uopce bacala sliku, tko zna sta je sa njom

Mozda je sve u redu. Mozda je netko prtljao po BIOS-u graficke i dobro ju 'sredio'(sto se moze u vecini slucajeva popraviti), a mozda je jednostavno rikavela (ili vremenom, zbog ne bas kvalitetne izrade ili fizicko ostecenje, jer dovoljno je na krivom mjestu zagrebati malo i...).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice