- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izašli su novi driveri 347.52
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Izašli su novi driveri 347.52
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
GeForce GTX 970-
1920x1080
• BioShock Infinite: up to 13%
• Assassin's Creed Unity: up to 12%
• GRID: Autosport: up to 12%
od mene
uglavnom za sad sam na single 970GTX dok ne izadje nova AMD linija
p.s hvala kolegi Igoru na susretljivosti , to se cijeni
od mene
uglavnom za sad sam na single 970GTX dok ne izadje nova AMD linija
p.s hvala kolegi Igoru na susretljivosti , to se cijeni
Jednu si prodo????A imas 4K ekran?
imam 4k telku ,vrtit ce s 1200p i DSR 2k meni dosta
Prodaj meni ovu drugu pa si kupi r9 280 ili nešto slično. Meni ne trza na 5K, a fali mi snage. :)
Šteta je što AMD nema karticu s više od jednim Displayportom. :(
Super, odem na control panel desni klik check for updates, baci me na nvidia experience, stisnem release highlights, zamrzne se sve i piše error da se mora zatvorit, stisnem ok zatvori se i sad nemogu uopće uć više. Niti nakon restarta. Sad moram brisat drivere i ponovo stavit ili samo experience taj?
Super, odem na control panel desni klik check for updates, baci me na nvidia experience, stisnem release highlights, zamrzne se sve i piše error da se mora zatvorit, stisnem ok zatvori se i sad nemogu uopće uć više. Niti nakon restarta. Sad moram brisat drivere i ponovo stavit ili samo experience taj?
Nisi jedini. To su ti Nvidia driveri. :)
Reinstaliraj drivere iznova. Pomoglo meni.
Instaliro sam samo experience, tj uninstall pa skinuo opet i instaliro, ljepo sve radi zavrti check update i pita ocu novi driver, i onda opet lupi error. Znači sad moram obrisat sve od nvidie u programs and features i skidat sve nanovo?
nista decki, prosla baba s kolacima, prodat ce on meni i drugu, idem na 3-way sli :P
Instaliro sam samo experience, tj uninstall pa skinuo opet i instaliro, ljepo sve radi zavrti check update i pita ocu novi driver, i onda opet lupi error. Znači sad moram obrisat sve od nvidie u programs and features i skidat sve nanovo?
Stavi driver (ručno skini s geforcea) i odaberu custom pa clean install. Rebootaj.
Znači ništa da ne brišem prije clean installa i reboota?
EDIT: Napravio sam bez brisanja ičega clean install i evo imam zadnji driver jer sam njega i instaliro al experience baca grešku i dalje. Hebiga, moja sreća jednostavno.
Koji je bolji power supply za GTX 970 http://www.edigital.hr/aktivna/cooler-master-600w-elite-power-black---rs600-acabm4-wb-napajanje-p363992.html
ili
http://www.telebit.hr/Jedinica-napajanja-Corsair-550W-VS-Series-VS550--ATX--120mm--PCIe-VGA-8p-2x--EPS--SATA-4x--Molex-4x--36mj--CP-9020097-EU/p/786513671.aspx
mislim da je MS industrial (po mogućnosti ga kupi u extreme digital)
#fulaositemu
Sta god da uzmes neces pogrijesiti, biraj ono sa vecom garancijom.

Ja bi mu rekao da koje god napajanje uzme u edigitalu, da je pogrijesio ;)
Ja bi mu rekao da koje god napajanje uzme u edigitalu, da je pogrijesio ;)
Najgora moguca firma,imao sam sa njima jednu kupovinu i vise nikada :))
Pa probao sam 2 komada 290X što je čak i brže od jedne 295X (oboje su dvije kartice zapravo). To je isto u praksi kao dvije 970. Razlike su beznačajne, odnosno, nedovoljno velike da bude bitno.
Ako je 380X zaista dobra kako se očekuje, dvije takve će biti 4/5K ready.
Informacije o 380X koje sam imao prilike da vidim se međusobno jako razlikuju, mislim da im je svima pouzdanost dosta niska.
Informacije o 380X koje sam imao prilike da vidim se međusobno jako razlikuju, mislim da im je svima pouzdanost dosta niska.
Muko matere jos nisu ni ugledale svitlo dana a vec su nepouzdane ?!

Ja ne znam kako vi uspjevate dobiti tako dobre performanse u igrama sa gtx 970.
FC3, sve na max, 1080p, bez AA i na nekim mjestima pada na 45 framea.
A ako uključim AA na 4x ili 8x, onda pada na nekih 30 framea.
Muko matere jos nisu ni ugledale svitlo dana a vec su nepouzdane ?!
hehe, što ti je ptsp...
čovjek je mislio na nepouzdanost informacija, ne grafi

Mozda da OC procesor na bar 4.5. Jer meni FC4 radi duplo bolje nego tebi FC3?! Nemam pojima al ovo ti je stvarno slabo. Ja inace imam msi gaming 970 i i5 na 4.5. Kad OC jos i grafu sve leti...
Pa probao sam 2 komada 290X što je čak i brže od jedne 295X (oboje su dvije kartice zapravo). To je isto u praksi kao dvije 970. Razlike su beznačajne, odnosno, nedovoljno velike da bude bitno.
Opet skroz drugačije vijesti? Evo detaljnije.. http://videocardz.com/54858/amd-radeon-300-series-speculation-395x2-bermuda-390x-fiji-and-380x-grenada
Svašta...
Glasine...vijesti.....razlika.
Mozda da OC procesor na bar 4.5. Jer meni FC4 radi duplo bolje nego tebi FC3?! Nemam pojima al ovo ti je stvarno slabo. Ja inace imam msi gaming 970 i i5 na 4.5. Kad OC jos i grafu sve leti...
Mislim da nije do procesora pošto ja imam i5 4460 i g1 gaming gtx 970 i FC4 leti od 50 do 115 fpsa bez OC-a grafičke.