GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 210.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTX 7XX Club
rjanko kaže...

e koliko je neka granica max temperature grafičke...npr kurim svoju gigabyte 770 4gb na 1300/1900 i to sa 1.2120v  i max temp koju sam vidio je 78...pa čisto da pitam do koliko se tolerira

e i btw jel asic quality 95,3 dobro ili loše?

Imas asic quality 95,3? Nije lose, zato i ide na 1300MHz. Ide li memorija iznad 1900MHz? 

12 godina
odjavljen
rjanko kaže...

e koliko je neka granica max temperature grafičke...npr kurim svoju gigabyte 770 4gb na 1300/1900 i to sa 1.2120v  i max temp koju sam vidio je 78...pa čisto da pitam do koliko se tolerira

e i btw jel asic quality 95,3 dobro ili loše?

Oličan asic score. Rijetko viđam iznad 90. Meni su 82.x i 83.x. Temperatura mi se čini nešto viša. Nije problematična al pojačaj malo fan profil i to ide dosta niže. Meni u sliju nije došla na 70 još uvijek, a sa fps lockom na 70ak fpsa, gornja (gigina) ne prelazi 60.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
13 godina
GTX 7XX Club

Hmm.. ne znam kak da pitam sto je asic qualitya da ne ispadnem bedast :)

Google pronalazi samo testove, a ne i program.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gpu-z-asic-quality/178602.aspx

lp{#}

Intel Core™ i7-4770S inside
13 godina
Stjepanj kaže...
CyberDemonVZ kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gpu-z-asic-quality/178602.aspx

lp{#}

Haha, a ko drugi {#}

Fala!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
GTX 7XX Club

Moja je 91. Izgleda da dobre komponente idu u 4GB verzije.

Ili ih program krivo ocitava {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 18:49 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Moja je 91. Izgleda da dobre komponente idu u 4GB verzije.

Ili ih program krivo ocitava {#}

neocitava program nista krivo{#}, cijela serija 7xx je kvalitetno napravljena i rezultat je ocigledan ako pratis hw i njegove mogucnosti kod oc u trenutnoj seriji naspram stare 6xx koja se nije proslavila(a to se vidi i po asic quality ocijeni)!{#}LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 19:00 (Stjepanj).
12 godina
GTX 7XX Club

Meni pokazuje 78,3% quality! 

Btw vidim da pricate gore o Clockanju, Tempreaturi te voltazi...

Ja sam napokon nasao perfektan OC, sa odlicnim GPU usageom...

1) Overclock- 1293/2029 to su mi  24/7 postavke jer sam primjetio da mi tako igre najbolje rade a GPU usage mi se bolje ponasa neko na ostalim OC-evima

2) Overclock- 1303/1978 isto tako radi stabilno u igrama i benchevima al GPU usage nesto losiji nego kod 1293/2029 OC-a

Benchmark 3DMARK11, 3DMARK13 mi prolazi sa postavkama: 1333/2029 , al u igrama se crasha! Nije stabilno...

Znaci koristim 1293/2029 u igrama, max temp 71C sa FAN speedom max: 92%...

E mene sad zanima ako mi tko moze pomoc po pitanju voltaze jer bas i ne razumijem...dal je sve ovo u granicama normale? Odnosno dal su mozda voltaze previsoke?

-VDDC max: 1.291 V

-12V   max: 12.09 V

-VDDXC POWER max: 90.5W

-VRM temperature max: 8 C

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 19:27 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Meni pokazuje 78,3% quality! 

Btw vidim da pricate gore o Clockanju, Tempreaturi te voltazi...

Ja sam napokon nasao perfektan OC, sa odlicnim GPU usageom...

1) Overclock- 1293/2029 to su mi  24/7 postavke jer sam primjetio da mi tako igre najbolje rade a GPU usage mi se bolje ponasa neko na ostalim OC-evima

2) Overclock- 1303/1978 isto tako radi stabilno u igrama i benchevima al GPU usage nesto losiji nego kod 1293/2029 OC-a

Benchmark 3DMARK11, 3DMARK13 mi prolazi sa postavkama: 1333/2029 , al u igrama se crasha! Nije stabilno...

Znaci koristim 1293/2029 u igrama, max temp 71C sa FAN speedom max: 92%...

E mene sad zanima ako mi tko moze pomoc po pitanju voltaze jer bas i ne razumijem...dal je sve ovo u granicama normale? Odnosno dal su mozda voltaze previsoke?

-VDDC max: 1.291 V

-12V   max: 12.09 V

-VDDXC POWER max: 90.5W

-VRM temperature max: 8 C

Ma napon je previsok za zracni cooler! Ide to na 1280-1300MHz uz 1.21V.

12 godina
odjavljen
Almin94 kaže..

Ma napon je previsok za zracni cooler! Ide to na 1280-1300MHz uz 1.21V.

Točno tako{#}. Zato su mu temperature "velike". Lightning ima jedan od boljih hladnjaka ako ne i top (što se tiče 770ki). Gledao sam neki review gdje su odvrtili furmark na 15minuta sa 45C top, nešto tako. Ugl. ostao sam {#}

Usput, bf4 sa novim driverima mi na sliu radi stabilnije, jako malo dropova u usageu. I kao da je bneck nestao. Doduše zaigrao sam 32p mapu al cpu usage nije prešao 60% a fps rijetko padne ispod 80, sa lockom na 70 se nije pomakao, a temp 55C top kartica, ice cold  {#}

Iako sad razumijem priču oko 1x jači gpu>2x slabije jer ima zezancije oko profila, bitova za sli, drivera. Al onome kome nije problem kopat malo po netu, rješenje se uglavnom relativno brzo nađe dok god nvidia štanca nove drivere i profile. Kome se neda zezat oko toga, nek radije uzme neku karticu iz višeg segmenta (290/x ili 780/ti), ali onim tvrdokornijim - topla preporuka za sli.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
12 godina
GTX 7XX Club

Koji vam je power limit (%) na 1280-1300Mhz? 106 ili 109?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

koja zvjer je ova gtx770.. u vecini slucajeva gotovo duplo brza od bivse gtx660

i ovaj palit jetstream hladnjak je stvarno dobar sto se tice buke - mislim da je tisi i od gigabytovog windforcea..

nimalo mi nije zao kupovine

btw 450W (iako ima samo 6pin izlaz, pa je malo jebada oko grafickih sa 6+8pin konfiguracijom) napajanje uspjesno drzi 4 HDDa, i5, gtx770 i svu periferiju bez beda {#}

Moj PC  
1 3 hvala 1
13 godina
Fanu kaže...
btw 450W (iako ima samo 6pin izlaz, pa je malo jebada oko grafickih sa 6+8pin konfiguracijom) napajanje uspjesno drzi 4 HDDa, i5, gtx770 i svu periferiju bez beda {#}

Nadam se da znas da se nikad nije za igrati na srecu s napajanjima {#}

15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Fanu kaže...

Daleko je to od igre na srecu posto mu proc jako malo trosi...

13 godina
protjeran
ansha kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Fanu kaže...

kolega nema tu srece kad rikne nesto, 77w cpu, 240w gpu(kad je na 100%) = 317w a ovo xfx daje max 409w...{#} ja bi tu gruno jos jednu gtx pa di pukne prvo...mozda jos koji hard za svaki slucaj! taj xfx je izdan davne 2011 i kao takav nije namjenjen danasnjim grafama(pogotovo ne nekim mid-high-end-u) u sto si se uvijerio i sam, samo pogledavsi koje prikljucke ima na sebi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:06 (Stjepanj).
15 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Koji vam je power limit (%) na 1280-1300Mhz? 106 ili 109?

Power Limit postavis na max, grafa ce uzimati koliko joj treba. Javi rezultate overclocka. ;)

12 godina
Stjepanj kaže...
ansha kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Fanu kaže...

kolega nema tu srece kad rikne nesto, 77w cpu, 240w gpu(kad je na 100%) = 317w a ovo xfx daje max 409w...{#} ja bi tu gruno jos jednu gtx pa di pukne prvo...mozda jos koji hard za svaki slucaj! taj xfx je izdan davne 2011 i kao takav nije namjenjen danasnjim grafama(pogotovo ne nekim mid-high-end-u) u sto si se uvijerio i sam, samo pogledavsi koje prikljucke ima na sebi!

sefe imas slabije napajanje od mene koje pogoni relativno slicni setup sto se tice wataze

13 godina
protjeran
GTX 7XX Club

šegtre moj{#} neznam dali znas racunati no ocigledno i ne bas jer moj i7 u full loadu trosi 55w + 115w gpu...kazes relativno slicno?=?{#} ja ti ne pametujem, samo ukazujem na trenutno stanje tvog setupa! LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

i5-3470 @ 4.0 Ghz + GTX 770, u isto vrijeme uključen Prime95 i Furmark. Max load 383W a to su najekstremniji testovi, kod igranja nisam vidio još da je prošlo 280W. Samo neki orijentir ako nekoga zanima.

Moj PC  
10 0 hvala 9
12 godina
GTX 7XX Club

http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_770_Jet_Stream/25.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_770_jetstream_review,23.html

"Mind you that our measurements show that the card is just under 200 Watts of power consumption mostly (under stress)."

mislim znam da sam na knap sa napajanjem, ali nista ne OCam niti pokrecem benchmarkove koji stressaju cijeli sistem na 100%..

i jos sam bio pitao na ovom forumu prije kupovine gtx770 hoce li biti dovoljno napajanje i svi su mi rekli bez problema da ce raditi (cak i sa r8 280x)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo kupiio MSI GTX 760 OC i grafa ko grafa je super, haldanjak je stvarno odličan jer se garfa uopće ne čuje u gamingu ali uopće. E sad, zeza me clockanje jel sam izgleda potrefio bezvezni primjerak ili me možda zezaju ovi najnoviji driveri. Memorija se clocka očajno, sad sam na 6.3Ghz a izgleda da neće više dok po netu manje vše dobar dio ljudi uredno udara oko 7.0Ghz. Chip je u boost modu na 1254Mhz a clcokan na 1135Mhz base takoda je to otprilike neki prosjek. Kako vi stojite sa memorijama ??

12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

Ne znam što si očekivao od core oc-a al taj boost clock je jako solidan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Memorija me zeza ali mi se sada čini da zezaju driveri u biti.

14 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Pozdrav.

Evo i mene u klubu. MSI GTX 760 Gaming 2GB. Malo testirao na onom Haven Benchmarku 4.0, ventilator necujan, temp ne prelazi 62C...

ASIC Quality 73.7.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

posjedujem MSI GTX760 OC TF i nekako mi je nejasno kako kolegama itomic009Bakaluar  je hladnjak necujan, a meni cim upalim igru, cujem ga za za 200% vise nego sa prijasnjom karticom (HD7870 ghz edition sapphire) ??

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

U idleu je ventilator na 27%, a na max opterecenju dodje do 35%. Kakav ti je ostatak sistema, imas li prozracno kuciste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

sve temp su dobre. kuciste FD DEFINE R4. kablovi slozeni savrseno. sve iza ploce!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Bacelj kaže...

posjedujem MSI GTX760 OC TF i nekako mi je nejasno kako kolegama itomic009Bakaluar  je hladnjak necujan, a meni cim upalim igru, cujem ga za za 200% vise nego sa prijasnjom karticom (HD7870 ghz edition sapphire) ??

Ne znam kako ti može tf4 bit toliko glasan. Nemaš tolerancije prema buci xD... Valjda ovisi na koju buku si se navikao sa prijašnjom grafom. Meni je tf4 toliko tih naspram stare 5870 referentne da ga bez problema vrtim na 70% na 60temp i uzivam u "tišini" xD. 

Na koliko posto ti se vrti fan kad postane "nepodnošljiv"? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 23:55 (eywa33).
14 godina
Bacelj kaže...

sve temp su dobre. kuciste FD DEFINE R4. kablovi slozeni savrseno. sve iza ploce!

99% nije ventilator grafičke.
Ako je sve u redu s grafičkom, naravno.

Provjeri ostale ventilatore. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
Almin94 kaže...

Power Limit postavis na max, grafa ce uzimati koliko joj treba. Javi rezultate overclocka. ;)

Evo Almine, napravio sam neke testove. (Mjereno sa GPU-Z), OVERCLOCK postavke su: 1280/2003

Stock voltaza na postavkama 1072/1753 krece se: 

VDDC: AVG:1.092 V   MAX:1.199 V

Temp: AVG:45 C      MAX:58 C

3DMARK11: 

Overclock postavke:

VDDC: AVG: 1.171 V  Max:1.273 V

Temp: AVG:52C      Max:66C

Metro LL

Overclock postavke:

VDDC-   AVG: 1.228 V     MAX:1.273 V

Temp-   AVG:60  C        MAX:67 C

3DMARK 13:

Overclock postavke:

VDDC-AVG: 1.156 V     MAX:1.273 V

Temp-AVG: 54C      MAX:69C

BF4

Overclock postavke:

VDDC-   AVG: 1.225 V   mAX: 1.271 V

Temp-   AVG: 61 C     Max: 68 C

To je ta voltaza sto se 1280Mhz tice, ispod neide...

A sto se 3DMARK13 tice, osobni rekod je 7578 , odnosno Graphics Score: 9046

Link:Score

1280/2003 1280/2003
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 11:55 (Sandro HR Zagorje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice