Tako da preporučam svim vlasnicima ATi kartica da skinu nove drivere. Novi driveri su meni donijeli veću stabilnost, manje flickeringa u nekim situacijama i brzinu. U Crysisu sam dobio čak 7 FPS-a ili 12% što je ogromno povećanje. U nekim igrama i situacijama radi se i o 15%.
Catalyst 8.3 vani od jučer
- poruka: 15
- |
- čitano: 1.721
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u odlično vidim da ima nekih novosti i poboljšanja za dx9 kartice
Nemoj sr*t! Odma skidam. :D
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
I nema više točkice u gornjem lijevom kantunu.
@psihich
al kolko vidim za 3850 swe ostalo isto muhahahah :D
@psihich
al kolko vidim za 3850 swe ostalo isto muhahahah :D
HD3850 512 Mb OC
Sorry, you have insufficient access.
Bas i ne mogu otvorit taj tvoj link ;)
Meni ovaj radi...
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_83_release_notes.html
Edit: hmm...sad mi radi i tvoj...tj. isti su linkovi...ocito ne mozes otvoriti link dok sam ne zatrazis skidanje drivera ;)
Nego u vezi tih novih drivera catalyst 8.3.
Kupio ja ati 3870 x2 i vrtio ih na driverima koji su došli s njom ( catalyst 8.1 ) i dobivao u 3dmarku06 ok 14 500 bodova . Isprobavo sam i neke igre i radila je super.Kad sam stavio nove catalyste 8.3 nisam primjetio nikakva poboljšanja ali se kartica usporila . Na 3dmarku 06 dobi ja 9000 bodova a u nekim situacijama padali frameovi i do 4 fps-a - nemreš vjerovat.
Mene sada zanima ima li još netko takvih problema i u čemu je ustvari caka - mislio sam da su optimizirali drivere baš za 3870x2 ali nešto tu ne štima.
Možda neki patch ili nešto.
Hvala na pomoći.
Mozda vrtis neki tezi test na 3D marku, mozda s AA il na vecoj rezi il nes...
Stvarno je smijesno da s tom karticom dobis 9k na 3DMark6 na defaultu.
HD3850 512 Mb OC
Ta kartica pegla od 14400 do 18000 ovisno o procesoru i sreći :)
9000 je komedija i nešto nije u redu.
8.3 kod nekih stvara probleme.
Pa nemreš vjerovat to mi se i jučer dogodilo.Sada se pokušavam vratiti na stare drivere 8.1 i totalna blokada.Windowsi javljaju neki fatal error dll i to je to.Ne gine mi format po 3 put.Očito nešto ne valja.Probo sam samo drivere 8.3 instalirati ,ali i cijeli paket s ccc-om i ništa.
Ma vrtim na 1280x1024 bez ičega i katastrofa.Ne znam da li je problem u driverima ili kartici. Kartica očito nije kada na driverima 8.1 radi bez bada.Dobro u assasinu malo zna trzati ali super je inače.Nadao sam se još boljem rezultatu jer rekli su za 8.3 da je optimiziran baš za 3870x2 zato mi ništa nije jasno.
Možda bios kartice?
Ta kartica pegla od 14400 do 18000 ovisno o procesoru i sreći :)
9000 je komedija i nešto nije u redu.
8.3 kod nekih stvara probleme.
Instalirao ih i ja i eto nezgoda:
- Crysis- corrupted save games!!!!!!!!!!! Hvala Bogu kaj sam ih 2 dana prije kopirao!
- The Club- crni ekran koji traje, traje i traje do RESET
-Collin Mcrae Dirt- corrupted save games!!!!!
Ostalo dobro,a 3d06 bolji!