e koliko je neka granica max temperature grafičke...npr kurim svoju gigabyte 770 4gb na 1300/1900 i to sa 1.2120v i max temp koju sam vidio je 78...pa čisto da pitam do koliko se tolerira
e i btw jel asic quality 95,3 dobro ili loše?
Imas asic quality 95,3? Nije lose, zato i ide na 1300MHz. Ide li memorija iznad 1900MHz?

, cijela serija 7xx je kvalitetno napravljena i rezultat je ocigledan ako pratis hw i njegove mogucnosti kod oc u trenutnoj seriji naspram stare 6xx koja se nije proslavila(a to se vidi i po asic quality ocijeni)!
LP
. Zato su mu temperature "velike". Lightning ima jedan od boljih hladnjaka ako ne i top (što se tiče 770ki). Gledao sam neki review gdje su odvrtili furmark na 15minuta sa 45C top, nešto tako. Ugl. ostao sam 

ja bi tu gruno jos jednu gtx pa di pukne prvo...mozda jos koji hard za svaki slucaj! taj xfx je izdan davne 2011 i kao takav nije namjenjen danasnjim grafama(pogotovo ne nekim mid-high-end-u) u sto si se uvijerio i sam, samo pogledavsi koje prikljucke ima na sebi!
neznam dali znas racunati no ocigledno i ne bas jer moj i7 u full loadu trosi 55w + 115w gpu...kazes relativno slicno?=?