ma ne dobre sam volje pa zajebavam malo a i nema me vise cesto u topicu od kada rokam po PRO i VR-u pa malo provociram
pogotovo gosn Stepanja nista osobno
a moze da sam poludio od VR-a isto
ma ne dobre sam volje pa zajebavam malo a i nema me vise cesto u topicu od kada rokam po PRO i VR-u pa malo provociram
pogotovo gosn Stepanja nista osobno
a moze da sam poludio od VR-a isto
Čini se da je u pitanju malo više od petice.
Anyway, kad se detaljno pogleda video (ili pročita na redditu) stvarno se može pronaći puno genijalnih malih stvari. Ovaj put su pogodili sa marketingom, samo se nadam da je i proizvod jednako dobar ili bolji.
AMD se pravi važan :P
Ovo u zelenom aludira na nVidia-u " Upozorenje - loša-jadna Volta"
Evo nešto i sa Techpowerup-a
An ominously named website ve.ga surfaced on the web, pointing to the placeholder of a website AMD dedicated to its upcoming "Vega" GPU architecture. This placeholder has a word-cloud (or tag cloud), which is a 3D spacial clump of keywords/tags sorted by popularity. The words in this word-cloud could spell out key features of the "Vega" architecture, which AMD is expected to unveil later this week.
Here's what we make of these keywords:
Spominju se i najavljuju stvarno zanimljive tehnologije i novosti u zadnje vrijeme od strane amda. Nova godina bi trebala biti uzbudljiva i zbilja se nadam da će kupci prepoznati amdove napore te im uzvratiti povjerenjem.
za sada zen+vega idealna konbinacija
zaa sada zen+vega idealna koonbinacija
To cemo moci rec tek kad budemo znali cijene...
ti nisi kompetentan pricat o bilo cemu vrati se u svoj nv brlog fanboy-u
ti nisi kompetentan pricat o bilo cemu vrati se u svoj nv brlog
Titov brlog.
ti nisi kompetentan pricat o bilo cemu vrati se u svoj nv brlog fanboy-u
Ti si dekintirao na Fury-ima tako da ni ti nemas sta komentirat novi hardware jer si ga ne mozes priustit
uvije isti prezvakan argument...dete jel ti lakse
a vidim da ne citas kako sam ttenutno na ps vr konbi
te moj f-x odradjue posao kak spada l.p zelenko
uvije isti prezvakan argument...dete jel ti lakse
a vidim da ne citas kako sam ttrenutno na ps vr konbi...
Pa svaki novi amd-ov hardverski launch je potencijalna kataklizma za tvoj kucni budzet. Unistit ce te amd sinko
nece a vega je vec u ps-u
nisam fanboy ko ti nv,amd nije bitno
nece a vega je vec u ps-u
nisam fanboy ko ti nv,amd nije bitno
Ja bar cuvam kucni budzet, 3k kn je meni max-maxeva sta cu dati za graficku..
ljepo za tebe
Znači imam xfx rx 480 8gb uparenu sa i5 2500k na 4.4ghz i na bf1 imam gpu usage dropove nekad manje nekad više. Pa sada me zanima koliko je to normalno? Dali je problem u igri ili je cpu bottleneck? Reza je 1080p i imam 16gb ram-a.
hvala
Znači imam xfx rx 480 8gb uparenu sa i5 2500k na 4.4ghz i na bf1 imam gpu usage dropove nekad manje nekad više. Pa sada me zanima koliko je to normalno? Dali je problem u igri ili je cpu bottleneck? Reza je 1080p i imam 16gb ram-a.
hvala
A moguce je da je malo procesoru ali opet kad pogledas ipak je to amd a oni su uvjek imali problema sa tim ogromni frame dropom samo iz tog razloga moja sljedeca kartica ce biti nvidia.
hvala
Vrlo lako do same igre, nivoa detalja ali igra je veoma gladna CPU snage pogotovo MP tako da te to ne cudi apsolutno, komentar iznad nema veze sa tvojim slucajem.
hvala
Vrlo lako do same igre, nivoa detalja ali igra je veoma gladna CPU snage pogotovo MP tako da te to ne cudi apsolutno, komentar iznad nema veze sa tvojim slucajem.
Rx 480 jest gladna ali inace amd ima taj problem od pamtivijeka u bilo kojem naslovu.A i sami driveri ako imas zadnju verziju su velika banana za bf1
Svi imaju GPU usage dropove u BF 1 MP zanemari ukoliko ti je fps dobar.
ti sigurno imas...svi? lol daj molim te
Gotovo svi na bar jednoj mapi imaju problem sa GPU dropom... Mozda ako uzmes top CPU i mid GPU ce bit 100% cijelo vrijeme na svakoj mapi... al ok, necu se ponavljat s tim.
Nije samo bf1 upitan nego ima puno više naslova gdje Amd ima taj problem čak i dok su bili pod imenom ati.Eto da sad ne bude da nešto pljujem po amd-u imaš benchmarkove pa pogledaj max mini sve će ti biti jasno.Nisam reko da Nvidia nema ima i ona ali kad pogledaš i usporedis dvije grafičke koje su u istom rangu onda ti bude sve jasno kolika je razlika.
Nije samo bf1 upitan nego ima puno više naslova gdje Amd ima taj problem čak i dok su bili pod imenom ati.Eto da sad ne bude da nešto pljujem po amd-u imaš benchmarkove pa pogledaj max mini sve će ti biti jasno.Nisam reko da Nvidia nema ima i ona ali kad pogledaš i usporedis dvije grafičke koje su u istom rangu onda ti bude sve jasno kolika je razlika.
di cu pogledat?znas kako se rece pics or it didnt happen.ma nezanima me ustvari, nemoguce je da par razlicitih amd ahritektura ima isti problem bez obzira sta ih ista firma radi, obićni si fanboj.
di cu pogledat?znas kako se rece pics or it didnt happen.ma nezanima me ustvari, nemoguce je da par razlicitih amd ahritektura ima isti problem bez obzira sta ih ista firma radi, obićni si fanboj.
po cemu ti zakljucujes da sam ja fanboy ja samo govorim ono sto vidim u u benchmark testovima
Evo pogle si gore dva videa ali pazi da ne dobiješ infarkt
Svi imaju probleme s frame dropovima, gadnim usporavanjem na nekim dijelovima nekih mapa i u nekim partijama, ništa specifično za AMD.