Po meni se isplati, ali samo ako si u gubitku 0-300kn, ne vise od toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi isplati li se zamjenit gtx 970 inno3d ichill za rx 480?Cekam da izadje powercolor devil model koji mi je dobrano zapeo za oko.
Pa racunaj da mi na 970 nemamo async i da naprimjer Quantum Break nikad nece radit kako treba na nasim grafama....
Po meni se isplati, ali samo ako si u gubitku 0-300kn, ne vise od toga.
Koristim ju oko 7 mj. i platih ju 2900kn.A ako ju uspijem prodati za 2000kn bice dobro.A ne racunam da ce rx 480 biti minimalno oko 2500 kn.Znaci papren gubitak
Ljudi isplati li se zamjenit gtx 970 inno3d ichill za rx 480?Cekam da izadje powercolor devil model koji mi je dobrano zapeo za oko.
Pa racunaj da mi na 970 nemamo async i da naprimjer Quantum Break nikad nece radit kako treba na nasim grafama....
Da,gledajuci na dx12 igre bio bi to pametan upgrade
Nemoj nist mijenjat i uzivaj u grafi. Kad osjetis da to vise nije to mijenjaj.
Smatram budalastim mijenjat GTX970 za RX480. Bacanje para bez veze za graficku slicnih performansi, bez obzira na ikakav potencijalan upgrade.
S druge strane, mozda je mojoj HD5850 referentnjaci doslo vrijeme za mirovinu :) samo da izadu te nereferentne
Ako uz minornu doplatu dobijes dodatne 3 godine garancije, sto da ne :)
Plus dx12
P.S. quantum break vrijedi odigrati zaista, Remedy je napravio dobru igru :) Ali i drugi dx12 naslovi su tu a neki tek dolaze.

GTX 970 se mijenja za 480ku samo ako je utopiš nekom nesretniku za barem 2200-2300 kuna, ali radije igraj loto veće su šanse. Vrijeme za prodaju 970ki je prošlo...
Tema za time spy benčeve
http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/3dmark-time-spy-dx12-benchmark/241483.aspx
Nemoj nist mijenjat i uzivaj u grafi. Kad osjetis da to vise nije to mijenjaj.
Tako ce i biti.Uhvatilo me shoping ludilo
Ako uz minornu doplatu dobijes dodatne 3 godine garancije, sto da ne :)
Plus dx12
P.S. quantum break vrijedi odigrati zaista, Remedy je napravio dobru igru :) Ali i drugi dx12 naslovi su tu a neki tek dolaze.
Nista od tog svega.Previse gubim novaca jer minorna doplata sigurno nece biti.A quantum break mi je prva dx12 igra koju sam zaigrao na podnosljivih 35-45fps a ubija me mali gpu usage.Amd je to bolje odradio sa svojim grafama
GTX 970 se mijenja za 480ku samo ako je utopiš nekom nesretniku za barem 2200-2300 kuna, ali radije igraj loto veće su šanse. Vrijeme za prodaju 970ki je prošlo...
A sta velis na linksovu ponudu https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-ichill-geforce-gtx-970-ultra-4gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800032 Izgleda nesretnika uvijek ima.Ostaje grafa,jer kako kazes vrijeme je proslo za isplativu prodaju 970ki
kada se otp ocekuju brand grafe od RX 480? krajem sedmog mj cca?
i sto je sa gtx 1060?? nisam bas u toku, samo sam hitio oko na neke postove i kao malo je skuplja, ali da pojede RX 480. ili su to opet fore od nvidie?
edit: https://www.caseking.de/en/sapphire-radeon-r9-fury-nitro-tri-x-oc-4096-mb-hbm-gcsp-133.html
isplati se ovo samo za 350€?
A sta velis na linksovu ponudu https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-ichill-geforce-gtx-970-ultra-4gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800032 Izgleda nesretnika uvijek ima.Ostaje grafa,jer kako kazes vrijeme je proslo za isplativu prodaju 970ki
Prodat će je na sveto nikad. Riješit će je se jedino ako je netko ima s jamstvom pa mu krepa.

Uskoro će nestrpljivi moći vidjeti da li je isplativa razlika od 769 kuna.
769 kuna razlike izmedu cega??
Između RX 480 i GTX 1060.
Nije baš fer uspoređivati razlike u cijeni između grafe koja ima ugrađeno hlađenje i grafe koja ima ugrađenu plastičnu pećnicu sa gratis proizvođačem zaglušujuće buke.
Nije baš fer uspoređivati razlike u cijeni između grafe koja ima ugrađeno hlađenje i grafe koja ima ugrađenu plastičnu pećnicu sa gratis proizvođačem zaglušujuće buke.
Zato i kažem da će moći viditi isplativost.
Jesi ga navuka, gledaj cijene u Linksa za obe grafe. Medju ostalom, ova nVidijina se pari da ima okej hladjenje, al naravno cekamo jos ove ne referentne jebo in majku. I zasto nigdi nema 4GB modela? Izgleda da u se ne referentne 8GB modeli....
Jesi ga navuka, gledaj cijene u Linksa za obe grafe. Medju ostalom, ova nVidijina se pari da ima okej hladjenje, al naravno cekamo jos ove ne referentne jebo in majku. I zasto nigdi nema 4GB modela? Izgleda da u se ne referentne 8GB modeli....
Zašto bih gledao u Linksu cijene za obje karte kada na nabava net ima i jeftinijih rx 480.
Nažalost još nema gtx 1060 na nabavi, Links prvi najavljuje cijene.
Mozda zato jer je i 1060 u linksa?
Smatram budalastim mijenjat GTX970 za RX480. Bacanje para bez veze za graficku slicnih performansi, bez obzira na ikakav potencijalan upgrade.
S druge strane, mozda je mojoj HD5850 referentnjaci doslo vrijeme za mirovinu :) samo da izadu te nereferentne
definitivno čekat Vegu za upgrade i to da bude dobrih 6 mjeseci na tržištu da malo padnu cijene, to bi bilo nekak najpametnije, a do tad će gtx 970 biti i više nego dobra :)
Nova cijena za Nano ili patka ?

Znači pukla je sa tom cijenom ? Ma pitam zato što je u švabišenu još blizu nekih 500 eura, pa mi malo čudno
Oni koji misle da će razlika između nerefernetnih 1060 i RX 480 bit ovolika kolika je u linksu, gadno se varaju. Razlika u cijena će biti možda 300-400kn, ako i toliko. Nereferentne RX 480 nece koštati ispod 2400 jer referentne koštaju 100kn manje. Treba vidjeti koja će kartica biti brza i hladnija.
http://videocardz.com
Pa daj link na članak čovječe, gledam vec dvije minute po stranici i članak s tim naslovom ne vidim.
Dali su ti benchevi tvornicki overclockane gtx 1060 vs referentne rx 480 ili su referentne vs referentne?