GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran

NVIDIA and AMD announce Computex press conferences šuška se da bi mogao biti predstavljen novi Titan od Volte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Lucidius kaže...

NVIDIA and AMD announce Computex press conferences šuška se da bi mogao biti predstavljen novi Titan od Volte.

Sve se, kolko vidim na Nvidia siteu, vrti oko AI, hdr gaming na gtx1080ti i sl. Teško da će predstaviti išta od novih čipova. Videocardz koji si linkao ne tvrdi ništa o tome, dok wccftech pak da. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina

dobar rivju, vidim malo testova ima na yt-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...

Sve se, kolko vidim na Nvidia siteu, vrti oko AI, hdr gaming na gtx1080ti i sl. Teško da će predstaviti išta od novih čipova. Videocardz koji si linkao ne tvrdi ništa o tome, dok wccftech pak da. 

Po forumima takoder kruze glasine, a nedavno je procurila i slika titana u kompu skupa sa clanskom iskaznicom i slikom zapolenika od Nvidie.

16 godina
odjavljen

Šanse su jako male do nikakve da se već sad predstavi Titan Xv.

Nope.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mislis titan XV 

Xv ce doc tek nakon 2080Ti..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

nema sanse da predstave novi titan tako brzo s obzirom da ovaj zadnji na trzistu nije ni 2mj

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Fanu kaže...

nema sanse da predstave novi titan tako brzo s obzirom da ovaj zadnji na trzistu nije ni 2mj

Kako ne, koliko je Titan Xp stariji od 2. Titan X ?

Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra u tolikoj mjeri da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.
13 godina
Tonči kaže...

Sanse za novi titan su moguce jer ni ovaj titan nije full chip, bilo je spekulacije na tu temu dosta, cak i onaj skot je o tome pricao

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 11:20 (chaselol).
12 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
Fanu kaže...

Kako ne, koliko je Titan Xp stariji od 2. Titan X ?

8 mjeseci, zapravo.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Sanse za novi titan su moguce jer ni ovaj titan nije full chip, bilo je spekulacije na tu temu dosta, cak i onaj skot je o tome pricao

Ne znam na što misliš, ali trenutni Titan Xp je puni čip, najviše što Pascal može. I na tržištu je manje od dva mjeseca. Volta Titan neće prije jeseni. Ako najave Voltu za ljeto, to će značiti da su vrlo brzo ubili 1080Ti i Titan Xp jer je Vega puno jača nego smo mislili (razina Titana Xp ili jača).

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 11:22 (Tonči).
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ne znam na što misliš, ali trenutni Titan Xp je puni čip, najviše što Pascal može. I na tržištu je manje od dva mjeseca. Volta Titan neće prije jeseni. Ako najave Voltu za ljeto, to će značiti da su vrlo brzo ubili 1080Ti i Titan Xp jer je Vega puno jača nego smo mislili (razina Titana Xp ili jača).

Stvarno? To je super. Samo, odakle info?

16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Huh?

Nope.
13 godina
protjeran
Tko bogohuli u nvidia temi o nekoj kartici koja je kakti jaca od najjace nvidie?😎lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Huh?

Šta "huh"? Pitanje je jasno. 

jer je Vega puno jača nego smo mislili (razina Titana Xp ili jača). - dakle, odakle ti ovo?

9 godina
protjeran

Pa ako ce biti predstavljen ne znaci da ce odma izac, mogu ga najavit za 10 mjesec i rec specifikacije, ali i ja osobno sumnjam u to, samo prenosim glasine... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Tonči kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

jer je Vega puno jača nego smo mislili (razina Titana Xp ili jača). - dakle, odakle ti ovo?

Obojat ću ti...

Lucidius kaže...

Pa ako ce biti predstavljen ne znaci da ce odma izac, mogu ga najavit za 10 mjesec i rec specifikacije, ali i ja osobno sumnjam u to, samo prenosim glasine... 

A NV se dosad nije toliko razbacivala tako ranim najavama. To samo AMD najavi karticu za tri godine kasnije. NV obično najavi i to je to, skorašnja dostupnost. Bilo bi jako čudno da izbace čak i Titan Voltu prije listopada. Nije nemoguće, ali tehnički bi to bilo natezanje s još ranim procesom. Osim ako neće izbaciti samo ogroman 5120-core čip na identičnom  procesu i arhitekturi i nazvati ga Volta. A i toliki čip (ako se dobro sjećam ~800mm) je strašno skup...

Nope.
9 godina
protjeran

MSI GeForce GTX 1080 Ti LIGHTNING Z pictured napokon i gromoviti model u ponudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Hahaha... Ne čitam, na poslu sam. A šta misliš da Nvidia inače ima uvid u performanse suprotnog tabora prije launcha i najave? I obratno... Sve i da znaju, nisam siguran da bi bili spremni tako brzo odgovoriti.

12 godina

3 8-pin konektora? retardacija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Hahaha... Ne čitam, na poslu sam. A šta misliš da Nvidia inače ima uvid u performanse suprotnog tabora prije launcha i najave? I obratno... Sve i da znaju, nisam siguran da bi bili spremni tako brzo odgovoriti.

A čuj, poznajem ljude koji imaju pristup inženjerskim primjercima kartica, procesora i sl. Ne vidim razlog zašto se toga ne bi dočepao netko u konkurentskom taboru. :) Misliš da su svi AIB partneri lojalni toliko da neće procuriti: "Vega je [ovoliko] brza."? :) 

Fanu kaže...

3 8-pin konektora? retardacija.

Lako za to, ali sve ove kartice opet lupaju isti 2.0/2.1 zid kao i FE i druge. Malo smiješno sada s Boostom 3.0.

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 13:42 (Tonči).
10 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

MSI GeForce GTX 1080 Ti LIGHTNING Z pictured napokon i gromoviti model u ponudi 

Isti dizajner radi za Asus, Zotac a sad i za MSI.

Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra u tolikoj mjeri da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.
12 godina
neaktivan
Rei Ayanami kaže...

Uskoro i meni stize EVGA 1080Ti SC2 samo da UPS se sjeti dostaviti...nadam se kroz dan dva da ce doci...

Znam kako ti je ja čekam DHL i HR poštu,javi kad stigne 

8 godina
neaktivan
Pozdrav,
Kolika je razlika izmedu GTX 1060 3gb i 1060 od 6gb, da li se isplati dati 200kn vise za verziju od 6gb?
Hvala.

1 0 hvala 0
17 godina

Isplati se radi vise vrama jer sve vise igara trazi veci ram

6 je f-proof tako da za 200kn vise si siguran da nece pofalit

Pa i na fhd-u kad se sve odfrlji na max 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Naravno, obavezno na 6GB, pogotovo ako je razlika u cijeni tako malena 

Nije razlika samo u vramu vec 6GB model ima i vise jezgri, 1060 3GB je dobar markentinski trik sa ostavljanjem 1060 imena, to bi u stvari trebala biti 1050ti kartica, ili su 6GB model trebali nazvati 1060ti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 14:29 (Lucidius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

EVGA ima nevjerojatno efikasne hladnjake, svaka čast na takvom dizajnu!

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

pa nisu svi tako dobri! neistice se evga nista vise od ostalih, vecina proizvodaca ima svoje top modele, problem je jedino u cijeni kod doticnih modela!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Jakovp kaže...

pa nisu svi tako dobri! neistice se evga nista vise od ostalih, vecina proizvodaca ima svoje top modele, problem je jedino u cijeni kod doticnih modela!lp

Mae... Što se tiče pascala, stvarno je najbitniji dio kartice - hladnjak. Fazne regulacije, napajanje i sve ostale điđe na pcb-u su prilično dobre na svakom modelu, pa čak i FE ima sasvim pristojni pcb te se na kraju sve svede koliko je dobro hlađenje. Tako da stvarno nema svrhe pljucati 30% više para za ovakve top modele, jer će uglavnom moći imati isti takt kao i najobičniji FE model. Samo što će FE teže održavati takt radi hlađenja, ali gotovo svaki drugi model neće imati problema držati takt na recimo 2000mhz. 

Ove kingpin i lightning su kartice za ln2... Inače ne vidim svrhu davat toliko više para. Radije kupim referentnjaču i nabacim vodenjaka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice