Izbor graficke kartice - pomoc

poruka: 40
|
čitano: 8.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
pomoć hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imam konfu ati radeon hd 6770 1 gb ddr5,amd athlon x2 2.8 ghz,ram ddr2 4 gb, i za tu mi konfu treba napajanje jel ovo sta imam je pre slabo corsair cx v2 430w jel graf mi je sad gora nego moja stara  u igram mi je fsp drasticno mali manji nego rpiej a ova je grava duplo jaaca da nie botlenck pomozite molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: pomoć hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bum kaže...

imam konfu ati radeon hd 6770 1 gb ddr5,amd athlon x2 2.8 ghz,ram ddr2 4 gb, i za tu mi konfu treba napajanje jel ovo sta imam je pre slabo corsair cx v2 430w jel graf mi je sad gora nego moja stara  u igram mi je fsp drasticno mali manji nego rpiej a ova je grava duplo jaaca da nie botlenck pomozite molim vas

To napajanje koje imaš je i više nego dovoljno, nema šanse da ti ga komp temeljito optereti.

Problem ti je u nečemu drugom. Koji točno Athlon X2 je u pitanju?

Jednom kolegi s PCPlay foruma s Athlon II x2 240 grafa HD 5770 (isto što i HD 6770) što god da pokreće ne ide preko 70% zauzeća (procesor je bottleneck).

Jednom prijatelju s Athlon X2 4000+ grafa HD 5770 ne ide (kako kaže) preko 50%.

Za dobro iskorištavanje grafe tog ranga treba ili dobrano clockan Athlon II x2 (preko 3,5 GHz) ili bolje neki višejezgreni procesor (barem Athlon II x3).

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
Re: Izbor graficke kartice - pomoc

pozdrav ako imas taj procesor tesko da ce ti ispratiti grafu jace od 5770 ili 6770 ja imam Q 8300  2.5 GHz 5 giga rama i 5770 nemoze je stici grafu  u bettlefeild 3 na stock

iskoristenost grafe je bilo 89 % tek kad sam ga overcklovo na 3.15 tad grafa je iskoristena na 100% eto da znas a u drugim igrama je 100% Grafa iskoristea eto samo bettlefeild 3 tako radi

lisnjic
13 godina
neaktivan

pa koji bi moga proc kupit da iskoristi hd 6770 100% na tom napajanju??????????jel valja amd fx 4100i li neki slabiji (jeftiniji)

17 godina
Bum kaže...

pa koji bi moga proc kupit da iskoristi hd 6770 100% na tom napajanju??????????jel valja amd fx 4100i li neki slabiji (jeftiniji)

Athlon II x3 sasvim dovoljno.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

Jel se mogu igrat nove igrice na njoj...gta4,cod...i takve stvari

mj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer95 kaže...

Jel se mogu igrat nove igrice na njoj...gta4,cod...i takve stvari

Da

13 godina
neaktivan

Ovako- stara grafička (7600gs) mi baca artefakte (probat ću je ispeć ovih dana). Ako ne proradi koju graf. bi mi preporučili (samo nove)

Komp je skoro 6 god. star, prošle godine mjenjao matičnu- sad je as rock k10n78D (podržava AM2 i AM3 socket)

Napajanje staro

Model: LC- b400ATX
ATX12V
Version 1.3

AC I/P:
115V/230v-
10A/6A
60/50Hz

DC=O/P:
+3.3V +5V +12v +5VSB
  28A ...30A.. 20A ....2A 

....
  Max 400w for total combination

Od ovih jeftinih low grafički (oko 300kn)- koja je bolja 6450 ili gt 520?

I za malo ambiciozniji plan koji uključuje i mjenjanje ostalih komponenti

Ako bi kupovao ozbiljniju grafičku, do koliko bi smjela trošiti, s tim da ne planiram mjenjati napajanje, preveliki troškovi. Dal bi se vi usudili stavit 4850 na to napajanje. Ja čak nebi. Do koje koje potrošnje bi vi stavljali grafičku na takvo napajanje?

Na oko mi je pala 6670? Jel bi to išlo? Znam da je 7750 čak bolja i da još manje troši- al mi je preskupa

Tako nešt bi uzeo, pa bi krajem 8 mjeseca (kad ću imat neke love) kupio procesor i nakrko rama 4gb (vjerojatno oboje polovno uzeo- jer nema potrebe za quadovima i sl.). Sad imam jednojezgreni athlon 3500+ (AM2) i znam da bi to moro mjenjat

Što mislite koji bi amd-ov cpu bio minimalan za pokretanje 6670 kako treba bez bottlenecka?

I jel zna tko koliko dođe dostava za jednu grafičku iz protisa za npr. vinkovce (onaj kalkulator nešt neradi kako treba na stranicama overseasa)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 1:30 (klapna).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probaj nać hd 5770 rabljenu i phenom quad core si planiraj od procesora uzet ako nađeš jer s ovim procom nečeš na zelenu granu ni pod razno.

Dok budale imaju peneze, kramari tržiju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Protis dostavlja overseas expresom.

Cijene su jednake za cijelu hrv.

Odi na njihovu stranicu pa vidi, to ti ide po kilaži.

Ja sam za kompjuter kod njih platio dostavu 50 kn.

Adm ti ima besplatnu dostavu ako uzmeš preko 2000 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice